Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges csokrok saját kezűleg

Mától beindult a ballagási szezon, és ha ti is valami iagzán különleges, egyedi meglepetéssel szeretnétek előrukkolni, akkor érdemes átböngésznetek az alábbi ötleteket. Természetesen bármilyen alkalomra elkészülhetnek, esküvő, szülinap, évforduló stb. Ugyanis saját kezűleg készíthető virágok gyűjteményét találjátok itt, sokféle anyag felhasználásával, így mindenki megtalálja a leginkább testhezálló ötletet.

2
Tovább

Mire jó a 3D por?

Ahogy a nevéből is adódik a 3D por térbeli díszítések, különlegesen egyedi, kiemelkedő textúrájú felületek létrehozására alkalmas. Ennek sokféle módja van, és mi most összegyűjtöttünk néhányat, amelyek biztosan kedvet hoznak nektek is alkotáshoz!

0
Tovább

Ötletek anyák napjára

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. MA már az anyák napi készülődés jegyében mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Kreatív díszpárnák

Díszpárnák otthon fellelhető anyagokból is készíthetők, ráadásul maradék textilekkel, gombokkal, flitterekkel stb. nagyszűren tuningolhatók. Rengeteg variáció megvalósítható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Ma egy nagy csokornyi, különböző stílusú ötletet hoztam nektek, csemegézzetek.

0
Tovább

Gyermekszoba dekoráció sötétben világító festékkel

Már a neve is izgalmasan hangzik, igaz? A sötétben világítós akrilfesték nem csak nappal színesíti a vele lekent tárgyakat, felületeket, hanem foszforeszkáló hatásának köszönhetően éjszaka is megmutatja magát!

1
Tovább

A nagy epres kosár fonása lépésről lépésre

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Most egy igazi, tavasz ihlette ötletet mutatok, az eper alakú kosárkát.

0
Tovább

Meglepetéstojások papírmaséból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében egy házilag készíthető meglepetéstojást mutatunk be, amelybe apró húsvéti ajándékokat csempészhetünk csemetéinknek.

papier-mache easter eggs

0
Tovább

Körbehorgolt kindertojások

A legtöbb kisgyermekes családban elég rövid időn belül összegyűlik nem is olyan kis mennyiségű kindertojásos műanyagbelső. Én mindig félreteszem, mondván, egyszer jó lesz még kreatívkodni belőlük valamit. Ma erre mutatok egy remek ötletet horgolni tudó olvasóimnak.

0
Tovább

Húsvéti színezők gyerekeknek

A színezés megunhatatlan és szerencsére kiemeríthetlen téma a kisgyermekesek körében, ma nekik szeretnék örömet szerezni ezzel a poszttal. Gyűjtöttem jónéhány húsvéti témájú oldalt, ezek a kicsiknek kinyomtatva remek színezők lesznek, a nagyobbak pedig használhatják sablonnak, ablakdísznek vagy más dekorációnak is.

Először néhány tojásminta:

2 (446x298, 121Kb)

0
Tovább

Újítsd fel a bútorod!

Hogyan lehet egy kopott, már-már menthetetlennek tűnő bútorból különleges lakberendezési tárgyat fabrikálni? Használjuk a megfelelő szerszámokat, szerezzük be a megújításhoz szükséges alapanyagokat, vessünk be hobbi technikákat és legyünk nagyon kitartóak, mert bútort tuningolni sokszor embert próbáló feladat!

0
Tovább

Papírból font tojások

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

1
Tovább

Húsvéti kreatív pályázat

Pritt Kreatív Év 2014 – Keressük az ország legkreatívabb családját és közösségét!

Második forduló: Húsvéti papírdíszek

Kedves Kreatív Klubosok!

Ahogy azt a két héttel ezelőtti Kreatív Alkotóműhely és Börzén kapcsán talán már kitalálhattátok, szeretnénk, ha a Kreatív Klub nem csak virtuális közösségként működne, ezért időről-időre fogunk szervezni hasonló találkozókat is a jövőben. Addig is a Farsangi Fotópályázatunk után itt a következő forduló, amelyben saját készítésű húsvéti papírdíszeket várunk tőletek.

A feladat tehát: küldjetek nekünk minél több ötletes, egyedi papírdíszt ragasztásos technikával, húsvéti témában! A felhasználható anyagok terén szabad kezet kaptok: a képeslapok készülhetnek akár a legegyszerűbb, színes papír és ragasztás technikával, de nem bánjuk, sőt örülünk neki, ha meglepő, netán újrahasznosítható anyagokat használtok, sőt az alkotások készülhetnek vegyes technikával is, azaz akár rajzot, kollázst is belekombinálhattok az alkotásba.

A lényeg most is az, hogy ötletes, szellemes pályamunkákat küldjetek!

Fontos! Ahogy korábban mindig, most is lehetőleg minimum három fényképet kérünk, egyet az alapanyagokról, egyet a készítésről, egyet a végleges pályamunkáról és a készítőkről. Természetesen kevesebb képpel is elfogadunk pályázatokat, ugyanakkor érdemes több képet küldeni, mivel az értékelésnél így követhető nyomon a munkafolyamat. Emellett kérünk mindenkit, hogy a fényképek mellé lehetőleg mellékelje a beküldő teljes nevét, címét, postacímét is, valamint a pályamű pár mondatos bemutatását is. Az előző fordulóban több „gazdátlan” alkotás is érkezett, és arra sajnos nincs lehetőségünk, hogy egynél több e-mailt küldjünk ilyenkor a hiányzó adatok miatt.

Az alkotásaitokat továbbra is prittpalyazat@cserkiado.hu címre küldhettek el, de feltölthetitek őket a Facebook-oldalunkra is. A legjobb, legötletesebb pályamunkákat két kategóriában (egyéni és csoportos) díjazzuk, és ahogy már megszokhattátok, az eredménybe a közönségszavazás is beleszámít.

A Színes Ötleteken jelentkező Pritt Kreatív Klub rovatban, valamint a Facebookon is hasznos ötletekkel várunk titeket, amelyek segítségetekre lesznek a húsvéti készülődésben! Minden pályázatot és fényképet szeretettel várunk!

Beküldési határidő: 2014. május 2.

Eredményhirdetés: 2014. május 10.

E-mail: prittpalyazat@cserkiado.hu

Információs telefon: +36-30-525-32-56

0
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább

Kreatív receptek és tálalási ötletek húsvétra

Húsvét alkalmával -pláne ha kisgyermek is van a családban- bátran kísérletezhetünk valami igazán különleges megoldással, már ami a terítéket és az új receptek kipróbálását illeti. A sonkán és főtt tojáson kívül ezerféle vidám, kreatív és nagyon finom, ínycsiklandozó recept vár megvalósításra! Nézzétek csak!

0
Tovább

Receptgyűjtemény: házilag készíthető csodagyurmák

Rengeteg különféle -elsősorban angol nyelvű - gyurmarecept kering az interneten, az egyik porcelánfehérséget ígér, egy másik főzhető, színes változatra példa, a harmadik pillanatok alatt elkészíthető és levegőn szárad. Tehát elég nagy a felhozatal, de ezáltal a zűrzavar is, hogy melyiket válasszuk. Itt az ideje, hogy rendet tegyek, ma bemutatom a legismertebb és legjobb recepteket, és sorra veszem azt is, hogy melyiket mire használhatjuk.

gyurma házigyurma gyurma recept főzött gyurma süthető gyurma levegőn száradó gyurma

14
Tovább

Színes lazúrok és patinás kincsek találkozása

Festeni már biztos mindenki festett, de vajon a lazúrt is próbáltátok már? A lazúrt alapvetően az különbözteti meg a fedőfestéktől, hogy beszivárogva a fába annak erezetét is megmutatja.

0
Tovább

Ötletek és minták tojásfestéshez a hagyományostól a modernig

A húsvét közeledtével egyre többen kerestek nálam tojásfestős ötleteket, legyen szó hagyományos vagy éppen modern mintákról. Az évek során már több bejegyzés is született itt a blogon e téma köré, de olyan igazi, átfogó nagy bejegyzést még írtam. Mivel amúgy is szeretek ilyen nagy gyűjteményeket készíteni, mert így minden egy helyen megtalálható, így nincs más hátra, mint hogy belekezdjek. Remélem, sokatok hasznára válik!

482171_512522722123578_892174324_n.jpg

0
Tovább

Extravagáns ananászlámpa kanalakból

Hétvégre egy vidám és nagyon kreatív ötletet hoztam, a vagány ananászlámpát bevallalósoknak!

1
Tovább

Tojáshéjas mozaik gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy különleges technikát mutatunk be, a mozaikozást tojáshéjjal.

0
Tovább

20 húsvéti nyuszis ötlet

Közeleg a húsvét, ideje, hogy elhalmozzalak titeket az alkalomhoz illő ötletekkel. Néhány nappal ezelőtt kaptam egy levelet Christine-től, a the DIY dreamer háziasszonyától, ő mutatta meg figyelemre méltó nyuszis mintákból álló gyűjteményét, amiért nagyon hálás vagyok. Ma ezekből szemezgettem nektek, érdemes átböngészni, hiszen jobbnál jobb ötleteket találhattok.

1. Nyuszikosárkák textilből

0
Tovább

Drótvirág körömlakkal

A minap találtam Dóra blogján ezt az ötletet, és bevallom, már régóta tervezgettem egy ilyen témájú posztot, de eddig nem találtam igazán hiteles és igényes forrást hozzá. Ezek a képek viszotn önmagukért beszélnek, úgyhogy nézzük is, hogyan készül!

0
Tovább

Malackás és sünis ültetőedények PET-palackból

Az újrahasznosítás, a kreatív újragondolás fontosságát sokszor hangsúlyozom, kiemelkedő szerepet kapnak itt a blogon. Ma ebben a szellemben hoztam két vidám kerti barátot, egy kukori farkú malackát és a tüskés sünit. Mindkettő PET-palack alapokon nyugszik.

0
Tovább

Ajándékozz szívvel-lélekkel…

A saját kézzel készített ajándékokban mindig benne van a törődés, a kreativitás és az idő, amit az elkészítésével töltünk... Mutatunk Nektek egy olyan - minden szülinapi, névnapi alkalomhoz illő - ötletet, ami bár aprólékos munkát igényel, mégis másfél óra alatt összerakható. Ez egy helyes kis sütisdoboz, egy hozzá passzoló üdvözlőkártyával.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek