Egy új programsorozatot indít a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyissa ki kapuit. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Nyitvatartásunk alatt, a nyári időszakban, minden hónap első vasárnapján, 10:00-17:00 között várja látogatóit, kicsiket és nagyokat, valamint szüleiket a Pöttömkert.

Időpontok: június 1., július 6, augusztus 3., szeptember 7.

Az első alkalommal, június 1-én a Kolibri Kiadó  Mesés skandináv Kolibri matiné címmel meseolvasással egybekötve mutatja be skandináv kiadványait (Timo Parvela Miú és Vau könyvei, Jo Nesbo Doktor Proktor pukipora-sorozata, Tiina Nopola Sári-sorozata, Jakob Martin Strid vicces és agyafúrt mesekönyve a Hihetetlen történet az óriáskörtéről, valamint a Magasfeszültség sorozatból a norvég Arne Svingen Magas cé és jobbhorog című regénye).

A Gipszkorszak Játszóház közreműködésével gipszfigurákat festhetnek a gyerekek, míg a Noha Alkotóműhely kreatív foglalkozásain kicsik és nagyok különböző újrahasznosítási technikával ismerkedhetnek meg, és hozhatnak létre különböző használati tárgyakat. További izgalmas kézműves foglalkozások is megtalálhatók minden hónap első vasárnapján a Pöttömkertben, a Budapest Parkban.

A nagyobbaknak a Krimiestek.hu, a városi nyomozós játékok szakértője szervez egy izgalmas és érdekes családi nyomozást. A helyes megfejtők között ajándékot sorsolunk ki.

A Cser Kiadó standjánál lehetőség lesz könyvvásárlásra is! A népszerű kreatív könyvektől, mint a Színes Ötletek, vagy a Kis Műterem sorozat, egészen a sporttal vagy kertészkedéssel foglalkozó könyvekig változatos témákkal, különleges akciókkal várják az érdeklődőket. A Pritt Kreatív Klub standjánál játékos kézműves foglalkozások várnak kicsiket és nagyokat egyaránt: ragasztott képek, dekorációk gyerekzsúrokra, ékszerkészítés, szabadon válaszott kreatív feladatok.

A Gerilla jóga mozgalom gyerekjóga oktatói délelőtt és délután várják egy-egy jógaórára a kisebbeket.

Pöttömkert, a Budapest Park családbarát programja!

z eseményhez IDE kattintva csatlakozhattok!