Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Falevelezzünk!

Minden évben csodálattal szemlélem a természet őszi változásait, az aranyló falevelek hullását, a sápadt napsugarak utolsó szikráit, a kopogó vadgesztenyék játékát a járdán. Imádok belegázolni az illatozó, ropogós avarba, és csokorba gyűjteni a legszebb darabokat. Kislányommal szabad délutánjainkon pedig kiélhetjük kreativitásunkat, és színpompás őszi dekorációkat készítünk.

ősz

0
Tovább

Lótuszvirág mécsestartó

Borongós, esős napok szomorítanak minket a héten, ilyenkor különösen jól esik a szemnek, s a léleknek egy kis melengető fénysugár. Gyújthatunk gyertyát, kortyolhatunk forró teát egy plédbe burkolózva, és persze mindezt összeköthetjük egy kis kreativitással is.

DIY Paper Lotus Candlestick

0
Tovább

Őszköszöntő dekorációk befőttesüvegből

A legtöbb háziasszonyhoz hasonlóan én is gyűjtögetem a különböző méretű befőttesüvegeket. Ennek egyrészt praktikus oka van, hiszen a befőzési szezonban nagy hasznát vesszük a gondosan elraktározott üvegkészletnek. Másrészt pedig alkotói szemmel is tekintek rájuk, hiszen egy-egy különleges forma már önmagában is inspiráló, gondolatébresztő hatást gyakorol rám. Rájuk nézek és tudom, egyszer valamilyen kreatívságra fogom felhasználni őket. Például hangulatos őszköszöntő dekorációkhoz.

0
Tovább

20+1 gyönyörű őszi dekoráció

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor szinte mindenki megpróbál becsempészni az otthonába belőle egy darabkát, s ez nem is csoda. Soha ennyit nem sétálok, mind a lombhullás idején, ilyenkor pedig az emberen eluralkodik a gyűjtögethetnék, és nap mint nap kincsekkel tér haza. Ezekből pedig fantasztikus otthondíszeket varázsolhattok ti is.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek