Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesebeli otthon egy régi iskolabuszban

Nemrégiben bejárta az internetet ez a tényleg csodálnivaló projekt: a tulajdonosok szemet gyönyörkedtető miniotthont alakítottak ki egy régi iskolabuszban. Egyedi, stílusos belsőépitészeti megoldások jellemzik a melegséget sugárzó, barátságos kis otthont, gyertek, pillantsuk be ebbe az egyedülálló kis csodába:

0
Tovább

Kreatív ötletek kertészkedőknek újrahasznosítással

Beköszöntött a tavasz, a kertekben előbújtak a jácintok, nárciszok, és a tavasz többi hírnöke is képviseli magát. Az újjáéledő természet ölelésében, madárcsicsergéssel kísérve ideje nekiállni a kerti teendőknek. Erre a szeles hétvégére csupa olyan ötletet gyűjtöttem nektek, amely az újrahasznosítás jegyében született.

40+ Creative DIY Garden Containers and Planters from Recycled Materials

0
Tovább

Húsvéti cukiságok

Nemsokára itt a húsvét! Itt az ideje lecserélni a hóembereket és a fényfüzéreket valami bolondos, vidám dekorációra. Nem is kérdés, hogy ha tavasz és húsvét, akkor mindent ellepnek a nyuszik és csibék, nézzünk is körül a kínálatban.

0
Tovább

Húsvéti figurák műanyag kanalakból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma is a húsvéti készülődés jegyében hoztunk ötleteket.

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Kötött és horgolt tavaszi díszek

Egészen biztos vagyok benne, hogy itt a tavasz, amikor kinyílnak a krókuszok, a hóvirágok, a picike ibolyák, az illatos jácintok, a tulipánok.

De ha nincs kertünk, akkor se keseredjünk el! Menjünk el valakihez, akinek van. Vagy vegyünk virágot a virágüzletben, piacon. Esetleg kapjuk elő a kötő- és horgolótűinket, és készítsük el a saját tavaszunkat.

0
Tovább

Húsvéti nyuszifészek - tüneményes ötletek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpgA Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma is a húsvéti készülődés jegyében hoztunk ötleteket.

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás quilling technikával

Most találtam rá erre a lélegzetelállító húsvéti tojásra. Quilling technikával készült, aprólékos, finom, türelmet igénylő alkotás, tehát nem egy pár perc alatt összedobható dekoráció, de aki rászánja az időt, nem fogja bánni.

0
Tovább

Csinos kis cserepek

Végre beköszöntött a kertészkedős, ültetgetős szezon! Ideje néhány virággal, fűszernövénnyel, palántával népesíteni a kertünket, teraszunkat vagy épp az ablakunkat, kinek milyen lehetőség kínálkozik erre. Engem már a szabad levegőn töltött pillanatok lehetősége is kellőképpen felvillanyoz, remek érzés előszedni a kaspókat, cserepeket, és eltervezni, hová mi kerüljön az idén. A régi kopott vagy épp unalmas kinézetű cserepeinket pedig kreatív módon is újragondolhatjuk, hiszen élvezet új ruhába bújtatni őket!

1
Tovább

Babaszoba műanyag flakonból

Két hete mutattam nektek egy remek ötletet műanyag flakonok újrahasznosítására, akkor irattartó papucsokat készítettünk. Az alapanyag most is ugyanaz, a végerdmény pedig lélegzetelállító. 

Ez az ötlet kislányos anyukáknak hasznos igazán, hisz ők tudják a legjobban, hogy a sok icipici játékhoz mennyire sokféle házikót lehet venni (ha győzzük anyagilag). Ez egy alternatiív megoldás erre is, ráadásul gyermekeink is kivehetik a részüket az alkotásból.

Forrás: i creative ideas

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel is!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le. 
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

1
Tovább

Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ugyan húsvétig még egy kerek hónap van hátra, de a kreatív alkotók ilyenkor már hozzáfognak az előkészületeknek, hogy az ünnepi időszakra minden elkészüljön. Ennek megfelelően elkészítettünk egy bőséges válogatást kreatív húsvéti tojásdíszítések készítéséhez.

0
Tovább

Antikolás másképpen

Az antikolásnak többféle technikája létezik, ezekről ITT és ITT már olvashattatok. Most egy olyan megoldást mutatunk, amivel több lépésben, mégis egyszerűen alakíthatunk ki rusztikus hatású felületet.

0
Tovább

Függőleges kertecskék

Hely hiányaban sem feltétlenül kell nélkülöznünk a kert adta lehetőségeket, hiszen ha nem megy vízszintesen, akkor terjeszkedhetünk függőlegesen. Így akár még egy kis erkélyen is nevelgethetünk néhány tő paradicsomot és fűszernövényket. Függőleges kertecskék megvalósításhoz mutatok ma kreatív ötleteket.

0
Tovább

Ötletek pomponkészítéshez

Tegye fel a kezét, akinek egy csomó fonalmaradéka van otthon, amivel már nem tud mit csinálni, de sajnálja kidobni. Tökéletes ötlet a pompongyártás, garantáltan nem lehet abbahagyni, s az egyik ötlet adja a másikat...

Elég, ha csak végignézitek az alábbi összeállítást, és egész biztosan elkap titeket is a hév.

0
Tovább

10+1 ötlet PVC-cső hasznosítására az otthonunkban

Lakásfelújítás, építkezés során gyakran marad vissza néhány különböző méretű PVC-csődarabka, de egyébként is azt tapasztalom, hogy valamiért a sufnik állandó tartozéka. Nálunk is kallódik néhány méternyi, bár fogalmam sincs mikor kerültek ide, és miért. Mindenesetre jó ötlet a lakberendezésben is felhasználni, mutatom is, mi mindenre lehet jó!

1. Evőeszköztartóként vagy virágtartóként remekül hasznosítható!

0
Tovább

Szegecselt, stencilezett kiskomód

Ezt a komódot még évekkel ezelőtt vettem egy leértékelés alkalmával, már akkor az azzal a céllal, hogy egy kicsit feltuningoljam. Szemérmellenül olcsó bemutató darab volt, és azonnal lecsaptam rá, tudván, hogy már van ebből a bútorcsaládból két éjjeliszekrénykénk. A tuning ideje most érkezett el, mert nagyjából kezdenek a végleges helyükre kerülni a bútoraink.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek