Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horgolt esküvői kiegészítők

A múlt heti ruhakörkép után itt az ideje körülnézni egy kicsit a kiegészítők világában. Kénytelen vagyok belátni, hogy egy ruha elkészítésére nem mindenkinek van ideje (nekem se volt), de azért talán egy kedves kis kiegészítő meghorgolása még a legelfoglaltabbaknak is belefér a nagy nap előtt…

Néhány horgolt virág, hópihe a hajadba, gyöngyökkel, a visszafogottság jegyében?

1
Tovább

Gumikarkötő mánia - ötletek gyerekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai összeállításunkban a nyár egyik nagy slágerét, a gumikarkötők készítését vesszük górcső alá.

Rainbow Weave with the latest versions of the Rainbow Loom bands. The new basic rainbow colors are brighter than the originals.

0
Tovább

Ötletek dolgozósarok kialakításához

A kreatív tevékenységek, kézműves elfoglaltságok akár hobbiként, akár hivatásként inspiráló, áttekinthető, kényelmes helyet igényelnek. Olyat ahol minden szükséges eszköz és alapanyag szem előtt, illetve kéznél van, ahol elengendő terünk van a munkálkodáshoz, amely áttekinthető és rendezett, de egyúttal inspiráló, kellemes élettér is. Ezek kialakításához hoztam ma néhány gondolatébresztő, motiváló ötletet.

Crafts

0
Tovább

10 fantasztikus kreatív ötlet jegyzetlapokból

A különféle jegyzetlapokat, Post-it® tömböket mindannyian jól ismerjük az íróasztalról, de gondoltátok volna, hogy rengeteg kreatív ötlet megvalósításához is remekül használhatók? Most csokorba gyűjtöttem a legjobbakat!

1. 3D origami

Post-It Origami Icosahedron. They impress friends and co-workers when displayed on your desk!

0
Tovább

Kerti pad gyerekeknek

Ebbe a gyönyörűségbe első pillantásra beleszerettem. Maga a forma is megkapó, emellett sok lehetőség rejlik benne. Egyrészt persze pad, de mellette lehet rá pakolni (nassolnivalót, játékot stb.), a tetejére pedig kerühet ponyva is, ha nagyon süt a nap. Ó, igen, és virágot is futtathatunk rá! Ajánlom minden apuka figyelmébe, az ülőkés homokozó mellé még pont elfér!

0
Tovább

Így készíts barátságkarkötőt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A csomózott technikával készített barátságkarkötők minden évben a nyár slágerei közé tartoznak az ifjúság körében. Ma ehhez hoztunk egy nagy csokornyi ötletet, mintát, inspirációt.

Friendship bracelets! Love these!

Klein Zoet Geluk: Vriendschapsbandje knopen. Lots of creativity on this blog :)

0
Tovább

Kukatuning

Kukáztam egy szerethető és megvalósítható ötletet egy nemkívánatos családtag kipofozásához. Büdös, sokszor koszos és mire jön a szemeteskocsi, már jó nehéz is, mégis nélkülözhetetlen. Az utcánkban péntekenként - amikor kiráncigáljuk a járda szélére - a szokásos kép látható: fekete szemetesek a katonás rendben, a sormintát csak egy-egy kerékkel felszerelt változat, vagy egy fehér festékkel feliratozott darab töri meg. Pedig lehetne ilyen is a kukasor. Azon kívül, hogy nyilvánvalóan sokan hülyének néznének a kukakülöncködésemmel, kíváncsi vagyok, hányan követnék a példát. Nektek tetszik?

k2.jpg

2
Tovább

Inspirációk esküvőhöz - kötött, horgolt csodák

Ha már túlvagytok az esküvőtökön, akkor emlékezésképpen, ha még csak tervezitek, akkor pedig inspirációképpen hoztunk pár képet. Menyasszonyok, akik elkészítették a saját menyasszonyi ruhájukat... gyönyörűek! Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek magukért a képek!

Először itt vannak a kötött ruhák

2
Tovább

15 szuper papírvirág gyermekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

1. Bonbont rejtő pipaccsokor

13

0
Tovább

Hangulatos lámpások

A különféle lakberendezési és barkácsáruházak polcain szebbnél szebb lámpások és dekorációs kalitkák sorakoznak, és én úgy vettem észre, szinte könyöröknek, hogy vigyek haza néhány darabot. A nyáresti kerti, szabadtéri összejövetelek, borozgatások fontos hangulatteremtő kelléke lehet stílusosan elrendezve. Persze a teraszon, vagy bent a lakásban is hasonlóan varázslatosan hangulatot teremthetünk néhány jól megválasztott darabbal, nézzétek csak:

I have all through out my house. I love them, especially the one's with a timer on them. I set it once and every night they come and go off by themselves!

Bird Cage decorated with Christmas lights. The prettiest idea for a birdcage that I've seen to date. (no source as I found this on one blog after another that did not source the origin)

1
Tovább

Világbajnok mesterszakácsok segítenek a Varázskemence napján 

Eldőlt, kik segítenek a fogyatékkal élő gyermekeknek a Varázskemence napján 2015. május 16-án a fővárosi Vakok Iskolájában. Összesorsolták a támogatókat és az intézmények csapatait. A fiatalokat olimpiai, világ-, valamint Európa-bajnok mesterszakácsok, ismert gasztrobloggerek, gasztronómiai szervezetek és vendéglátóipari iskolák képviselői segítik. Az év legnagyobb jótékonysági gasztronómiai eseményén az iskolások fatüzelésű kemencében sütnek majd kenyeret.

0
Tovább

Otthonszépítő ötletek: rendezd a fotóidat különleges módon! 

Nem is oly régen mutattam már néhány szuper ötletet ebben a témában (kattints ide, ha megnéznéd), most pedig elhoztam a folytatást. Íme még néhány igazán egyedülálló ötlet otthonunk szépítéséhez.

family photos gallery wall ideas

0
Tovább

Kössünk takarót!

A múltkori horgolt takarós bejegyzés után úgy érzem, tartozom egy kötött takarókat felvonultató válogatással is. Ami a horgolásnál a nagyiminta, az a kötésnél a lustakötés. Nálam abszolút befutó, és ha egy olyan kötős projektre vágyom, amit nem kell számolgatni, amire nem kell kínosan odafigyelni, amit csak bepakolok és hurcolok magammal, akkor az egész biztosan lustakötéssel készül.

Mert ezzel a mintával köthetünk addig, amíg futja a gombolyagból.

1
Tovább

Óvjuk meg a Földet! Környezetbarát ötletek gyerekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal csupa környezetbarát kreatív ötletet mutatunk, amelyek segítségével játszva hívhatjuk fel gyermekeink figyelmét az újrahasznosítás fontosságára!

1. Papírgurigák

2

0
Tovább

Fessünk kavicsot!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság.

diyhome.jpg

0
Tovább

Buborékfújó házilag (utántöltő recepttel)

Végre itt a jó idő, a gyermekek kedvükre hódolhatnak kedvenc szabadidős tevékenységeiknek! És ugye tudjuk, hogy buborékfújás nélkül nincs tavasz és nyár!

0
Tovább

Csináld magad fűszerkertek

A kertészkedés igazán örömteli elfoglaltság, hiszen környezetünk, életterünk szépítése, zöldítése a teendőkön túl szemet és lelket gyönyörködtető eredménnyel kecsegtet. Egy fűszerkert, akármilyen picinyke is legyen, a tavaszi, nyári ételeink fényét is emeli, ami pedig megmarad, télire szárítva is eltehető.

35+ Creative DIY Herb Garden Ideas

0
Tovább

Anyák napi képeslapok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő anyák napja alkalmából mutatunk néhány remek képeslapkészítős ötletet!

Pillangó tenyérmintával

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek