Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ajtókoszorú falevélrózsákból

A falevél hajtogatott rózsafej már tavaly felbukkant itt a blogon, méghozzá nagy sikerrel, hiszen sokatoknak tetszett (ha esetleg nem láttátok, itt megtaláljátok). A mai ötlet ennek a rózsának a továbbgondolt változata, fogadjátok szeretettel!

110.jpg

0
Tovább

Tavaszcsalogató ajtódíszek

Csalogassuk el azokat a napsugarakat egy kis tavaszi dekorációval. Kerülhetnek az ajtóra, lógathatjuk az ablakba is, mindenkit jókedvre fognak deríteni.

Textilvirágokkal

109_thumb_1.jpg

0
Tovább

Csupagömb ajtódísz villámgyorsan

Az internet tele van szebbnél szebb gömbökkel díszített koszorúkkal, ajtódíszekkel, amelyek valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. És elkészíteni sem különösebben nehéz, nézzétek csak!

1_1.jpg

0
Tovább

Ünnepi ajtódíszek és koszorúk

Mára egy inspiráló képgalériát hoztam nektek, benne rengeteg ötlettel ajtódíszek, adventi koszorúk készítéséhez. Most már ideje lesz letenni a voksot egy (vagy akár több) mellett, és nekiállni barkácsolni, hisz lassan november végére érünk.

Elsőre egy túláradó ezüstös szépség, hát kérem, van itt minden, de az összhatás mégis tökéletes. Nekem bejön.

tumblr_me3e4zhmC31r71b95o1_1280.jpg

0
Tovább

Tütü Mikulás

Közeledik szakállas barátunk látogatásának napja, a tisztára suvickolt cipők mellett például vicces ajtódísszel is kedveskedhetünk neki.

SantaTitlePic1.jpg

0
Tovább

Még több őszi ajtódísz

Valamiért én ősszel vagyok a legmotiváltabb, ha ajtódíszekről van szó, ilyenkor mindig nagyobb kedvvel állok neki a dekorálni. Úgy látom, ti is nagyon lelkesek vagytok, mert az első őszi ajtódíszes posztomnak igazán nagy sikere lett. Ezért úgy érzem, el is jött az ideje a folytatásnak.

bhg-autumn-wreaths.jpg

0
Tovább

10+1 őszi ajtódísz

Közeledik. A természetben már egyre több jelét láthatjuk, és valahogy a levegőben is érződik már illata. Az utóbbi napokban azon kaptam magam, hogy bizony már egyre több őszi dekorációt nézegetek, úgyhogy gyűjtöttem nektek néhány klassz, saját kezűleg elkészíthető őszi ajtódíszt.

fallwreathcollage.jpg

1
Tovább

Húsvéti tojáskoszorúk

Nézegetős, ihletadó bejegyzés sok szép tojáskoszorúval a húsvéti készülődéshez. Bevallom, én még sosem álltam neki, de egyre nagyobb kedved érzek hozzá...

...főleg, mert imádom ezt a penészzöld árnyalatot. Nem tudok betelni vele. Ezzel a bronzos barnás szalaggal felülmúlhatatlan párosítás.

Forrás: Etsy

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, vidám holmi, ez még egy igazán fárasztó nap végén is mosolyt csal az arcomra.

0
Tovább

Adventi koszorú sálba burkolva

A mai bejegyzésben ismét egy rendhagyó adventi koszorút tartogatok, ezúttal pihe-puha sálba bugyolálva.

0
Tovább

DIY pályázat értékes nyereményekért

Közös pályázatot indítottunk a Színes Ötletek webáruházzal! Mutasd meg a saját készítésű adventi koszorúdat, és nyerj értékes nyereményeket!

 

Minden tudnivalót a fenti plakáton olvashattok, alkotásra fel!

Beküldési határidő 2011. november 30.

A pályázatokat tehát a szinesotletekblog@gmail.com címre várjuk, és mindenki dupla eséllyel szállhat versenybe, hiszen a közönség és a zsűri kedvencét is külön jutalmazzunk!

 

0
Tovább

Adventi koszorút a konyhából

Egy nem mindennapi, de ugyanakkor zseniális ötlet, ami gyakorlatilag nulla forintból összehozható, ráadásul rendkívül mutatós!

0
Tovább

Villámgyors őszi koszorú

Ha nincs túl sok időd az őszi dekorációval bíbelődni, de azért legbelül ott motoszkál a gondolat, hogy mégis összedobnál valamit, ráadásul a szemednek is jól esne egy az évszakhoz illő hangulatos kis dísz, akkor ezt a csecse koszorút neked találták ki.

0
Tovább

Adventi koszorú

Íme az idei adventi koszorúm. Sokat törtem rajta a fejem, csak abban voltam biztos, hogy pávatollat akarok hozzá használni, így kicsit nehezen, de végre elkészült!

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek