Az ajándékozás sok alkalommal okozhat fejtörést, nincs ez másképp Valentin napon sem. Akik ünneplik, természetes, hogy valami igazán különlegessel, megismételhetetlennel szeretnének kedveskedni szívük választottjának. Olyasvalamivel, amit évek múltán is szívünkben örömmel, boldog perceket felidézve veszünk elő.

ajánló valentin nap

 

A Képáruház.hu oldalán nem csupán egyszerű képeket készíttethetünk. Valentin napra  pedig olyan különlegességek között válogathatunk, amik garantáltan emlékezetessé teszik a szerelmesek napját. Az abszolút kedvencem mind közül a Minden itt kezdődött névre hallgató szerelmes térkép, nézzétek csak, mutatom is:

Minden itt kezdődött 

És ez pontosan az, aminek látszik. Dekorkép az első találkozás helyszínéből! Ha ti is szeretnétek ilyet rendelni, nem kell mást tennetek, mint megadni minél pontosabban, hogy hol is történt a nagy találkozás. Lehet az domb vagy hegytető, nagyvárosi helyszín vagy vízparti pad,  a lényeg, hogy pontos adatokat adjatok meg (legjobb egy google maps linket küldeni), és a Képáruház.hu grafikusai elkészítik neked (nektek) az emlékezetes képet. Külföldi helyszínt is megadhattok. 

ajánló valentin nap

Minden itt kezdődött” – tervezési díja: 4000 Ft helyett most csak 2500 Ft. (A szolgáltatás díja a betűkép megtervezését tartalmazza. Az előzetes tervet a Képáruház.hu oldalon feltöltve használhatod falikép, vászonkép, poszterkép megrendelésére.)

Szívből ajánlom, hogy nézzetek szét az oldalon (ha most rendeltek, Valentin napig még megérkezik!), több, nagyon ötletes, szívet melengető dekorképet láttam, pl. a "Fába vésett szerelem" és a "Homokba rajzolt szerelem" is igazán kifejező, kedves ötlet.

(X)