Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Természetes ajakbalzsam házilag

Szappant már készítettem házilag, de ebben ki is merült az kozmetikumgyártásom, pedig nagyon imádtam. Már bánom, hogy nem fordítottam is nagyobb figyelmet a témának, és eszembe sem jutott, hogy lehetne ajakírt is készíteni itthoni körülmények között. Na, most ezt pótolni fogom. Mondanom sem kell, hogy mennyi előnye van, hiszen természetes, nincs benne tartósítószer és színezék, sem mesterséges összetevők, és ugye a saját kezünk munkája. És ajándékba is milyen klassz (anyák napja egy hét múlva, én szóltam)!

0
Tovább

Nyereményjáték ajándékkönyvekért

A Madarak és Fák Napja 2012 a Pritt és a Cser Kiadó közös szervezésű nyereményjátéka már Facebook-profillal is rendelkezik, ahol folyamatosan hírt adunk a pályázathoz kapcsolódó aktualitásokról. Hogy a pályázathoz kapcsolódó rekordkísérlet sikeres legyen, szeretnénk minél több emberhez eljuttatni a kezdeményezés hírét, ezért most egy nyereményjátékkal kedveskedünk olvasóinknak.

0
Tovább

Újrahasznosítás: virágoskert gumiabroncsból

Emlékszem, régebben mennyire utáltam gumiabroncsba ültetett virágokat, de akkoriban a legtöbb helyen csak a fehérre festett változatot láttam. Mostanra megbarátkoztam az ötlettel, olyannyira, hogy a pár hete a lomtalanításkor be is szereztem pár darabot. Azóta pedig a megvalósításhoz gyűjtögetem az ötleteket.

0
Tovább

Kreatív ötletek anyák napjára - nagyoknak

A címben azért írtam, hogy nagyoknak, mert készülök még egy bejegyzéssel, amelyet gyerekeknek szánok, benne olyan ötletekkel, amelyeket ők is meg tudnak valósítani. Ez az első most a kreatív felnőtteknek szól, akik -velem együtt- szeretnék kézzel készített meglepetéseket készíteni, akik szeretik a saját alkotásuk által kifejezni a szeretetüket. Ugye sokan vagyunk így ezzel?

0
Tovább

Papírfüzérek 3.

Elérkeztünk a harmadik blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

5000 (6000) rajongó nyereményjáték sorsolás

 Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap este véget ért a játék, és meg is ejtettem a sorsolást. Viszont mire végeztem, már elég késő volt, ezért úgy gondoltam inkább ma reggelt hirdetek eredményt, mert most már valószínűleg többen ültök a gép előtt.

Tehát, ugye emlékeztek, az öt darabból álló könyvcsomag a tét, tele a korábban kiadott gyöngyfűzős könyvecskéimmel. Legnagyobb örömömre nagyon sokat jelentkeztetek, összesen 136-an!  A neveket a beérkezés sorrendjében számoztam be, és a random.org, véletlenszám-generátorral kiválasztottam a szerencsést:

A generátor a 43-as sorszámot dobta ki. A számhoz tartozó név pedig nem más, mint Nagy Réka!

Kedves Réka, szívből gratulálok, remélem, hasznát veszed majd a nyereménykönyvecskéknek!

A nyertessel email-ben veszem fel a kapcsolatot, és a nyereményt -ahogy szoktam- postán juttatom el.

Mindenkinek szeretném megköszönni a részvételt, a biztatást, a sok kedvességet, mit is írhatnék még? Nagyon örülök, hogy vagytok! Igyekszem a továbbiakban is rászolgálni a bizalmatokra!

Szép napot kívánok mindenkinek!

0
Tovább

Meseszép pünkösdi rózsák szaténból

Arra még várni kell egy kicsit, hogy a kertünkben is virágba boruljanak, azonban az ötlettel nem bírok várni. Varázsoljátok ti is az otthonotokba a májusi kertek királynőjét, tündököljenek mindenhol bazsarózsák!

0
Tovább

Papírfüzérek 2.

Tovább gyűjtögetem a papírfüzéres ötleteket, így szeretném inspirálni a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett pályázatunk résztvevőit.

0
Tovább

Újrahasznosítás: Régi pólóból divatos nyaklánc

Az ilyen ötletek mindig felpörgetnek, ilyenkor általában indulok kutatni a szekrényben, hátha találok egy használaton kívüli kincset a terv megvalósításához.

0
Tovább

5000 (6000) rajongó nyereményjáték

 El sem hiszem, de amikor ezeket a sorokat írom az 5000 rajongó nyereményjátékhoz, épp megérkezett a 6000-dik kedves tag is a Facebook közösségbe. Csodálatosak vagytok. Nagyon gyorsan növekszünk, és ezt nem tudom elégszer megköszönni. Sokat törtem a fejem, hogy ezúttal hogyan fejezzem ki a hálámat, mi legyen a nyeremény. Olyasmit szerettem volna, ami eddig még nem volt. Aztán jött az ötlet, mert többen érdeklődtetek, hogy honnan lehetne beszerezni a korábban megjelent gyöngyfűzős könyvecskéimet. Sajnos sok már nincs kereskedelmi forgalomban, de végül egy hét alatt sikerült összeszednem az öt, szívemnek legkedvesebb kis könyvemet. Ezt a kis gyűjteményt szeretném most egy szerencsésnek ajándékozni.

Róluk van szó:

 

Ékszerek gyöngyből (2005)

Divatos gyöngyékszerek (2008)

A gyöngyfűzés alapjai (2009)

Ékszerek Swarovski®-gyöngyből (2010)

Gyöngyfűzés. Peyote karkötők (2010)

Tehát, ha szeretnétek megnyerni a kis könyvcsomagot, semmi mást nem kell tennetek, mint egy emailt írnotok nekem a szinesotletekblog@gmail.com címre 5000 jeligével.

A leveleket vasárnap estig (ápr. 22-ig) várom, és még aznap este sorsolok. 

A nyertest email-ben értesítem, és postán juttatom el a nyereményt.

Sok szerencsét mindenkinek, és köszönöm, hogy ennyien vagytok.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

0
Tovább

Hétvégi idill: illatos csokrok, virágzó díszítések kreatívan

Megint hétvége van, és én megint a kertben kötöttem ki. A kötelező tennivalók elvégzése mellett mindig szakítok időt csodálni a tavaszt, a természet újjászületését, érezni az illatát, hallgatni a minden rezdülését, hiszen olyan jó álldogálni a szélben vagy a napsütésben... Figyelni a madarakat, a rügyeket, a bimbókat, a harmatot. Ilyenkor részévé válok az egésznek egy picit. Mesés. Csempésszünk be belőle egy darabkát az otthonunkba is.

Ehhez kerestem illatozó csokrokat gyönyörű virágokból, persze ötletesen, kreatívan megoldva.

0
Tovább

Madarak és Fák Napja Pályázat 2012.

Lehull a lepel, indul idén is a tavaly már nagy sikert aratott pályázatunk, erről suttogtam nektek már néhány napja.

Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. A Henkel Magyarország Kft. és a Cser Könyvkiadó közös szervezésében tavaly nagy sikert aratott Madarak és Fák Napja pályázat után idén is folytatjuk a hagyományt.

0
Tovább

Csináld magad: Levélmintás kerti járda

Kíváncsiak vagytok hogyan lesz ebből a méretes rebarbaralevéből kerti járda?

0
Tovább

Virágos díszpárna

Gyönyörűséges, virágos, vidám, tavaszi. Nem is nehéz nehéz elkészíteni, de eléggé időigényes, így a türelmesebb olvasóimnak inkább ajánlom.

0
Tovább

Csináld magad: Kerti virágtartó állvány

Egy vidám barkácsötlet a hosszú hétvégére, lépésről lépésre, fázisfotókkal.

0
Tovább

A nagy tojástartó kakas

Idei utolsó húsvéti inspirációm következik, egyben ez az én személyes kedvencem is. A színeit tekintve talán kicsit túl olasz, túl latin, de mégis imádom. Nézzük akkor, hogyan készítsünk tojástartóból egy óriási kakast.

0
Tovább

Papírfüzérek

Papírfüzért készíteni tényleg egyszerű, bármilyen alkalomra jól jön és a gyerekeket is be lehet vonni a munkába. Készíthetünk tarkát, vagy egyszínűt, nagyon hosszút vagy kurtát, dekorálhatjuk vele a lakást vagy a teraszt, készülhet alkalomra (szülinapra, tavaszköszöntésre, kerti partikhoz stb.) vagy csupán a magunk örömére.

Összegyűjtöttem néhány kedvcsináló ötletet hozzá:

1. Egyszerű füzér zászlócskákból (fiúknak és lányoknak is)

Forrás: T.S.O.

0
Tovább

Húsvéti ötletek tojáshéjból

Összegyűjtöttem egy csokornyi ötletet tojáshéj felhasználásával, de most ne festésre gondoljatok. Érdekes, látványos dekortippek következnek, és meglátjátok, mi mindenre lehet még a tojáshéjat használni.

1. A legtöbb variációt ültetés, palántanevelés és mini váza témakörben találtam.

0
Tovább

Last minute húsvéti ötletek

Összeszedtem még néhány ellenállhatatlan húsvéti ötletet a hajrára. Azért még van pár napotok belehúzni a dekorálásba, én is mindig az utolsó pillanatra hagyom a javát!

1. Quilling, azaz díszítés papírcsíkokkal

0
Tovább

Tavaszi és húsvéti ötletek tojástartóból

A tojás árát elnézve kétszer meggondolom, hogy megvegyem-e, vagy hogy mennyit használjak belőle. Piskóta nem lesz húsvétkor, az tuti. Egyetlen előnye, hogy beindítja a fantáziámat az újrahasznosítás szempontjából. Első körben a tojástartókat veszem górcső alá, a következő bejegyzésben pedig a tojáshéj következik.

Lássuk, akkor, mire jó a tojástartó,

lehet belőle égősor köré bura:

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek