Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fánkmánia

Mióta belekóstoltam a gyurmaékszerek készítésébe, szerelmese lettem a sütimotívumoknak. A fánkok különösen közel állnak a szívemhez, ez betudható talán annak is, hogy gyerekkorunkban a végardói strandon az összes zsebpénzünket erre a csemegére költöttük. Az országhatár közelsége miatt a mai napig tudom a büfésor kínálatát szlovákul is, s bár a szókincsem azóta sem bővült, lekváros fánkot azt tudok kérni. Sajnos sütni nem igazán sikerül (pláne olyan igazi ardói zsírban tocsogó, túlcukrozott verziót), de mennyi módja van még annak, hogy fánkokkal vegyem körbe magam... És egyáltalán nem hizlal!

0
Tovább

Gyöngyfűzés: Tavaszi ékszerszett

Már sokkal korábbra terveztem ezt a mai posztot, de valahogy mindig akadt fontosabb és aktuálisabb téma. Fagyi árnyalatokban pompázó delica gyöngyökből készítettem, hiszen a mai, meglehetősen nyárias napon nektek is jár egy kis felfrissülés!

0
Tovább

Programajánló - Akciók a Kreatív Centrumban

 Péntekre egy jópofa akciót eszeltek ki a rayheres lányok, ahogy látom, nekik sem kedvencük a leltározás. Már a szó leírásától is komoly sebek szakadnak fel a lelkemben, pedig én egy jóval kisebb üzletben szenvedtem el a kötelező leltározás gyötrelmes velejáróit, egyszóval teljesen megértem őket.

A lényeg, pénteken érdemes benézni hozzájuk, nemcsak ők, ti is jól jártok!

 

0
Tovább

Pritt pályázat - Ötletek préselt levelekből

Biztosan ti is szoktatok ősszel szép, színes faleveleket gyűjteni, hogy aztán lepréseljétek őket. Talán még most is akad néhány a fiók mélyén? Itt az ideje előkeresni, vagy most frissen gyűjteni néhányat, hiszem a pályázathoz leveleket is felhasználhattok!

0
Tovább

Pritt pályázat - Vidám madárkák természetes anyagokból

Ha szerettek kísérletezni különböző anyagokkal, szívesen kipróbáltok új technikákat, akkor ez a mai ötlet nektek szól!

0
Tovább

Pritt pályázat - Varjú koma

Néhány otthon is megtalálható maradék anyagból készült ez a jópofa varjú. Egy régi virágcserép, néhány megmaradt papírdarab és tempera kell csak hozzá. Kattints a képre, hogy megtudd, hogyan készül!

0
Tovább

Pritt pályázat - Szárnyasok a ház körül

Ma nézzünk szét kicsit a ház körül, hiszen sokféle szárnyassal találkozhatunk ott is. A baromfiólban kukorékol a kakas, mellette kotkodácsolnak a tyúkok és szaladgálnak a pelyhes csibék, de találunk ott hápogó kacsát és hófehér libát is. Simogattatok már pipit vagy kiskacsát?

Egy egyszerű technikával könnyen elkészíthetitek kedvenc ház körül élő szárnyasotokat! A példában vidám tyúkokat készítünk (kattints a képre).

0
Tovább

Májusi nyereményeső

 Ahogy már láttátok (vagy talán részt is vettetek benne) sikeresen lezajlott az első villámjáték a blog Facebook-oldalán. Nagyon örültem, hogy ennyire tetszett nektek. Ezen felbuzdulva körbenéztem, leltároztam, és rájöttem, hogy jó néhány alkotásom árválkodik gazdátlanul a polcon. Legtöbbjüket már megmutattam nektek itt a blogon. A lényeg, úgy döntöttem májusban a nyereményjátékokra helyezem a hangsúlyt. 

Legyen ez a május a játékok hónapja!

Persze nem maradtok ötletek nélkül sem, hiszen azokon is dolgozom folyamatosan.

Van egy polcnyi gyurma- és gyöngyékszerem, ami mind-mind gazdára vár!  Nem kell mást tennetek, csak kövessétek a blog Facebook-oldalát, figyeljétek a tagszámlálót, toborozzatok új rajongókat, mert ahogy ígértem, 300-nál újabb lájkolós játék következik! És ez csak a kezdet...

 

0
Tovább

Nyereményjáték a Facebookon

 Figyelem, szolgálati közlemény! Elindult a blog első nyereményjátéka a Facebookon!

Emlékeztek még a fánkos fülbevalóra? Most meg is nyerhetitek, nem kell mást tennetek, mint lájkolni a blog Facebook oldalát (ha még nem tettétek meg), és ugyanígy a nyereményjáték című fényképalbumban található képet is. Ahogy elérjük a 250 tagot, sorsolás, de kizárólag a fényképet lájkolók között (úgyhogy ezt se felejtsétek el)!

 

0
Tovább

Programajánló - Nyílt napok a Hobbyművész üzleteiben

"Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2011. május 14-én (szombaton) a Hobbyművész boltjaiba, ahol szakértő kollégák segítségével ismerhetik meg az újdonságokat és a legújabb technikákat! A nyílt napon ingyen készíthetnek el egy-egy mintadarabot az üzletbe látogatók!" - olvastam a minap a Hobbyművész hírlevelében. Én hiányzást csak nyomós okkal fogadnék el, ugyanis a program nagyon tartalmasnak ígérkezik! Nézzétek csak:







0
Tovább

Pritt pályázat - Katicabogár

Ha minden bogarat nem is, a katicákat ti is biztosan szeretitek! Ilyenkor tavasszal a természetben sétálva már találkozhattatok is néhánnyal. Egy kis ötletességgel jópofa pályamunkát készíthettek, kattintsatok a képre!


0
Tovább

Pritt pályázat - Dzsungelmánia

Ma egy távoli földrészre, Afrikába utazunk képzeletben, hogy körülnézzünk, milyen ötleteket találunk a pályázathoz az őserdők és szavannák világában. Kattints a képre!

0
Tovább

Pritt pályázat - Táncoló pingvinek

Neked melyik a kedvenc állatod? Ha szereted a tengeri állatokat és élőlényeket, ne habozz, tengerre fel! Kedvcsinálónak nézd meg, hogy készül ez a kedves táncoló pingvinpár. Kattints a képre!

0
Tovább

Madarak és Fák Napja 2011 - a Henkel Magyarország és a Cser Kiadó pályázata

Egy remek pályázatra szeretném felhívni a figyelmet, melynek a blog és én magam is aktív részesei leszünk. Ragassz és nyerj, a részletekért kattints a képre!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek