Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bonbont rejtő virág

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő Bálint nap alkalmából mutatunk egy kedves, szívhez szóló ötletet.

0
Tovább

Zalipie, a színpompás lengyel falu

Lengyelország délkeleti részén van egy kis falucska, Zalipie, amelynek tüneményességét a festett házai adják. E kedves hagyományt a falu asszonyai több mint száz évvel ezelőtt hívták életre, amikor elkezdték virágmotívumokkal díszíteni házaik falát. Mára már virágba borult a kis település minden háza, és nem csak kívül, hanem belül is. Ma egy kis képzeletbeli utazásra invitállak titeteket e különleges vidékre...

0
Tovább

Antikolt felület Vintage Effect Mediummal

Korábban már mutattunk nektek egy technikát arra, hogyan lehet gyertyaviasz segítségével kopottas felületet elérni: IDE kattintva meg is nézhetitek. A gyertyaviasz alkalmazását viszont felváltja a Vintage Effect Medium, amivel sokkal könnyebben is lehet dolgozni!

0
Tovább

Nyereményjáték a kötés, horgolás szerelmeseinek

Kíváncsi vagy, milyen kiváló minőségű kötő- és horgolófonalak érhetők el kedvező áron? Regisztrálj hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, és kivételes áron juthass hozzá prémiumkategóriás fonalainkhoz!

Te is a kötés szerelmese vagy? Szeretnéd, hogy a munkáid ne csak a kézügyességednek köszönhető szépségük miatt, hanem az alapanyagukból adódóan is értéket képviseljenek? A Barka kínálatában elsősorban természetes összetételű fonalak szerepelnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az újonnan feliratkozó érdeklődők, valamint a a régi regisztrált vásárlóink között is most egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

Regisztráláshoz kattints a www.barkafonal.hu oldalra, ahol fonalkülönlegességeinkről, kézimunkakönyveinkről és tanfolyamainkról is bővebben olvashatsz.

Nyereményjátékunk 2015. január 23-tól február 1-je éjfélig tart. Aki ez idő alatt iratkozik fel hírlevelünkre (vagy már korábban feliratkozott), az részt vesz sorsolásunkon. A nyertesek nevét a www.barkafonal.hu oldalon tesszük közzé, és email-ben is értesítjük őket.
Sok szerencsét kívánunk! 
0
Tovább

Farsangi álarcok, kalapok gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Eljött az ideje, hogy szuper farsangi ötleteket hozzunk nektek, segítve ezzel is az ünnepi készülődést, tervezgetést!

0
Tovább

Bűbájos nyuszika zokniból

Szeretjük a zokni-, ill. kesztyűátalakítós projekteket, ez nem vitás. Ma is egy ilyet hoztam, hiszen annyira ellenállhatatlan.

1
Tovább

Csempésszünk tavaszi hangulatot az otthonunkba!

Nem vagyok egyedül azon véleményemmel, hogy a január a legdöcögösebb, leghosszabb, legszürkébb hónap az évben, és néha bizony ilyenkor az embernek nehéz átlendülni a holtponton. Vége a karácsonyi, újévi vigalomnak, és a tavasz még olyan távolnak tűnik. Vagy mégsem? Nekem szinte már természetes, hogy januárban egyszerűen átállok tavaszváró üzemmódba, és a környezetembe is igyekszem egy kis vidámságot, színt, életet varázsolni. Az egyik legegyszerűbb és leginkább szívet melengető módszer, ha néhány virághagymát hajtatunk az ablakban. Pár hétig gyönyörködhetünk a pompájában, illatukkal pedig máris egy kis tavasz költözik hozzánk.

0
Tovább

Igéző farsangi szemmaszk

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. Így tehát itt az idő, hogy olyat ötletet mutassunk Nektek, amik ehhez az ünnepi időszakhoz kapcsolódnak.

0
Tovább

Fair Isle – a színek játéka

Fair Isle egy különleges mesesziget, gyönyörű színes kötött mintáival elvarázsol. Ebben a borongós, hűvös téli időben nagyon jól esik egy puhán melengető pulóver, kardigán, sál, sapka, kézmelegítő vagy kesztyű. Ezeket némi gyakorlás után mind elkészíthetjük mi magunk is.

0
Tovább

A sokoldalú legyezőhajtás

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésünkben a mindenki által jól ismert legyezőhajtás sokoldalúságát mutatjuk be. Nézzétek csak, mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Kézzel festett családfák és egyéb szépségek

Két évvel ezelőtt már készítettem nektek egy összeállítást falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Gyönyörű pad két régi székből

Most találtam ezt a gyönyörűséget, nem is tudok ellenállni, meg kell osztanom veletek is. Gondolatébresztő, inspiráló formájú lett, és a színe is fantasztikus. Aki bútorfestésben, bútorátalakításban gondolkodik, azoknak biztosan jól jön ez az ötlet.

0
Tovább

Gyerekasztal újragondolva

Pár héttel ezelőtt már bemutattam, miként újítottuk fel a kislányom íróasztalát, és azóta annyira belejöttünk, hogy máris újabb munkába vágtunk bele. Mivel a lányom is nagyon szeret kézműveskedni, művészkedni, eddig is volt egy kis asztalkája a nappaliban, ahol kedvére alkothatott. Ezt mostanra pont ki is nőtte, úgyhogy szükség volt egy nagyobb méretű bútorra.

0
Tovább

Stílusos kötött és horgolt lábmelegítők, szobacsizmák - ingyenes minták

A hideg téli estéken, délutánokon bizony az ember szívesen bevackol egy kényelmes fotelbe, puha pléddel a vállán, forró teát vagy kakaót kortyolgatva, ilyenkor pedig egy kellemes olvasmány társasága is nélkülözhetetlen. A fázós lábakra pedig vastag zoknit, szobacsizmát húzunk a tökéletes komfortérzhez más nem is szükséges, ugye? Ha van kedvetek és időtök, egy-egy ilyen lábmelegítőt magatok is elkészíthettek, garantáltan egyedi darab lesz!

0
Tovább

Az év legjobb bejegyzései a Pritt Kreatív Klubban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az év első bejegyzésében a tavalyi év legnépszerűbb ötleteit gyűjtöttük nektek össze. Csemegézzetek velünk!

0
Tovább

Látványos 3D-s rajzolás - így csináld!

Egy nagyon egyszerű, ugyanakkor rendkívül látványos technilát mutatot most nektek, amellyel nagyszerű 3D-s rajzokat készíthettek. Nagyszerű program délutánra a srácoknak is, aztán lehet kisérletezni különféle formákkal is!

0
Tovább

Papírfonás: tárolódoboz

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Sok egyéb mellett fürdőszobai kosarat is fonhatunk így!

0
Tovább

Bútorfelújítás csiszolás nélkül? Igen!

Korábban, amikor valaki bútorfelújításba fogott, mindig túl kellett esni a sok munkával és porral járó csiszolási fázison, hisz ezzel lehetett a felületet tökéletesen előkészíteni a későbbi festéshez. Ez persze még ma is áll azokra a bútorokra, amiről a festékréteg pereg, vagy pattogzik róla a lakk, illetve, ha nem egyenletes a felület.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek