Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

26. Mesterségek Ünnepe

Sajnos az idei Mesterségek Ünnepére sem tudtam kilátogatni, noha ezt az elmúlt években már megszokhattam volna. Valahogy nekünk mindig ilyenkor jönnek össze a nagy családi rokonlátogatások, és ez idén sem volt másképp. Jól jön ilyenkor egy örök barátnő, aki kicsit az én szememmel és helyettem is lát, hogy aztán kedvemre válogathassak a fotóiból. Aki ott járt, annak öröm visszanézni, aki meg nem, annak egy hangulatidéző válogatás, hátha jövőre kedvet kap.

3.jpg

0
Tovább

10+1 őszi ajtódísz

Közeledik. A természetben már egyre több jelét láthatjuk, és valahogy a levegőben is érződik már illata. Az utóbbi napokban azon kaptam magam, hogy bizony már egyre több őszi dekorációt nézegetek, úgyhogy gyűjtöttem nektek néhány klassz, saját kezűleg elkészíthető őszi ajtódíszt.

fallwreathcollage.jpg

1
Tovább

Tálca képkeretből

Mihez kezdhettek egy kopottas képkerettel, ha már képet nem tennétek bele? Például új életre kelhet tálcaként. Rajongok az ilyen újító ötletekért, nézzük is gyorsan, hogyan készül!

DSC_1850.JPG

0
Tovább

Ötletek villanykörte újrahasznosításához

Van otthon kiégett villanykörtétek? Esetleg több is akad? Összegyűjtöttem néhány remek ötletet a felhasználásához. Találtok köztük egyszerűbbet és időigényeset is, akad vicces és praktikus is, nekem a vázás megoldások tetszenek leginkább.

123.jpg

Forrás: duitang.com

Örömmel értesítek mindenkit, hogy elindult az idei Goldenblog verseny. Ha szívesen olvasod a blogot, és érdemesnek tartasz arra, hogy megtisztelj a szavazatoddal, akkor kérlek, szavazz rám. Minden egyes szavazatnak nagyon örülnék, és sok-sok színes ötlettel fogom meghálálni! Az életmód blog között keress!

Köszönöm!

Ide kattintva tudsz szavazni:

bloggolden.jpg

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

0
Tovább

Tükör fillérekből

Néhány hétköznapi alapanyag felhasználásával elkészíthetitek ezt az elegáns hatású tükörkeretet. Maradék kartonpapír vagy WC-papír guriga (Hórusz, köszi a tippet!) meg egy maréknyi flitter kell csupán, és íme!

sun1.JPG

0
Tovább

Töltőállomás cipősdobozból

Ma leszámolunk a kábeldzsungellel! Egy pár perc alatt megvalósítható ötletet hoztam, amely megoldást kínál a folyton gubancolódó, átláthatatlan töltőkábelek kordában tartásához.

diy-recharge-station.1-540x358.jpg

0
Tovább

Csináld magad: virágtartó torony

Emeletes virágtartót már készítettünk, most találtam egy egyszerűbben elkészíthető, de hasonlóan látványos megoldást. Ha már idén nem is, de jövő tavasszal megvalósítható. Addig viszont nem tudok várni a blogbejegyzéssel, most azonnal teszem közkinccsé teszem.

427331_343904775695948_1349674999_n.jpg

0
Tovább

Befőzés: saját kezűleg belül és kívül

Így augusztus tájékán tetőzik a befőzési szezon, és jó érzés leírni, hogy egyre nagyobb becsülete van a saját készítésű dzsemeknek, lekvároknak és befőtteknek is. Kis mennyiségekkel is megéri próbálkozni, és érdemes benépesíteni a kamra polcait mindenféle saját készítésű finomsággal, télen hálás lesz érte a család. Én úgy tartom, hogy adjunk a külcsínre is, az üvegek kaphatnak vidám kalapokat, köré szalagot vagy spárgát, egyedi címkéket és szépen kalligrafált betűket a hasukra. Így ajándéknak is tökéletesek lesznek. Ma tehát lekvárosüvegeket dekorálunk, és a végére még tartogatok egy kis meglepetést is.

pretty-jam-jars-canning-500x361.jpg

0
Tovább

Újrahasznosítás a kertben: 30 zseniális ültetési öltet

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Vannak akik egy kopott talicskában vagy egy használaton kívüli szűrőben látnak fantáziát, de akad itt színes lábbeli sőt kiöregedett személyautó is. Tehát ebben a virágzó válogatásban találtok ötletes és bohókás megoldásokat is, élvezzétek, inspirálódjatok.

Öreg talicskák virágba borulva:

4.jpg

0
Tovább

Csináld magad: mágneses fűszertartó képkeretben

Sok szempontból is remek ez az ötlet. Egyrészt mert marha jól néz ki, és már ránézésre is kedvem lett elkészíteni, másrészt tényleg praktikus, áttekinthető, kéznél van minden, de emellett látványos és egyedi is. A legtöbb háziasszony gyűjtöget otthon ilyen-olyan üvegcséket (magam sem tudok ennek ellenállni), nos hát itt az alkalom, hogy valamit ügyeskedjünk belőlük.

framed-magnetic-spice-rack_thumb[2].jpg

0
Tovább

Közkívánatra: Horgolt mamusz leírás Fannitól

Horváth Fanni horgolt mamuszkája nagy sikert aratott a Facebookon, olyan sokan kértétek el tőle a leírást, hogy úgy döntöttem, felteszem ide a blogra, hogy mindenki megtalálhassa.

551012_421796944529490_1105600054_n.jpg

0
Tovább

Újrahasznosítás: mire jó a dobozos italok kallantyúja?

Jó egyáltalán valamire? Persze, hogy jó!

Nagyon sokan ékszereket készítenek belőle, számtalan variáció létezik, akadnak egész komoly darabok is:

12.jpg

0
Tovább

Nyári nyereményjáték: ékszerszettet nyerhetsz!

Régen invitáltalak titeket játékra, de a türelmetek meghozta gyümölcsét! Egy igazán csodálatos süthető gyurmából készült ékszerszett keresi boldog tulajdonosát, gyertek-gyertek, játszunk!

gyöngyszővés01.1.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek