Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megcsináltuk: dupla füzérrekord a Madarak és Fák Napja alkalmából

Izgalmas hetek állnak mögöttünk. Ahogy tudjátok, az elmúlt bő hónap többek között a Madarak és Fák napjáról szólt, illetve a várva várt rekordkísérletről (azaz sikerül-e körbekeríteni a beküldött füzérekkel a Feneketlen-tavat). Amikor a Cser Kiadóban volt dolgom, együtt vártam a lányokkal a postást, segítettem nekik mérni (több mint 400 méter füzérre volt szükség), válogatni és rendszerezni a beérkezett műveket. Nem volt egyszerű feladat, le a kalappal előttük. Na de, lássuk, mi is történt a tó körül.

IMG_7411.jpg

0
Tovább

Kreatív hétvége Laupheimben

Nem is tudom, hol kezdjem. Hazaérkeztem, ahogy látjátok, rengeteg élménnyel, tapasztalattal és benyomással. Biztos ismeritek azt az érzést, amikor egy útról hazajöttök, és még minden friss bennetek, és kicsit kusza is (de nagyon-nagyon jó), ilyenkor picit idegennek érzitek még az otthoni környezetet is. Na most itt tartok. Persze belevágok, csapongó leszek de szórakoztató.

0
Tovább

Kreatív hétvége a Rayher anyavállalatánál Laupheimben

A hétvégét igazoltan távol töltöm, ugyanis képzeljétek, Laupheimbe utazom a Rayher GmbH. kreatív hétvégéjére. Nagyon aktív napok várnak rám, de természetesen szanaszéjjel fényképezem majd magam a sok kreatívkodás közben, mert mindent meg szeretnék nektek is mutatni.

0
Tovább

Ékszerezd fel magad: jádezöld medál

Ez a nyaklánc nem igazán bonyolult darab, mégsem tudom megunni. Kicsit olyan, mint a jegygyűrűm, szinte mindig rajtam van. De egy másik ok miatt is különleges a számomra, ugyanis ez került a Gyöngyfűzés alapjai című kis könyvecském címlapjára, és viselésekor mindig eszembe jut az a leírhatatlan öröm, amit akkor éreztem, amikor átvehettem a tiszteletpéldányokat. Most megmutatom Nektek, hogyan készült.

0
Tovább

Madarak és Fák Napja Pályázat - Díjátadó ünnepség, programok

Friss hírek a díjátadóról: összeállt a teljes programlista! Böngésszetek a plakáton a sok színes program között, gyertek, minden pályázót és nem pályázót egyaránt szeretettel várunk! 

UPDATE: A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat leadási határidejét meghosszabbítottuk május 15-ig, tehát még van idő, küldjétek el bátran a saját füzéreteket, gyertek el a vidám programokra és vegyetek részt a hivatalos rekordkísérletünkön, legyetek részesei ti is a sikernek!

0
Tovább

Újrahasznosítás: régi teáscsészék

Ahogy nálam is, úgy biztosan nálatok is akad otthon néhány régi teáscsésze, amelyek talán egy-egy készlet utolsó darabjai, mégsem szívesen váltok meg tőlük. Nekem olyan is van, amelyik egyszerűen hazajött velem a bolhapiacról, nem tehettem mást, olyan szép a színe és a mintája. Hogyha már eredeti funkciójában nem is használjuk őket, sok másra még jók lehetnek.

0
Tovább

Varga Judit: A Zseníliadrót figurák kulisszatitkai

Kedves Olvasóim! Talán már tudjátok, de ha nem, akkor most elárulom, hogy a hazai DIY bloggerek egyik meghatározó alakjának, Varga Juditnak a közelmúltban két kis könyve is megjelent a Színes Ötletek könyvsorozatban. Ennek kapcsán összefutottunk a Cser Kiadóban, hisz a könyvecskéit én lektoráltam, és egy kis meglepivel készültünk Nektek. Judit ugyanis betekintést engedett a Zseníliadrót figurák című könyvének kulisszái mögé, gyertek, leskelődjetek velem, innentől az övé a szó. - Eszter (krealbogger)

Gyakran kérdezik tőlem, hogy azok a dolgok, amik kikerülnek a kezem közül a saját fantáziám szülöttei, vagy innen-onnan gyűjtögetem össze az ötleteket? Azok az emberek, akik valamilyen módon fogékonyak a színek, formák, anyagok világára, folyton nyitott szemmel járnak, és az agyuk rejtett szegmensében akaratlanul vagy akár tudatosan is tárolják a vizuális információkat. Amikor ötletelnek, alkotnak ezek a korábban látott, érzékelt dolgok adják az inspirációt.

0
Tovább

Papírfüzérek 4.

Máris elérkeztünk az utolsó insipráló blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek