Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Heti kedvenc: Különleges nyári szandálkák saját kezűleg

Régóta töröm a fejem, milyen hétvégi rovatot indítsak a blogon. Ha körülnéztek kicsit ti is más portákon, általában hétvégi blogszemlékkel találkozhattok, ami tök jó ötlet, de mégsem akartam sokadik lenni ebben a sorban. Mostanra megszületett az ötlet: én egy kedvenc posztot választok a heti termésből, ezt mutatom meg nektek.

Erre a hétre választott kedvencembe már hétfőn belefutottam, roppant aktuális téma, csinos nyári szandálkákat dekorálhattok Juditu segítségével!

0
Tovább

Karcsúsító édességek bikiniszezonra

Habos, krémes, édes kalóriabombák, mégsem hizlalnak! Létezik ilyen egyáltalán? Megtaláltam a nyár legtutibb süteményeit, filcanyag, tű és cérna legyen kéznél!

0
Tovább

Programajánló: Könyvbemutató és dedikálás

Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a 2011. június 27-én 19.00 órakor Koroknai Zsolt: Portrérajzolás című könyvének bemutatójára és dedikálására.

 

Részletek a képre kattintva!

0
Tovább

Pritt pályázat - Díjátadó buli

Csütörtökön délután került sor a Pritt pályázat díjainak átadására. Már az előkészületek és a zsűrizés is megtöltenének egy-egy külön posztot (még szerencse, hogy a szervezést csak távolról figyeltem...), épp ezért igyekszem tömöríteni az élményeimet.

0
Tovább

Pritt pályázat - Díjátadó

 Örömmel értesítek mindenkit, hogy a Ragassz és nyerj! pályázat díjátadó ünnepsége 2011. június 9-én, 14 órától kerül megrendezésre a Fővárosi Művelődési Házban! Nagy szeretettel várunk minden kis pályázót vetítéssel, zenével, lufihajtogatással és csemegékkel! Előzetes bejelentkezés a prittmano@cserkiado.hu címen.

 

0
Tovább

Még mindig fánk...

A legutóbbi posztom megírása után akaratlanul is Audrey oldalán kötöttem ki újra és újra. Biztosan ti is vagytok így néha, egyszerűen nem tudtam betelni azzal a csodálatos medállal. Nem sokkal később már a gyöngyeim között válogattam, találok-e színben passzoló darabokat megfelelő mennyiségben.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek