Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fűzzünk gyöngyöt: fagolyó körbegyöngyözése

Nagyobb golyók körbegyöngyözése igazán látványos, ámde odafigyelést igénylő technika. Viszont ha egyszer rájöttök a menetére, már gyerekjáték az egész. Találtam egy jól követhető képsorozatot a témához, ennek segítségével szavak nélkül is érhető a lényeg, nézzétek csak:

038a05f70fc40c836caa7e325b33364e.jpg

Forrás a képre kattintva!

További gyöngyfűzéses ötletek a blogon:

Rockstar nyaklánc

Miyuki gyöngyös szett

Jádezöld medalion

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

12 elragadó balkonkert

A nyár legforróbb napjait éljük. Ehhez mérten egy könnyen emészthető bejegyzést készítettem nektek, nézegessünk szépséges, hangulatos balkonkerteket...

2101-630x632.jpg

0
Tovább

30+ szuper raklapos ötlet

A raklapok - legyen szó használt vagy új darabokról - felhasználása a lakberendezésben hatalmas divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Ma egy nagy-nagy raklapos bútor- ötletgyűjteményt készítettem, remélem, hasznos lesz számotokra!

Ülőalkalmatosságok, bútorok a nappaliba

580269_568873346488515_273512601_n.jpg

0
Tovább

Textilfestés fehérítővel

Ez a gyönyörű textilszalvéta a kékfestő eljárással készült szövetekre emlékeztet, de persze ennek korántsem annyira összetett az elkészítése. Csak egy jó trükk kell hozzá!

1411.jpg

0
Tovább

Aszfaltkréta házilag

Kislányként imádtam telerajzolni az úttestet és a garázsajtót krétával, fél nyarakat töltöttem ezzel. Ma már a lányom vette át a stafétabotot, és ő is nagy örömét leli benne. Házilag is készíthető, ráadásul jó móka a gyártás is! Kipróbáljátok?

MHC_1.jpg

0
Tovább

Olvasói alkotás: Timi szekrénye

Egyre többen vágunk bele saját kezűleg kisebb-nagyobb átalakításokba otthon, legyen szó bútorról, valamilyen berendezési tárgyról, vagy akár falfestésről, kisebb burkolási munkálatokról. A mai bejegyzésben a hasonló cipőben járóknak szeretnénk segítséget nyújtani, hiszen egy csodálatosan sikerült bútorátalakítást fogok részletesebben bemutatni. Az átalakítás egy kedves olvasó, Timi keze munkáját dicséri, akitől egy rövid rábeszélés után részletes leírást is kaptam az elkészítésről. Ezúton is nagyon köszönöm Timinek, és remélem, nektek is nagyon hasznos kis bejegyzés lesz!

P1070627.JPG

0
Tovább

Nyomdakészítés saját kezűleg

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Nem túlzok, ha azt mondom, a legtöbb gyermek imád nyomdázni (és nem csak papírra), így nagy meglepetést szerezhetünk egy saját kezűleg gyártott nyomdakészlettel!

stamps.jpg

0
Tovább

Kosárfonás papírból - trükk a tökéletes formájú kosárhoz

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

DIY-Zrob-to-sam1.jpg

0
Tovább

A nyár 10 legjobb csináld magad karkötője

Ezt az ékszerválogatást a Small for big oldalán találtam, és igazi telitalálatnak tűnik! Hasonló ékszerötletek előkerültek már itt a blogon is, de ilyen szépen összegyűjtve még nem csemegézhettetek belőlük!

bracelets_DIY_10.jpg

0
Tovább

Szuper ajándékötlet: gyertya gombaházikó ruhába bújtatva

Egy szívhez szóló ajándékötletet hoztam nektek mára, amely gyakorlatilag bármilyen alkalomra megállja a helyét.

sveča goba 20.jpg

2
Tovább

Hajtogassunk: gyémánt alakú ajándékdobozka

A mai hétfőre egy könnyű kis ötletet hoztam, aminek nagy hasznát vehetitek alkalmakkor, ajándékozáskor!

timthumb.jpg

timthumb (5).jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek