Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad: óriásméretű buborékfújó

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára végre kisütött a nap, csináljuk hát óriásbuborékot!

0
Tovább

Mókás kültéri dekorációk

Vidám, mókás kerti dekorációkat nem csak kisgyermekes családok udvarába, hanem a magunk örömére is készíthetünk, elég csak belepillantani a számtalan inspiráló, színes ötletbe. Tartsatok velem ma is!

0
Tovább

Nyári papucstuningolás

A nyári időszakban nem csak a strandon, hanem sokszor az utcai jövésmenéshez is szívesen hordunk szellős, könnyű papucsokat, flip-flopokat. A kínálat persze bőséges, de egy kis fantáziával az egyszerűbb, fapados darabokból is varázsolhatunk meglepően elegáns, különleges, vagy épp mókás, vidám lábbeliket.

DIY Flip Flop Ideas for Summer

1
Tovább

Játékgitár újrahasznosított alapanyagokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy szuper ötletet hoztunk a borongósabb napokra. Íme, így készül a játékgitár!

DIY Guitar

0
Tovább

Készítsünk papírsárkányt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai napra egy papírsárkányos ötletet hoztunk, méghozzá újrahaszosítással!

cover

0
Tovább

Mondd LOVE!

Akik szeretik az aprólékos, ugyanakkor szemet gyönyörködtető alkotásokat, azoknak most nagy örömet szerzek ezzel a poszttal. Nem bonyolult, ám időigényes, pepecselős mutatvány, de a VÉGEREMÉNY, na az mindenért kárpótol.

0
Tovább

Csináljunk Minyonokat!

A mozikban tarolnak a Minyonok, a tágabb ismeretségi körömben minden srác odavan értük. A mai bejegyzést a vicces, sárga kisfickóknak szentelem!

Tűpárna

Here is a step-by-step tutorial for my big Minion pincushion. I’m no pro at explaining so if something is unclear, feel free to ask me about it :) If the download link isn’t working for you, please...

0
Tovább

Levendulás színspiráció

Közel egy hónappal ezelőtt írtam egy hosszú-hosszú bejegyzést a levenduláról. Összeszedtem rengeteg kreatív ötletet, hasznos információt, és gondolatébresztő fotót. A levendulaszüret mostanra véget ért, a csokrokat felhasználtuk, zsábka töltöttük, koszorút fontunk, vagy épp a gasztronómia terültén hasznosítottuk. Egyetlen dolgot, nevezetesen a pompás színét, és az abban rejlő lehetőségeket azonban még nem jártuk körbe alaposan. Ma erről lesz szó!

0
Tovább

Fessünk családfát!

Korábban már készítettem nektek összeállításokat falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

 10 lufis ötlet a nyárra!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. S igaz ugyan, hogy a nagy nyári forróság után, az időjárás most kicsit hűvösebbre fordult, de bizony nálunk a lufik népszerűsége törelten.

1. Hőlégballon

Flying Balloons

0
Tovább

Csináld magad: makramé baglyok

Mostanában többször is téma volt a blogon és a Facebook oldalon a makramé technika, és többen is kértetek útmutatót a technika elsajátításához. Manapság már nem csak nagyanyáink porosodó virágtartóira kell gondolnunk, ha makraméról beszélünk, hiszen reneszánszát éli a csomózás, ékszerek, kiegészítők, minták terén különösen tetszetős darabokat vadászhatunk a neten. Mára csupa baglyos ötletet válogattam össze!

How adorable are these macrame owls

0
Tovább

Fonott nyaklánc saját kezűleg​

A nyár népszerű divatékszerei közé tartoznak a látványos méretű, fonott kiegészítők. Gondoltátok volna, hogy nem is nagy ördöngösség saját kezűleg elkészíteni egy ilyen darabot? Ékszerzárat, bizsuláncot hobbiüzletben (pl. ITT), gyöngykellékesnél, zsinórt rövidáru szaküzletben szerezhettek hozzá.  Az elkészítés menetét pedig az alábbi képsoron csekkolhatjátok!

Make braided rope necklace for yourself

Forrás a képre kattintva!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Készítsünk napórát!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal játszva tanuluk, napórát készítünk!

1

0
Tovább

Hangulatos fények úszógyertyákkal

Úszógyertyákkal igazán különleges hangulatot teremthetünk nyáresti borozgatáshoz, kerti bulikhoz, összejövetelekhez, grillpartikhoz. Használjuk ki a balzsamos nyári éjszakákat, élvezzük a hangulatos, vibráló, sejtelmes fényeket.

gyertya gyertyaöntés úszógyertya

0
Tovább

Régi talicskából virágoskert

Az elmúlt napokban én is pont egy ilyen projekten dolgoztam, egy ócska rozsdás talicskába leheltem új életet. Mindjárt mutatom is, hogy hogyan alakult át a mi kis rozsdásunk, előtte azonban nézzétek meg, honnan merítettem az ihletet!

wheelbarrow-planter

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek