Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Farsangi álarc Tim Burton világából

Ezt az álarcot a zseni és a jó értelemben vett őrült, Tim Burton filmjeinek lélekromboló környezete, sötét képi világa, és groteszk, torz, de mégis szerethető figurái ihlették.

0
Tovább

Farsangi lakásdekor ötletek: lampionok, lámpások, girlandok

Ha farsangi bulit szerveztek, néhány saját készítésű kellékkel remekül ki lehet dekorálni a lakást.

0
Tovább

Elbűvölően elegáns szemmaszk 10 perc alatt

 Ez a lenyűgöző szemmaszk pont azt sugallja, amit viselője a tudatni akar. Elegáns, ugyanakkor titokzatos, nőies, rendkívül egyedi és modern. Kell ennél több? Bárhol viselheted, garantáltan sikert arat. Ja, és az sem elhanyagolható, hogy 200 Ft-ból, nagyjából 10 perc alatt elkészítheted.

Mi kell hozzá? Dekorgumi és egy hegyes, éles olló. A dekorgumit nem győzöm dicsérni, olcsó, és könnyebb bánni vele, mint a papírral, de ugyanúgy festhető, vágható, dekorálható, nem ázik át, nem hullámosodik, nem fakul, nem szakad, mindezek miatt sokkal tartósabb is. Mintát kereshettek az interneten vagy megtervezhetitek ti is. A vágáshoz hegyes és éles ollót használjatok, hogy minden apró szeglethez könnyen hozzáférjetek. Én szaténszalaggal kötném fel, mert nagyon elegánsnak találom egy ilyen stílusú álarchoz. Voltaképpen ezzel el is készült a mű, de azért tovább lehet gondolni. Néhány ragasztható strasszkő, egy leheletnyi csillámpor azért elfér rajta. Persze a hozzá illő sminkkel lesz tökéletes az összhang. 

Van 10 percetek elkészíteni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Forrás: Etsy

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, így a következőről sem maradsz le.

 

0
Tovább

Arcfestés farsangra gyerekeknek

A gyerekek különösen élvezik az ilyesmit, hiszen pillanatok alatt bohóccá, robottá vagy éppen hercegnővé változhatnak. Farsang idején különösen nagy élmény nekik, hiszen kitűnhetnek a többiek közül, és a jelmezükkel is könnyedén összhangba hozhatjuk. Az arcfesték sem számít már különlegességnek (drogériákban is beszerezhető), használata pedig semmivel sem bonyolultabb a napi sminkelésnél.

0
Tovább

Farsangi álarcok - tippek és ötletek a kezdő lépésektől a befejezésig

Tapasztalataim szerint egy saját kezűleg elkészített álarcnál sokszor nem is maga az elkészítés és a díszítés a legnehezebb fázis, sokkal inkább az első lépések, a megfelelő színek és minták kiválasztása. És valójában itt van a kutya elásva, mert ha ezeket jó érzékkel eltaláljuk, nyert ügyünk van. Készítsünk álarcot saját kezűleg -tippek, tanácsok a kezdő lépésektől a befejező fázisokig.

0
Tovább

Játék: Nyerj egy mesés szemmaszkot

2012. január 23-tól közös nyereményjátékot indítunk a Színes Ötletek webáruházzal. Ugyanis ha 2012. január 23. és február 5. között farsangi kellékeket vásároltok a webáruházban, minimum 3000 Ft értékben, lehetőségetek nyílik megnyerni egy egyedi, kézzel készített szemmaszkot. A maszkot pedig nem más, mint én készítem el. Jelentem, már az utolsó fázisnál tartok,és ha minden jól sikerül, holnap fotózom is a nyereményt. Minden vásárló, aki teljesíti a feltételeket, bekerül virtuális kalapunkba. A sorsolás pedig 2012. február 6-án lesz. A nyertes nevét itt a blogon és a webáruház felületén is közzétesszük, illetve a nyertest e-mailben értesítjük.

 

A részletes játékkiírást a képre kattintva olvashatjátok el. A képen látható maszk természetesen csak illusztráció, de ígérem, a nyereményt is mutatom hamarosan! 

0
Tovább

Álarckészítés az alapoktól: gipszes maszk készítése a saját arcunkról

Többen is arról panaszkodtatok, hogy azért nem készítetek farsangi álarcot (legfeljebb dísznek), mert a boltban kaphatók egyszerűen nem passzolnak az arcotokhoz. Túl nagyok, túl szűkek, nem látni ki alóla stb. Erre is van megoldás. Házilag is lehet mintát venni saját arcunkról, amelyet utána csodálatosan ki lehet dekorálni. És ez garantáltan passzol majd.

0
Tovább

Báli szezon: Csodálatos velencei maszkok

Az aprólékosan kidolgozott velecei maszkokat csupán nézegetni is öröm, és én nem is tudok ellenállni nekik. Finom, kecses formák, lenyűgöző minták, pompázatos tollak, ragyogó színek, ruccanjunk le -még ha csak gondolatban is- egy kicsit Velencébe és nézegessünk klasszikus maszkokat.

0
Tovább

Báli szezon: romantikus ihletésű nyaklánc

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a báli szezont a blogon, és nem is én lennék, ha nem ékszeres témával kezdenék. Azonban nem klasszikus gyöngyfűzéses ékszerről van szó -bár gyöngyök kellenek majd hozzá-, annál picit rafináltabb, közben mégis egyszerű. Az eredmény légies, bájos, és finom, valljuk be, kell néha egy kis romantika.

0
Tovább

Ötletes madáretetők saját kezűleg

Madarat etetni szórakoztató, csipegetés közben megfigyelni őket szintén, és most nem a köztereken történő galambetetésre gondolok. Vidám pillanatokat élhetünk át a kertünkbe/ablakunkba függesztett, saját kezűleg készített etetők kis vendégeivel, ehhez gyűjtöttem praktikus, használható ötleteket. Csipcsirip.

madáretető recycle újrahasznosítás

0
Tovább

Szerencsehozó kismalacok az újévre

Az év első posztja nem is nagyon szólhatna másról, mint a jókívánságaimról és a köszönetnyilvánításról. Én egy egész csapat kismalacot toboroztam nektek, általuk tolmácsolom szívbéli jókívánságaimat, kívánok mindenkinek alkotótevékenységben gazdag új esztendőt. A köszönet sem maradhat el, mert nélkületek én sem lennék itt, így ezerszer is kevés megköszönnöm, hogy itt vagytok, olvastok, lájkoltok, hiszen ez még a nehezebb pillanatokon is könnyedén átlendít.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek