Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Őszi hangulatok: fodros koszorú

Ti kreatívkodtok valamit a hétvégén? Van már az évszakhoz illő ajtódíszetek? Ehhez a dekoratív koszorúhoz egy kevés zsákvászon anyagra, hungarocellalapra, madzagra és ragasztópisztolyra van csupán szükség. Díszíthetitek még organza- és textilvirágokkal vagy madártollal.
Hagyományos, de mégis modern. Nagyon tetszik.

 

 

Forrás és tutorial: JDC

0
Tovább

Őszi hangulatok: Pulóveres vázák

Mi mindenre lehet jó egy megunt kötött pulcsi? Vissza lehet fejteni a fonalat -ahogy én is tettem gyermekként-, és körmöcskén több méter kukacot szőni belőle. A praktikusabbak portörlésre használják, én pedig arra, hogy a kutya fekhelyét komfortosabbá tegyem. Pedig készülhet belőle egy kényelmes és divatos garbó is valamelyik vázátoknak. Vagy mindegyiknek.

0
Tovább

Őszi hangulatok: Ajtódísz termésekből

A hosszúra nyúló vénasszonyok nyara ellenére én azért már kezdek átállni az őszre. Főleg, miután sikerült a teljes családommal együtt megbetegednem (ez az oka eddigi hallgatásomnak is), úgyhogy őszi hangulatok következnek.

Minden évben készítek ajtódíszt, ha nem is minden nagyobb alkalomra, de őszre biztosan. Az évszak színei, alapanyagai mindig megihletnek, egyszerűen nem tudom kihagyni. Idén már tudom, hogy nem ilyen lesz (ugyanis már készül), de ez az ötlet nagyon megtetszett. Hungarocellgömb, makk (vagy más apróbb termés), egy szép szalag és ragasztópisztoly, semmi több nem kell hozzá.

Nektek hogy tetszik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

 

0
Tovább

Próbababaállvány lámpából

Régóta adósotok vagyok már ezzel a poszttal, de valahogy mindig beelőzte egy másik. Pedig nagyon jó hangulatban készült, és remek segítőim akadtak!

0
Tovább

Heti kedvenc: Gyönyörű füzetdekorációk

Erre a hétvégére ezeket a tényleg gyönyörű és roppant egyszerűen elkészíthető füzetdíszítéseket ajánlom nektek. Megint az van, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Nagy kár, hogy a gimiben nem jutott eszembe szalagot csomózni a füzetek spiráljára, mert bombajól néz ki.

0
Tovább

Vedd fel a parfümöd!

Biztos ti is őrizgettek néhány igazán szép formájú, szíveteknek kedves, réges-rég kiürült parfümös üveget a polcon. Sokszor a parfümmintákat is a nagyok miniatűr változatába töltik, én ezektől is nehéz szívvel válok meg. De miért is tenném, amikor ékszert is csinálhatok belőlük?

0
Tovább

Heti kedvenc: Párna varrás nélkül

Imádom az olyan ötleteket, amelyekkel meg lehet kerülni a varrógép előszedését és beüzemelését, ez ez most pont olyan! Pihe-puha, bújós párnák, varrás nélkül, ráadásul mennyire helyesek...

via

0
Tovább

Kerti asztal felújítása 2.

Örömmel jelentem, hogy végre elkészültem az asztallal, bár rögös út vezetett idáig. Persze az a rögös út egy kis vakációval is ki volt kövezve, de sikerült kevesebb mozaikot is vásárolnom, aztán a fuga is kevésnek bizonyult, menet közben pedig a mintát is újraterveztem, de a végeredmény pontosan olyan lett, amilyet elképzeltem!

0
Tovább

Goldenblog végeredmény

 Végre megszülettek a végeredmények az idei Goldenblog versenyen. Izgultam, hiszen új blog lévén először mérettettem meg, és borzasztóan kíváncsi voltam, mi lesz a vége. Vajon bejutok az első százba? Kapok egyáltalán szavazatot? Rengeteg kérdés kavargott bennem, és bár az Életmód kategória egy elég széles területet fedett le, mégis vártam az eredményt, hogy nagyjából elhelyezhessem magam a hasonló blogok térképén. Lehetne azon is vitatkozni, mennyire mérvadó az egész szavazás, de nekem tetszik a kezdeményezés, ezért is neveztem be. A végeredmény aztán alaposan meglepett, ha a szívemre teszem a kezem, hát nagyjából a középmezőny végére vártam magam. Ehhez képest a 176 nevezett blog közül a 34. helyen végeztem, és rettentően boldog vagyok! Álmomban sem reméltem volna...

Ezúton is szeretném nektek megköszönni a szavazatokat, nagyon igyekszem továbbra is érdekes, ötletes, tartalmas maradni!

 

A teljes listát ide kattintva tudjátok megnézni!

 

0
Tovább

Csipkés mobiltok

Pár hónapja beléptem én is az okostelefon-tulajdonosok körébe. A régi épp sokadjára adta fel a harcot, én meg untam a szervizbe rohangálni vele, úgyhogy gondoltam egy merészet, és röpke pár hét alatt sikerült is választanom. Nagy izgalommal vettem kezembe (mit nekem a csúcstechnika), aztán azzal a lendülettel még három hétig pihentettem a dobozban (mert mi van ha elnyomok rajta valamit?). Aztán mégis barátok lettünk, annyira, hogy úgy döntöttem, megérdemelne egy szép tokot is.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek