Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad: Papírroló

Mára egy nagyon látványos ötletet tartogatok, megmutatom, hogy készíthető különleges papírroló tapétából. Kisebb ablakokra, hétvégi házba, de verandára, erkélyre is nagyon praktikus megoldás!

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

roló árnyékoló papírroló sötétítő csináld magad DIY

3
Tovább

Levendula-szerelem

Szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, minden ami levendula, minden, amiért szeretem.

dekoráció inspiráció levendula

0
Tovább

Óriási ötletek emeletes ágyakhoz

A gyermekszoba a csemeték legfontosabb élettere, velük együtt alakul, változik, cseperedik az évek során. Sokunknál kap helyet benne az emeletes ágy, amely a praktikumán túl óriási játszótér a kreatív szemléletű szülők számára.

0
Tovább

Csupa halacskás ötlet gyermekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a vakációra, ennek örömére mára igazi vízparti hangulatot teremtünk itt a blogon. Jöjjenek a halacskák minden mennyiségben!

pritt nyár vakáció hal halacska

0
Tovább

Lélegzetelállító családfa a falon

Sokféle falra festett családfás ötletet mutattam már nektek itt a blogon (ITT, ITT és ITT), egyszerűt, gyermekszobába valót, egészen terjedelmes méretűt, tekerdő mintájút vagy épp modern vonalvezetésűt, de ez most mindent visz nálam. Egyszerűen lenyűgöző a látvány, nektek hogy tetszik?

festés falfestés

Forrás: FabArt


Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

 

0
Tovább

Raklapbútorok gyerekeknek

Raklapból számtalan, elképesztően ötletes bútort, használati tárgyat mutattam már nektek, a mai gyűjteményem -már csak a vakáció közeledte okán is- a gyermekekre fókuszál.

raklap raklapbútor nyár homokozó pad

0
Tovább

Emeletes virágtartók gyűjteménye

Pompás, szikrázó májusbúcsúztató időnk van, csalogat a természet, a balzsamos koranyári napsugarak, a csicsergő madarak. Bár picike kertem van, de imádok kertészedni, virágokkal borítani a környezetemet. A kreatív, szokatlan, merész ötleteket pedig egyenesen imádom, jöjjenek hát a formabontó, kreatív virágtartók!

kert nyár tavasz ültetés kertészkedés

0
Tovább

Nyárköszöntő kreatív játékok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Már nem sokat kell várnunk a vakációra, ideje kreatív ötletekkel is is feltöltekeznünk a nyári napokra!

nyár kreatív játék DIY

0
Tovább

Hangszerkavalkád a júniusi Mizo-Pöttömkerten

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye ismét koncertek sorát kínálja a nyár folyamán, azonban nem csak a felnőttek, de az apróságok számára is nyújt szórakozást. Június 5-én, idén második alkalommal lesz Mizo-Pöttömkert a Parkban, ahol a kreatív kézműves foglalkozásoktól, a gyerekjógán át a gipszszobrászkodásig számtalan program várja a csöppségeket.

programajánló

0
Tovább

Letölthető fűszercímkék

A befőzős címkék sikerén felbuzdulva (és persze a sok-sok kérésnek is eleget téve) nekiálltam elkészíteni egy fűszercímkés kollekciót is. Először csak a legfontosabb, legtöbbet használt fűszereket pakoltam bele, de ahogy körülnéztem a konyhámban (elég nagy fűszerrajongó vagyok), egyre csak bővült a listám. Végül 48-nál sikerült megállnom, így a gyűjteményben helyet kapott nagyon sok minden. Egy szép, színes kis társaságot sikerült összeverbuválnom, remélem, nagy hasznát veszitek!

fűszercímke letölthető címke

22
Tovább

Zseniális ötletek parafa dugókból

A parafa dugó, mint kreatív alapanyag, már számtalanszor bizonyított. Ma egy igazán különleges ötleteket tartalmazó válogatással készületem.

parafa parafa dugó

0
Tovább

Baglyok gombokból

Mozaikozni nem csak a szó klasszikus értelmében lehet, apró gombokból is kirakózhatunk! A sokunk által kedvelt bagolymotívumok remek lehetőséget kínálnak ehhez a hobbitevékenységhez.

0
Tovább

Katicabogárkák facsipeszből

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mára egy frappáns tavaszi dekorációs ötletet mutatunk, amellyel vidámabbá tehetjük a hátköznapjainkat, de egy gyerekzsúr díszítésében is helyet kaphat!

papír papírdísz katicabogár

0
Tovább

Készítsünk fűfejet!

Biztosan nektek is volt már ilyen vicces figurátok, egyszer, jó régen én is kaptam a nagyimtól. Akkor még nem tudtam, hogy házilag is el lehet készíteni, pedig csak néhány egyszerű alapanyag szükséges hozzá. A fűhaj néhány nap alatt hajtani kezd, és hamarosan lehet tervezgetni az első frizurát is!

csináld_magad dekoráció diy fűfej kert

0
Tovább

Csodálatos álomkertek

Ha nincs is kertünk, vagy éppen csak picurka méretű, olykor jól esik kicsit álmodozni, inspirálódni, képzeletben elutazni csodás helyek felé. Arra gondoltam, folytassuk ezt a hetet egy csokornyi csodálatos álomkert világában.

kert

0
Tovább

Pünkösd hétfőre

Egyik kedvenc virágom a pünkösdi rózsa, peónia, vagy bazsarózsa. Mindegy is, hogyan nevezzük, szerintem a boglárkafélék családjába tartozó virágok egyszerűen bámulatos teremtmények, vitathatatlanul a május legszebb ajándékai közé tartoznak. A pünkösdi hosszú hétvége örömére álljunk meg egy percre, és töltsük meg a szívünket ezekkel a gyönyörűségekkel.kert peónia

kert peónia

0
Tovább

DIY pünkösdi rózsák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A pünkösdi ünnepkör kapcsán ma a május egyik legszebb ajándékával, a pünkösdi rózsával fogunk foglalkozni természetes kreatív megközelítésben.

pünkösdi rózsa papírvirág pritt DIY

0
Tovább

Süni szabásmintával

Egy imádnivaló, tüneményes sünbarátnak ki tud ellenállni? És még csak nem szúrós fajta. Nézzük meg, hogyan készül!

szabás varrás plüssfigura sün

1
Tovább

Bámulatos ötletek zsalukőből

A zsalukő alapvetően természetesen építési alapanyag, de legtöbb esetben megmarad néhány darab, amelyeket aztán a szárnyaló kreatív fantázia bizony remekül felhasznál. Szögletes formája alapján kellemes, modern darabok létrehozásáért kiált, mutatok most néhány ihletadó ötletet.

kert zsalukő DIY

0
Tovább

Csináld magad: 2in1 homokozó-piknikasztal 

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ez az imádnivaló ötlet egy ügyes kezű ferfiú által kivitelezhető, s egész nyárra remek kikapcsolódást nyújt majd gyermekeinknek.

csináld magad homokozó raklap

0
Tovább

Lélegzetelállító kerítések - fantázadús ötletek

A kerítéseknek jól meghatározott funkciójuk van: védenek, és takarnak. Pénztárcánk vastagságától függően persze sokféle elképzelés megvalósítható, azonban most nem erről lesz szó. Sokkal inkább az elképesztő kreativitásról, a fantázia szárnyalásáról, arról, amit csak beleképzelhetünk ebbe a témába!

kerítés

2
Tovább

Ötletek gyermeknek a Madarak és Fák napja alkalmából

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd.Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. Ezen a héten e jeles nap apropóján válogattuk a kreatív ötleteket!

0
Tovább

Szívmintás faldekoráció

Ez az ötlet annyira megkapó, látványos, csak úgy vonzza a szememet! Először írtó bonyolultnak tűnt, de ahogy jobban szemügyre vettem, kiderült, hogy közel sem olyan nehéz elkészíteni. Bakancslistás ötlet következik!

papírdísz fali dísz

0
Tovább

Bútorok zöldségesládákból

A zöldséges és gyümölcsös ládák igen népszerű kiegészítők a lakberendezésben. Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, otthonunk egyedi darabjaként kezdhet új életet.

láda lakberendezés újrahasznosítás bútorátalakítás

0
Tovább

Pompás virággömb papírból

A papírvirágok készítéséről számtalan ötletet mutattam már nektek, mára pedig egy igazi különlegességet találtam! Nem csupán szimpla virág, hanem egy egész csokornyi, méghozzá meseszép, látványában szemet gyönyörködtető kompozíció.

papír tavasz papírvirág

2
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek