Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mókás papírfigurák

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésben mókás papírfigurák készítéséhez mutatunk ötleteket.

3.jpg


0
Tovább

Kutyusfekhely varrás nélkül

Ismerve a saját kutyámat (nyughatatlan spániel), egy ilyen fekhelyet kapásból megenne, hiszen a lábtörlők és szőnyegek sem okoznak gondot őméltóságának, de kisebb testű, lakásban tartott házi kedvenceknek nagyon jó szolgálatot tehet.

diy-dog-bed1.jpg

0
Tovább

Ajándékötlet pedagógusnapra/ballagásra

Közeledik az évzáró és végzősök esetében a ballagás ideje, ilyenkor sokan egy kis ajándékkal köszönik meg az óvó- és tanítónénik munkáját. A bonbon és a határidőnapló/jegyzetfüzet is hasznos, de talán nem vagyok azzal egyedül, ha szívesebben ajándékoznék valami kézzel készített apróságot, valami olyasmit, ami szívhez szóló és kedves. Pedagógusnap is most lesz, ez alkalomból is kedveskedhetünk az óvó- és tanítónéniknek/dadusoknak/gondozóknak egy apró figyelmességgel, elismerve egész éves munkájukat, szerető odafigyelésüket.

pedagogusnap_00.jpg

0
Tovább

Gyereknapi fotók saját kezűleg készített albumban

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témánk a gyermeknaphoz kapcsolódik. Ilyenkor a legtöbb család szabadtéri programot választ, valamilyen vidám gyermekeknek szóló rendezvényen vesz részt. Ilyenkor pedig sok-sok fénykép készül. Ezeket a fotókat saját kezűleg készített albumokba is rendezhetjük, amelyeket garantáltan szórakoztató lesz elkészíteni!

Dobozos minialbum

23.jpg

0
Tovább

Kosárfonás papírból: a perem eldolgozása

A papírfonós téma itt a blogon még mindig nagyon népszerű, és már többen többször kérdeztétek, hogyan lehet a kosarak peremét szépen és látványosan eldolgozni. Ma erre is megkapjátok a választ!

1 warkocz papierowa wiklina BluReco (1).jpg

0
Tovább

Anyák napi pályázat - eredményhirdetés

Megszületett végre a döntés, elbíráltuk az anyák napi pályázatunkra érkezett alkotásokat. Ha még láttátok, külön Facebook albumban is megcsodálhatjátok az összes munkát. Köszönjük a lájkolók segítséget is, megerősítették a zsűrink döntését, ugyanis szinte ugyanazok mellett tettük le mi is a voksunkat, amely alkotások a legtöbb lájkot kapták. De még így sem volt egyszerű döntenünk, ezért a nyereményeket felajánló Henkel Magyarország Kft. egy különdíjat is odaítélt (a három, már korábbi nyereménycsomag mellé).

mom-s-day-gift-picture.jpg

Íme a három legötletesebb alkotás, nyereményünk egy-egy 5000 Ft értékű Henkel ajándékcsomag.

esküdt lili.jpg

Esküdt Lili fényképalbuma, amely a dédinek készült

toldi eszter.jpgToldi Eszter tejesdobozból készített lámpása

 

németh lilla luca.jpg

Németh Lilla és Luca 3D-s origamival készített vázája és virágai


Különdíj

szabó mónika.jpg

Szabó Mónika és a Maci nagycsoport arcképes virágdíszei

Minden nyertesnek szeretettel gratulálok a Henkel Magyarország Kft. és a magam nevében is. A díjazottakkal felvettük a kapcsolatot, a nyeremények postán jutnak el hozzájuk.

Reméljük, találkozunk a következő kreatív pályázatunk alkalmával is! 

0
Tovább

Csináld magad könyvjelzők

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai témák a könyvjelzőkészítés lesz, ami amellett, hogy vidám időtöltés, valami igazán hasznosat hoz létre. Olvasni jó, így a kész tárgyakat használhatjuk a magunk örömére, de kifejezett figyelmes ajándék egy könyv mellé.

706245_272362666219726_24866297_o.jpg

0
Tovább

Egyedi váza sprayfestéssel

Hányszor mondtuk már a blog indulása óta, hogy "egyszerű de nagyszerű ötlet"? Sokszor bizony. És mai is ebbe a kategóriába tartozik.

diy-opaque-striped-vases.jpg

0
Tovább

Katicabogarak mozaikkal kirakva

Ahogy rábukkantam ezekre a tüneményekre, azonnal tudtam, hogy meg kell mutatnom nektek is.

93365299.jpg

0
Tovább

Olvasói alkotás: Bori virágcsokra műanyag kanalakból

Nagyszerű ötletet kaptunk Boritól, hogy miként készíthetünk virágcsokrot műanyag kanalakból. Anyák napja már ugyan elmúlt, de szülinapra, ballagásra is adható.

DSC_1074.JPG

0
Tovább

Kreatív ötletek a Madarak és Fák napja alkalmából

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. Ezen a héten e jeles nap apropóján válogattuk a kreatív ötleteket!

Virágzó, rügyező fát papírhulladékból is készíthetünk. Gyúrjuk-gyűrjük formára a papírzacskót, majd ragasszunk rá virágokat, levélkéket.

216.jpg

0
Tovább

Nyomdakészlet parafa dugóból

Parafa dugóból megvalósítható ötleteket már korábban is mutattam (ide kattintva 10 szuper tippet olvashattok), most egy olyat hoztam, aminek a gyerkőcök is örülni fognak. Saját kezűleg elkészíthető nyomdák a srácok kedvenc motívumaival.

Cork-Stamps-.1b.jpg

0
Tovább

Dobozba zárt emlékek: 3D-s képek saját kezűleg!

Én emlékdoboznak hívom, bár nem ez a legjobb szó rá, mert tulajdonképpen nem egy klasszikus dobozról van szó, sőt épp az a lényege, hogy az összegyűjtött kis tárgyak jól láthatók. Remekül rendszerezhetjük így életünk fontos emlékeit (nyaralás, babakori apróságok, esküvő stb.), kiakaszthatjuk a falra, így bármikor mosolyt csal majd az arcunkra.

baby shadowbox.jpg

0
Tovább

Olcsó mégis stílusos: csináljunk cipőklipszet!

Ma reggel a Vintagebazaar blogján bukkantam egy friss cipőklipszes posztra, azóta nem is tudok leállni az ötletek gyűjtésével. Párszor már eszembe jutott, hogy beleásom magam a témába, de valahogy aztán feledésbe merült. Pedig annyira jó! Így május környékén mindig beújítok 1-2 pár olcsó balerinát rohangálós napokra, amiket aztán egy nyár alatt le is strapálok. Szerintem a cipőklipszet pont ezeknek az olcsóbb modelleknek találták ki, hiszen önmagukban annyira nem különlegesek, de egy-egy ilyen kis klipsszel igazán egyedivé és stílusossá varázsolhatjuk őket. Legnagyobb előnyük pedig, hogy cserélhetők, így készíthetünk egyszerű, bohókás és elegáns stílusú cipődíszt is, attól függően, hogy hol fogjuk viselni.

flower-shoe-clips-01.jpg

0
Tovább

10 szuper játék kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Kartondoboz szinte mindig akad otthon, az interneten pedig jobbnál jobb ötleteket találhatunk a felhasználásukra. Egy-egy játék megtervezése és elkészítése közös öröm, hiszen gyermekünkkel együtt állíthatjuk össze és festhetjük ki a megálmodott játékot.

1. Rózsaszín álomvilág

SETUP-1-1.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek