Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papírból font fiókok

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma egy fiókkészítős ötletet hoztam, lám, papírfonással hasznos bútorkiegészítőket is készíthetünk.

0
Tovább

Peóniacsokor krepp-papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel.

0
Tovább

Hétvégén Kreatív Alkotóműhely és Börze

Ugye, nem felejtették el, hogy most hétvégén, azaz március 29-30-án kerül megrendezésre a második Kreatív Alkotóműhely és Börze a budaörsi LLoyd Stúdió és Rendezvényközpontban, amely tavaszköszöntő hangulatban, húsvétváró témákkal várja az érdeklőket.

Számos, nagy érdeklődésre számot tartó foglalkozás keretein belül mindenki belekóstolhat az alkotás örömeibe. Neves hazai kézműves oktatóktól leshetitek el a különféle technikák fogásait, sőt alapanyagok vásárlására is lehetőség nyílik. Egész napos kreatív elfoglaltág az egész családnak. 

A BELÉPÉS LÁTOGATÓKNAK INGYENES!

Részletes információt EBBEN a bejegyzésben találtok.

További infó:

Kreatív Alkotóműhely és Börze

Facebook oldal

0
Tovább

Csináld magad: ülőkés homokozó

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ma egy ügyes kezű apuka vagy nagypapa által sk kivitelezhető, többfunkciós, fullextrás megoldást hoztam, amely amellett hogy szuperül néz ki, rendkívül praktikus is, ilyet kívánok minden kisgyerkőcnek!

0
Tovább

10 tavaszi dekorötlet

Szerencsére idén nem kellett különösebben csalogatni a tavaszt, időben beköszöntött, napsugarai kényeztetik testünket lelkünket egyaránt. Ma néhány remek dekorációs ötletet mutatok, amellyel otthonunkat is a tavaszi díszbe öltöztethetjük.

1. Papírdália

Ajtódísznek vagy ablakba függesztve

0
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Különleges kerítések

A gyönyörű kertkapukról szóló bejegyzésem után most különlegesen kivitelezett kerítéseket gyűjtöttem. Mókás festések, izgalmas formák, ötletes alapanyagok, sok látnivalót hoztam mára!

Kezdjünk mindjárt virágba borult felületekkel!

0
Tovább

Húsvéti kosárka lufival madzagból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy húsvéti kosárkát készítünk egy igazán különleges technika segítségével.

0
Tovább

Kreativitást fejlesztő kurzus a Moebius Rajziskolában

Mindenkinek, akit érdekel a benne rejlő kreativitás, de nem tudja egyedül a felszínre hozni, aki kicsit több önismeretet akar kapni, aki a vizuális önkifejeződést választja, aki figyelemhiányban szenved, vagy koncentrálókészsége fejlesztést igényel, és aki kiváncsi és szeret közösségi akcióban részt venni - annak ajánljuk figyelmébe fejlesztő WORKSHOP-unkat!

0
Tovább

Újra Kreatív Alkotóműhely és Börze

Tavaly sikerrel indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze, amelynek folytatásaként rendezik meg idén március 29-30-án a második Kreatív Alkotóműhely és Börzét, tavaszköszöntő, húsvétváró témakörben.

0
Tovább

Így készíts cserépfigurát!

Egy vidám, mosolygós cserépfigura nem csak a kert, hanem az erkély vagy a terasz dísze is lehet. Virágzó frizuráját egész évben csodálhatjuk, ha tavasszal jácintot vagy tulipánt, nyáron folyton nyíló korallvirágot vagy begóniát, ősszel pedig krizantémot ültetünk bele.

0
Tovább

Húsvéti dekoráció vintage hangulatban

Néhány jól megválogatott színnel, egy-egy ügyes technikával, egyszerű alapanygokból is hangulatos és egyedi dekorációt készíthetünk a húsvéti ünnep időszakára.

0
Tovább

50 csodálatos kertkapu

Készüljön rusztikus öregedő fából, míves kovácsoltvasból, vagy éppen kiselejtezett kerti eszközökből, a gyönyörű kertkapuk vonzzák a szemet, szívesen nézegetjük őket. Beköszöntött a tavasz, ennek örömére készítettem a mai válogatást szebbnél szebb, inspiráló, gondolatébresztő kertkapukból.

14.jpg

2
Tovább

Húsvéti nyuszik papírgurigából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal elérkeztünk a húsvét témaköréhez, papírgurigából készíthető tapsifüleseket hoztunk!

0
Tovább

Angry Birds tojások

Ma nem egy klasszikus tojásfestési technikát fogok mutatni, de nagy sikere lesz, pláne a gyerkőcök körében.

0
Tovább

Origami kokárdák

Közeleg március 15-e, ennek alkalmából gyűjtöttem néhány különleges, papírból készíthető kokárdát. Szeretettel ajánlom pedagógusok, tanítók, óvónők figyelmébe is!

1. változat

0
Tovább

Virágcsokor tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment és még világító füzért is. Ezúttal egy igazi tavaszi virágcsokor elkészítését mutatom meg!

0
Tovább

Tavaszhozó jácintok papírból

Ez a papírjácint nagyon hasonlít a tavaly bemutatotthoz, de ez a változat lényegesen kidolgozottabb, pont ezért tetszik ennyire. Asztaldíszként, ajtódíszre ragasztva is látványos, egy pillanat alatt napfényt és tavaszt varázsol majd mindenki szívébe.

0
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (3. rész)

Schachenmayr My Mountain logó.jpgFolytatódik Schachenmayr My Mountain programunk cikksorozata! A korábbiak során megismerhetted programunk lényegét és a benne szereplő mutatós kötőfonalakat, megmutattuk a sapkakötés és -horgolás trendjeit, és a fantasztikus Schachenmayr original Lumio fényvisszaverő kötőfonalunkfelhasználásához remek ötleteket adtunk!

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

Kerti tó készítése öreg gumiabroncsból

Elhasználódott gumiabroncsból nem csak virágtartót, ágyásszegélyt, virágládát és homokozót készíthetünk, hiszen egy kisebb kerti tó alapjának is tökéletesen megfelel.

0
Tovább

Lélegzetelállító kreativitás hétköznapi tárgyakból

Victor Nunes illusztrációi a teljesen hétköznapi tárgyakat ötövözik egyszerű grafikákkal. Jellemzően arcokat, s az arcokon keresztül érzelmeket, hangulatokat jelenít meg, a végeredmény pedig döbbenetesen kreatív és szórakoztató. Egy pillanat alatt megelevenedik a tarajos olló, a salátaköntösben libbenő nőalak vagy éppen egy egész pattogatott kukoricás állatkert.

Jó szórakozást!

0
Tovább

Ciklámen tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet, vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast és még világító füzért is. Virágkészítős ötletet még nem mutattam, holott erre a célra is remekül hasznosítható, látványos alkotáskat készíthettek belőle. Például cikláment.

0
Tovább

Dolgozószoba a szekrényben

Ti, akik olvassátok a blogomat, hozzám hasonlóan talán rendelkeztek egy kis sarokkal (jó esetben szobával), ahol teret engedhettek a barkácsolásnak, hobbizásnak, varrásnak, azaz a kézügyeskedésnek. Ha elég bátrak vagytok, és nem riadtok vissza egy pár napos barkácsolástól, akkor vágjatok bele!

557078_480948595280991_127800917_n.jpg

0
Tovább

Fóliasátor PET-palackból

Talán nem vagyok vele egyedül, hogy a hétvégét a kertbe kimerészkedéssel, ágyások tervezgetéssel, és a vetőmagok beszerzésével töltöm. Ez azt ötletet mindenkinek ajánlom, aki konyhakertet tervez, elég sok variáció és lehetőség rejlik benne.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek