Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pomádé stílusban

Sikerült elkészítenem egy újabb totálisan fölösleges holmit. De annyira tetszik... Csini kis ruha, ilyesmit viselt Sandy Olsson a Grease-ben. Kérdés, mit kezdjek vele? Kommentbe jöhetnek az ötletek!

0
Tovább

Akt-uális kedvencek

Csak a szokásos történt enyhén ruhátlan lányaimmal is, lelkesen pingáltam őket, szépek lettek s karcsúak, kaptak egy rakás virágot is, aztán kiderült, sehova se illenek a lakásban. Ezért eltettem őket (...majd egyszer), aztán nemsokára elfelejtettem, majd nem olyan régen véletlenül előkerültek...

0
Tovább

Névjegytartó ajándékba...

Rengeteg hálával tartozom Ákosnak, blogom megalkotójának, hogy pont olyan lett (és még olyanabb), amilyet elképzeltünk. Amikor említette, hogy ő tulajdonképpen szereti "az ilyen kézzel készített dolgokat", és hogy nem csinálnék-e neki egy névjegytartót, rögtön agyalni kezdtem...

0
Tovább

Otthon és dekor

0
Tovább

Ennivaló ékszerek: Marcipános szedertorta és cukormázas fánk

Mostanában mindenhol gyurmaékszerekbe botlok. Szebbnél szebb oldalakat találok a témában (kapásból szerelmes is lettem a gyurmasütikbe), és vesztemre az egyik kreatív üzletben akciós gyurmákra bukkantam! Ezt sütöttem ki belőle...

0
Tovább

Programajánló - Mézeskalács kiállítás

Tószegi Judit mézműves munkáiból nyílik mézeskalács kiállítás a zuglói Cserepes KultúrCaféban.

0
Tovább

Kreatív vásár Bécsben

Múlt héten volt egy kreatív vásár Bécsben, és két kreatív boltos barátnőm ki is ruccant, alkotni, nézelődni vágytak. Az ő képeikből válogattam...

0
Tovább

Gyöngyszövő Szabadegyetem - Szövés

Legutóbb ott hagytuk abba, hogy elkészültünk mindennel, tehát a tervezett mintádat követve akár kezdhetjük is a szövést. Én a "VÍZIÓ" néven elhíresült mintámon mutatnám be most a fogásokat.

0
Tovább

Gyöngyszövő Szabadegyetem - Szövőkeret készítése saját kezűleg

Amikor fejemet adtam a gyöngyszövésre, vettem egy gyöngyszövő keretet. Talán ismered, azt a képkeret fazont. A harmadik karkötőnél döntöttem úgy, hogy vagy nem érdekel tovább ez a műfaj, vagy kellene valami más, használhatóbb keret. Egyszerűen minden, orvosi lexikonokban fellehető baj kerülgetett attól, hogy ott lifeg a levegőben, az amivel dolgozom, hogy szinte minden sort meg kell ismételnem, mert vagy oda, vagy visszafelé biztos kimaradt - jó esetben - egy szem. Tekintettel ama száraz tényekre, hogy most jön ki a második gyöngyszövős könyvem, így túl vagyok már több ezer karkötőn, könnyű rájönni, hogy kitaláltam egy új keretet. Nagyjából 20-25 perc alatt elkészíthető, és ha nem kíméled túlságosan a fogazatát, elég úgy 100-120 karkötő elkészítéséhez.

0
Tovább

Gyöngyszövő Szabadegyetem - Az alapok

Nos, amennyiben tényleg úgy érzed, az életed nem teljes a gyöngyszövés elsajátítása nélkül, vegyük sorjába, mi is szükségeltetik - feltétlenül - egy karkötő elkészítéséhez.

0
Tovább

Indul a Gyöngyszövő Szabadegyetem!

Örömhírem van mára! A Színes Ötletek blog első vendégszerzője, Mikulka Feri hamarosan elindítja Gyöngyszövő Szabadegyetemét!

0
Tovább

Mikulka Feri ékszerei

0
Tovább

Vásár-nap

Szombat reggel jól felöltözve egy gyorséttermi reggeli után pont kapunyitásra érkezünk meg a Petőfi Csarnok elé. A pénztáros mosolyogva tűri a humorom, a sor kegyetlen hosszú, de szerencsére mind mögöttünk vannak, mehetünk tovább, beengedőember kedvesen beenged, hurrá bejutottunk, már csak egy Exit magazin kell a boldogságomhoz, begyűröm a táskámba és kezdhetjük.

0
Tovább

Szalvétatechnika a fürdőszobában

A fésűtartó dézsámmal pont úgy jártam, mint a fakanáltartókkal. Egyszer csak túl sokan lettek benne és kellett egy másik is.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek