Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszvárás: papírgólya

A tavaszvárás jegyében készítettünk már jácintot és tojáshéjas kertecskéket is, most pedig a tavasz egyik legjellegzetesebb hírnökét hoztam el. Oviba, suliba, otthon az ablakba, kinek, hogy tetszik!

11.jpg

0
Tovább

Fókuszban a gyöngyből fűzött virágok

Közkívánatra ma a gyöngyből fűzött virágok elkészítésével ismerkedhettek meg.

gyongyvirag1-32-17_1.jpg

0
Tovább

Tavaszvárás: jácint papírból

A tavaszvárás jegyében mára egy gyermekekkel is könnyen elkészíthető ötletet hoztam, amelyet akár otthon egy szürke délutánon is elkészíthettek, de óvó- és tanítónénik figyelmébe is szeretettel ajánlom!

172.jpg

0
Tovább

Tavaszvárás: kertecskék tojáshéjban

A tojáshéjakat sokféle módon felhasználhatjuk kreatívkodásra, ahelyett hogy a szemetesben végeznek. Kitűnő alapanyag mozaikozáshoz (erről részletesebben is fogok írni), de mivel kalciumban és magnéziumban gazdag, így komposztáláshoz is nagyszerűen beválik. És akkor meg is érkeztünk a mai témánkhoz, mert hogy ültethetünk, csíráztathatunk, palántázhatunk is bele.

85a0c9141c0c3d0cb3c9a9b3b58c3f18.jpg

0
Tovább

Csak semmi fakszni - egyszerű, kötött kézmelegítő (X)

Felejtsük most el a körben kötést, szaporítást, fogyasztást és a hasonló huncutságokat. Szemrevaló kézrevalót készíthetünk egyszerű téglalapokból is. A kesztyűk fő részét végig sima szemekkel, síkban kötjük. A fonal és a lustakötés rugalmassága miatt a kesztyű mindenhol illeszkedik majd a kezünkre.

kotos1.jpg

0
Tovább

Bakelitek újrahasznosítása

A mai ötletgyűjteményben karcos, használhatatlan lemezek újrahasznosításához találtok ötleteket.

Paul Vilinski, a New York-i kortárs művész lélegzetelállító a munkákat hoz létre bakelitből.

31443_141511969346311_842491621_n.jpg

0
Tovább

Egy belsőépítész műhelye 1940 - 1985 között (X)

A könyv bevezet bennünket Kaesz Gyula és Kozma Lajos tanítványának műhelyébe. A bemutatott számtalan munkán keresztül képet kapunk arról, hogyan viszonyul a belsőépítészet az építészethez, mi a belsőépítészet szerepe az iparművészetben, a tárgyművészetben. A szerző sok-sok megvalósult munkája bizonyítja, hogy az építész kimetszi a térben azt a keretet, amelyet lakhatónak képzel; a lakhatóságot a tárgyak és formák összhatásának kompozíciójával a belsőépítész teszi emberivé, humanizálttá. Akár a funkció, akár a látvány hangsúlyozódik, mindkettő ember- és lélekalakító tényező. Erről a fontos feladatról óriási áttekintést kapunk a szerző 112 megvalósult – közülük több díjazott – munkájából.

hornicsek.jpg

A kötet különleges ajánlatunk keretében korlátozott példányszámban rendelhető meg! Az akciós ár kizárólag webáruházunkban a készlet erejéig érvényes! (részletek a képre kattintva!)  

Oldalak száma: 448
Nyelv: magyar
Formátum: 251 x 300 x 28 mm
Súly: 2270g
Kiadás éve: 2011
Kiadó: Cser Kiadó

0
Tovább

Ajándékötlet Valentin-napra: szívecske tojástartóból

Egyszerű, gyorsan elkészíthető 3D-s ajándékötlet Valentin-napra tojástartóból.

114.jpg

0
Tovább

Jelmezötletek tőletek

Olyan sok szép jelmezötletet küldtetek nekem az elmúlt napokban, hogy úgy gondoltam, szentelek nekik egy önálló bejegyzést. Így mások is könnyebben, egy helyen megtalálják a képeket és a remek ötleteket.

erika.jpg

Erika szivárványjelmeze

0
Tovább

Papírdíszek Valentin-napra

Egyszerű, mégis egyedi és viszonylag gyorsan elkészíthető dolgokat gyűjtögettem mára. A fő csapásirány persze még mindig a Valentin-nap.

Papírdekoráció a falra

426770_304007539721905_1106006154_n.jpg

0
Tovább

Térbeli virágok üvegmatrica-festékkel

Napok óta felkapott téma a blog a facebook oldalán az üvegmatricás virágok készítése. Nagyon sokan kértetek hozzá részletes leírást, kérésetek pedig számomra parancs. Nézzük is meg, hogyan készülnek!

erika lanya.jpg

A képet egy olvasónk, Erika küldte, hétéves kislánya munkáit láthatjátok!

0
Tovább

Finom és kézügyes falatok Valentin-napra

Természetemnél fogva is imádok a konyhában sertepertélni, és a különböző alkalmakkor gyakran és örömmel lepem meg családtagjaimat valami sk finomsággal. Ennek ellenére direkt Valentinre eddig még sohasem főztem/sütöttem semmit. De most annyi jópofa dolog jött szembe, hogy egyiket-másikat nagyon szívesen kipróbálnám. És nem csak Valentinkor. Tényleg helyesek, nézzétek csak!

Kezdjük az édességekkel!

Title Mouthwatering Mud Cake Recipe.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek