Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti ajtódíszek 2016

Ha időben el szeretnénk készülni a húsvéti dekorációval, lassan ideje elkezdenia a felkészülést. A múlt héten mutattam nektek sokféle tavaszi ajtódíszt, ma pedig kifejezetten a húsvéti témára fogunk fókuszálni!

húsvét koszorú ajtódísz tavasz

0
Tovább

Tavaszcsalogató krókuszok krepp-papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő tavasz jegyében a mai alkalommal igazi évszakcsalogató szépeségeket készítünk.pritt tavasz papírvirág papírkrókusz

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek 2016

Lassan véget ér a február, és megállíthatatlanul közeledik a tavasz. A régóta várt, szívet és lelket egyaránt melengető, madárcsicsergős, rügyfakasztó évszak. Ebben a várakozással teli időszakban bizony nagyon jól esik tavaszi hangulatot hangulatot teremteni az otthonunkban is. Ma az ajtódíszekből hoztam egy csodaszép inspirációs galériát.

tavasz ajtódísz koszorú tavaszi ajtódísz koszorúkészítés

0
Tovább

Szeress bele az új konyhádba!

Konyhakiállítás a Budapest Sportarénában

Jövő péntektől vasárnapig ismét Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában. A három nap alatt közel 140 kiállító és rengeteg érdekes program várja a látogatókat, hiszen olyan ismert nevek dedikálnak, vagy tartanak előadásokat a hétvége folyamán, mint Borbás Marcsi, Bernáth József, Görög Zita, Kovács Lázár és Sági Szilárd. A Színes Ötletek és a Konyhakiállítás közös játékában most összesen öt családi belépő is gazdára talál, érdemes tovább olvasni!

0
Tovább

Húsvéti kép gombokból

A mai bejegyzés egy pofonegyszerű ötleten alapul, gyorsan elkészíthető és piszok látványos. Mindenféle színes gombokat kombinálhattok a különleges összhatás érdekében.

húsvét tavasz képkeret gomb dekoráció

0
Tovább

Gyermekszoba-szépítés 1. rész, a kislányok birodalma

Sok-sok olvasói levelet kapok, amelyekben a babaszobákra, gyerekszobákra vonatkozó csináld magad ötleteket kerestek. Néhány egyszerű, de mégis nagyszerű, saját kezűleg megvalósítható, látványos és praktikus, és hát naná, hogy egyedi ötlet következik most, első körben a lányok birodalmára fókuszálva. Hamarosan pedig jöhetnek a fiúk is.

A falfestés az egyik legkézenfekvőbb ötlet.

0
Tovább

Pipik pomponból

A mai bejegyzéssel elkezdem az idei húsvéti ötletbörzét. Tündéri kis pomponpipiket hoztam, engem már a látványuk is határozottan jobb kedvre derített. Pihepuha kis gombóckák, imádom őket.

húsvét húsvéti dekoráció húsvéti pipi pompon

0
Tovább

A legtündéribb filcfigurák - szabásmintával

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai összeállításunkkal a varrni szerető anyukák kedvében szeretnénk járni!

szabás varrás filcanyag kabala filcfigura

0
Tovább

Nagy téli kiárusítás a Barkában

A napokban kezdetét vette a nagy téli kiárusítás a kedvenc fonalas boltunkban, a Barka Fonalban. De nem is a barkás lányok lennének, ha nem csavarintottak volna egyet az egészen. Tehát nem csak egy szimpla szezonvégi kiárusításról van itt szó kéremszépen, hanem egy izgi stratégiai játékról is.

fonal kötés horgolás akció

1
Tovább

Ládázzunk!

A zöldséges és gyümölcsös ládák igen népszerű kiegészítők a lakberendezésben. Ha sikerül néhány masszív darabra szert tennünk, érdemes kicsinosítani, otthonunk egyedi darabjaként kezdhet új életet.

lakberendezés láda zöldséges láda

1
Tovább

Egy kis tavaszvárás: fessünk vidám kavicsokat!

Habár még csak február közepét tapossuk, bizony már nagyon várjuk a tavaszt, és erre a viszonylag enyhe időjárás is ráerősít. Egy ráérősebb délutánt bátran rászánhatunk egy kis pingálásra, kreatív kikapcsolódásra.

festés kavicsfestés

0
Tovább

Bűbájos hernyócskák

Különböző plüssfigurák, kabalák készítéséhez gyakran hozok ötleteket, hiszen sokszor nem is olyan nagy ördöngösség megvarrni (pl. néhány félpár zokniból) egy-egy igazán egyedi darabot. A hernyócskák -legalábbis így plüsskedvenc formában- nagy kedvenceim, hosszú, keskeny polcra, ablakpárkányra is tehetjük, onnan mosolyoghat vissza ránk.

varrás szabás DIY csináld magad plüssfigura

varrás szabás DIY csináld magad plüssfigura

0
Tovább

Kreatív megoldások gyermekszobai tároláshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal kissé rendhagyó posztot hoztunk nektek, ezúttal nem a gyermekeknek szállítunk megvalósításra váró kreatív ötletet, hanem inkább az anyukáknak, apukáknak szeretnénk kedveskedni.

pritt gyermekszoba tárolás rendszerezés

0
Tovább

Így készült a polipjelmezünk

Már a korábbi, farsangi jelmezes posztomban is említettem nektek, hogy mi idén polipjelmezt fogunk készíteni. Nem nagyon kapkodtunk, ráadásul az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a tapadókorongokat például hogyan fogjuk elkészíteni. De kezdjük csak az elején...

farsang jelmez jelmezkészítés

0
Tovább

Dekoráljunk kávébabbal!

Nemrégiben olvashattatok itt a blogon egy posztot kávéfa készítéséről (itt találjátok), s az ötlet igencsak gondolatébresztőnek bizonyult, mert sokan írtatok, hogy nagyon tetszik a kávéfa, és kérdeztétek, hogy mi mindent lehetne még kávészemekből készíteni. Gyűjtöttem hát nektek egy nagy csokornyit ötletet, sőt nekiálltam én is a kávébabos dekorálásnak!

csináld_magad dekoráció kávé lakásdekoráció

0
Tovább

Szalvétabalerina készítése

papír papírdísz pritt

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy csodálatos papírbalerinát készítünk!

papír papírdísz pritt

1
Tovább

Mandalafestés kavicsra

Kavicsfestéssel már sok posztban foglalkoztam, hiszen ez egy nagyon kedves kreatív elfoglaltsága sokunknak. Vidám figurákat festhetünk rá akár a gyerekekkel is, de sok-sok motívumot rápingálhatunk. Lehet belőle jelölő a veteményesbe, asztalnehezék, dekoráció terítékhez, kedves ajándék, figura társasjátékhoz, és még hosszan sorolhatnám. Egészen minitatűr motívumokkal is kísérletezhetünk, ehhez mutatok ma egy kis segítséget és inspiráló képeket!

kavicsfestés dekoráció DIY csináld magad festés

0
Tovább

Mintagyűjtemény gyurmafigurákhoz

A múlt heti nagy sikerű házigyurma receptes poszt folytatása ez a mai bejegyzés. Szeretnék most egy nagy mintagyűjteményt is közkinccsé tenni, ha már van receptünk, legyen hozzá jó pár szuper figuránk is!

gyurma házigyurma főzött gyurma

1
Tovább

Aranyló velencei stílusú szemmaszk

Ha farsangi szezon, akkor nekem egyértelműen a velencei stílusú álarcok a nyerők. Ma egy csupa aranyba öltözött, fekete tollakkal megspékelt darabbal készülök. Nézzétek meg, hogyan készítettem!

álarc diy farsang festés karnevál maszk szemmaszk velencei

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek