Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad: fessünk falat seprűvel

Imádom az ilyen ötleteket, amelyekkel ilyen egyszerűen tehetjük otthonosabbá, egyedibbé lakókörnyezetünket. Ilyenkor nyáron sokan kezdünk bele a falfestésbe saját magunk, és aki rendelkezik már némi rutinnal ezen a téren, könnyedén veszi is akadályt. Érdemes kísérletezni, bátornak lenni, az alábbi képsor is remek példa erre. Egy hagyományos cirokseprű segítségével ilyen különleges falfelületet varázsolhatunk otthonunkba! Hajrá!

Forrás: icreativeideas

Falfestős posztsorozatom korábbi részei:

Gyermekszobák festése

Famotívumok a falon

Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket. Megrendelhetők a Színes Ötletek webáruházból (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban!

Egy új programsorozatot indított a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyisson. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Immár második alkalommal nyitja meg kapuit a PÖTTÖMKERT a gyermekek és szüleik előtt július 6-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

0
Tovább

Pecsét dekorgumiból

A dekorgumi az egyszerű külseje ellenére egy igen sokoldalúan felhasználható alapanyag, hisz könnyen vágható, ragasztható, hővel hajlítható és gyerekek is kedvükre alkothatnak belőle. Most egy nagyon jópofa felhasználás módját osztjuk meg veletek, megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle nyomdát! Nyáron nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek elfoglaltság pólóra, strandruhára, terítőre stb. nyomdázni néhány vidám mintát, szóval ne hagyjátok ki!

0
Tovább

Csináld magad: hogyan vágjuk el a borosüveget?

Mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogyan lehet a képen látható módon -otthon, egyszerűen- ilyen gyönyörűen elvágni a borospalackokat. Egyáltalán lehetséges? Ma utánajárunk!

0
Tovább

Repcsik ruhacsipeszből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a repcsirajongóknak szeretnénk mutatni egy kedves ötletet, íme a szuper repülők ruhacsipeszből!

0
Tovább

Újrahasznosítás: irat- és könyvrendszerező műanyag flakonokból

Az újrahaszonosítás, az újragondolás, az újrafelhasználás fontosságát nem győzöm hangsúlyozni, akik rendszeresen olvasnak, tudják, hogy igen gyakran visszatérő téma itt a blogon. Fontosnak tartom, hogy ésszerű, ténylegesen megvalósítható és emellett esztétikus darabokat mutassak nektek, olyasmiket, amiknek valóban hasznosak. A mai ötlet minden szempontból megfelel az elvárásaimnak, egy kis ügyeskedéssel még tovább is fejleszthető.

0
Tovább

Letölthető címkék befőzéshez

Itt a nyár, ideje elraktározni a zamatos ízeket télire ezért egy kis meglepetéssel készültem nektek, készítettem 10 darab, ingyenesen letölthető címkét befőzéshez.

2
Tovább

Csináld magad: tablettartó vágódeszkából

Egy nem hétköznapi ötletet mutatunk most nektek, amely praktikus dolog lehet a konyhában, ha pl. egy receptet egy tablet képernyőjéről követtek főzés közben!

2
Tovább

Libikóka saját kezűleg

A mérleghinta vagy libikóka örök kedvenc a kisgyermekek körében. Ha van kertetek, és akad egy vállalkozó kedvű apuka/nagypapa is közelben, érdemes rávenni egy kis barkácsolásra.

0
Tovább

Akvárium kartondobozból (letölthető mintaívvel)

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal már a szünidő felé kacsintgatunk, hiszen egy remek ötletet hoztunk a szabadidő kreatív elktöltéséhez!

0
Tovább

Hűsítő finomság két hozzávalóból

Ha már te sem bírod már a nagy hőséget, ez az epres házifagyi biztosan felfrissít majd.

Az eper- és banánkockákat egyszerűen szórjátok bele a formába, ízesítésként pedig kerülhet rá pár csepp méz vagy juharszirup. Locsoljátok meg natúr joghurttal vagy kókusztejjel és már mehet is a fagyasztóba. Ha nincs jégkrémformátok (nekünk sincs), kiürült joghurtos vagy pudingos pohárkákba is tölthetitek. Mi amúgy gyűjtjünk a jégkrémes pálcikákat (lám, sok minden más mellett erre is remekül használható), de gyógyszertárban is beszerezhető. 

Forrás: tast.e

0
Tovább

Csináld magad: kánikularuhák (szabásmintával)

Ez a kis ruhácska idális strandoláshoz, kánikulában mászkáláshoz vagy egyszerű otthoni rohangálós viseletnek is. 

A forrásoldalon találtok részletesebb, portugál nyelvű leírást is a készítéshez, de csak a szabásminta alapján is elkészíthető. Elég sokféle anyagból kiszabható, de a szűkebb vállrész miatt a felső rész anyagához érdemes enyhén elasztikus, rugalmas anyagot választani. Az alsó rész szinte bármilyen típusú anyagból megalósítható.

Forrás: Moldes moda

Itt egy másik, még egyszerűbb megoldás a szellős, kényelmes, mégis csinos ruhadarabok kedvelőinek. A szegésen és a két pánt felvarrásán kívül más dolgunk nincs is, kivéve persze, ha megbolondítanánk némi fodorral.

Forrás: Pattern review

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Színezd újra!

Már régi ötlet az evőeszközök nyelének befestése, de aki még nem próbálta, annak megmutatjuk hogyan tudjátok ezt egyszerűen megoldani izgalmas színű akrilfestékkel!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Inspiráció kerti sütögetők készítéséhez

A nyárral beköszöntött a grillszezon is. Egy egyszerűbb tűzrakó hely elkészítését mi magunk, saját kezűleg is kivitelezhetjük, ehhez gyűjtöttem ma inspiráló ötleteket!

0
Tovább

Csináld magad: kerámiakaspó különleges díszítéssel

Most egy olyan kaspódekorációt mutatunk nektek, amiben többféle technika is ötvöződik, elkészítése mégis nagyon egyszerű! Egyetlen dolgot kell csak betartanunk: a száradási időt! Legyünk tehát türelmesek, a végeredmény miatt mindenképpen megéri...

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek