Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adventi naptár - fiókos házikó tele ajándékkal

Ti készítettek idén adventi naptárt? Az én idei kedvencem ez a kis fiókos házikó ajándékkal megpakolva, egyszerűen imádom!

0
Tovább

Újrahasznosítás: régi, karcos CD-k, DVD-k

Mostanában egyre többször kapnak szárnyra olyan hírek, amelyek a fizikai adathordozók feleslegessé válásáról szólnak. És bár talán korai még temetni a CD-ket, a mai délutánt mi is egy alapos selejtezésre szántuk. Gondolom, nem vagyok egyedül a problémával, hiszen más számítógép-felhasználó vagy zenerajongó is rengeteg régi CD-t tárol ok nélkül. Ezen felbuzdulva összegyűjtöttem 10 kreatív ötletet az újrahasznosítás jegyében.

0
Tovább

Adventi koszorú sálba burkolva

A mai bejegyzésben ismét egy rendhagyó adventi koszorút tartogatok, ezúttal pihe-puha sálba bugyolálva.

0
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Egyedi ékszerek, kézműves foglalkozások és más csodák a belvárosban

Úgy alakult, hogy Mikulka Ferinek, a blog vendégszerzőjének és nekem pont egyszerre jelent meg új könyvünk, és a tiszteletpéldányokért menet egymásba botlottunk a kiadóban. Egy rögtönzött kis traccsparti keretében azonnal sztorizgatni kezdtünk, és örültem, hogy csupa jó hírt hallok.

0
Tovább

DIY pályázat értékes nyereményekért

Közös pályázatot indítottunk a Színes Ötletek webáruházzal! Mutasd meg a saját készítésű adventi koszorúdat, és nyerj értékes nyereményeket!

 

Minden tudnivalót a fenti plakáton olvashattok, alkotásra fel!

Beküldési határidő 2011. november 30.

A pályázatokat tehát a szinesotletekblog@gmail.com címre várjuk, és mindenki dupla eséllyel szállhat versenybe, hiszen a közönség és a zsűri kedvencét is külön jutalmazzunk!

 

0
Tovább

Adventi koszorút a konyhából

Egy nem mindennapi, de ugyanakkor zseniális ötlet, ami gyakorlatilag nulla forintból összehozható, ráadásul rendkívül mutatós!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek