Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horgolt yorkie kutyus

Ez a kiskutyus első pillantásra magával ragadott, képtelenség ellenállni neki, úgyhogy megmutatom nektek is!

How to Make Yorkie Terrier Crochet Tutorial

1
Tovább

Fonalkánaán és rengeteg apró kincs Újbudán

Néhány nappal ezelőtt nagy lépésre szánta el magát a Barka Fonalbolt, ugyanis új helyre költözött, méghozzá nem is egyedül. Ugyanis mostantól a FAB Textil csodás alapanyagait és kellékeit személyesen is beszerezhetitek Budapesten.

0
Tovább

Krumplinyomda: fessünk textilre

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy kis gyógyírt hoztunk a napok óta hűvös, borongós idő miatt "szobafogságra" ítélt gyerkőcöknek. Amíg újra beköszönönt a nyár krumplinyomdázzunk egyet!

DIY wrapping paper using potato printing. Sweet! #DIY

Scarf with print - cats on potatoes

0
Tovább

20 fantasztikus ötlet csináld magad ékszerekhez

Nyáron jellemzően sokkal több ékszert viselünk, feltűnő, színes, különleges darabokat. A kirakatokat nézegtvén szinte mindenből készülhet ékszer, az ember fantáziája hamar beindul, s sokat persze saját kezűleg is elkészíthetünk. Ehhez hoztam ma ötleteket!

0
Tovább

Így készül a harisnyavirág

Megfigyeltem, hogy nagyon sok olvasóm hódol a harisnyavirág-készítés technikájának, de legalább ugyanennyien kérdeztétek, hogy pontosan hogyan készülnek ezek a csodák. Úgyhogy közkívánatra következzenek a harisnyavirágok készítésének rejtelmei! :)

CIMG6129.jpg

0
Tovább

Kavicsdíszek nyári hangulatban

Imádom a kavicsokat! Nyáron pedig különösen, hiszen ilyenkor jó eséllyel sokan jutunk természetes vizek közelébe, ahol hamar eluralkodik rajtam a gyűjtőszenvedély. Vízpart, hegyi túra, kavicsok, kövek sok helyütt akadnak, és én mindenhonnan hozok párat emlékbe, ahová eljutok. Dekorációs célra persze barkácsáruházakban is vásárolhatunk néhány zsacskónyit, mert hangulatos díszek fontos kellékei. Mutatom is, mire gondolok:

kavics kavicsfestés kavicsdísz

0
Tovább

Sorsoltunk! 

A Cser Kiadó 2015. június 4-től 14-ig tartó nyereményjátéka keretében hírlevelükre iratkozhattak fel az érdeklődők, az játék kiírása a itt, Színes Ötletek blogon történt meg. Elérkezett a játék vége, és megtörtént a sorsolás!

A szerencsés nyertes három tetszőleges kötetet választhat a kiadó teljes kreatív témájú kínálatából (innen Színes Ötletek és innen Fortélyok).

Új hírleveles nyertesünk: Cseh Mónika

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeztek meg, közöttük is kisorsoltak egy nyertest, aki ugyanúgy választhat három kreatív kötetet ezekből a könyvekből.

Régi hírleveles nyertesünk: Csordás Mirjam

Nyerteseinket emailben értesítjük.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban és a nyerteseknek szeretettel gratulálunk!

0
Tovább

Nyár van! Halacskák papírfonással

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára vidám nyári papírjátékokat hoztunk!

2

1
Tovább

Levendula, a nyár ajándéka

A minap olvastam A napfény illata blogon egy remek összeállítást a levendula felhasználásáról. Adta magát az ötlet, hogy a magam szemszögéből is levendulázzunk kicsit. Hiszen szeretem a levendulát. Az illatát, a színét, a hangulatot, amit áraszt, ahogy betölti a provence-i tájat, ahogy kényezteti az érzékeimet, szeretem mindenestül. Velem tartotok most egy levendulás körutazásra? Gondolatébresztő, színes és szinte szagos-ízletes képek, és persze ami azokon túl van. Sorra vesszük, mi mindenre használható, mert amellett, hogy egyszerűen csak gyönyörködünk finom kis virágaiban és illatában, sokféle terülen hasznosíthatjuk is.

Lavanda

0
Tovább

Csináld magad pompongyümölcsök 

Mióta megláttam, teljesen odavagyok ezekért a pompongyümikért. Kulcstartónak, fityegőnek, bojtnak, rojtnak, gyermekjátéknak vagy egyszerűen bárminek, de kell nekem. Egyik esős délutánon elő is vesszük a kislányommal a fonalas kosarat...

DIY Fruit Pom Poms

1
Tovább

Tündéri horgolt kalapok nyárra

Egy saját kezűleg készített nyári kalap egyedi és megismételhetetlen, igazán különleges viselet gyermekünknek/unokánknak, emellett a nyári napsütésben nélkülözhetetlen kellék is.

FabArtDIY Crochet Summer Sun Hat Free Pattern

1
Tovább

Makramézott függőágy saját kezűleg

Olykor bizony jólesik egy kis semmittevés, relaxálás hűs limonádét kortyolgatva ebben a nyári hőségben. Néhány alapanyagból makramé technikával függőágyat fabrikálhatunk egy szabad délutánon.

Relax on your porch in a comfortable macrame hammock.

0
Tovább

Nagyszerű ötletek tetra pak dobozokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Sokunk háztartásában gyakori hulladékok a különféle tejes illetve gyümölcsleves dobozok. Ezeket a szelektív hulladékgyűjtésen túl kreatív tevékenységekhez is felhasználhatjuk, máris mutatjuk a szuper ötleteket!

Get those old Milk Cartons or Juice Cartons and GET CRAFTY!! Over 25 great ideas here to inspire you!

1
Tovább

Játékkonyha és büfé régi szekrényből

Kettő az egyben gyerekjáték egy régi szekrényből? Persze! Kreatív szemléletű közösségünknek semmi sem lehetetlen, csupán fantázia, leleményesség és némi kézügyesség szükségeltetik a megvalósításhoz.

.

0
Tovább

Meseszép ékszerdobozka

Nőiesen titokzatos, sejtelmes, aprólékosan, kifinomultan díszített, romantikus stílusú dobozka mindenféle csecsebecsének, az ilyesminek sosem tudtam ellenállni. Nézzük is, hogyan készül!

secret-jewelry-box-from-cardboard-8

0
Tovább

Ékszerek nyárra: stílusos csomózott karkötő

A ragyogó napsütéses időben bizony szívesen viselünk öltözékünkkel harmonizáló vidám, színes, bohém ékszereket. A mai bizsutrendeket elnézve szinte bármiből készülhet divatos kiegészítő, mi kézügyesek pedig pikpakk el is készítjük magunknak a személyiségünkhöz illő darabokat. Ma ékszerkészítéshez hoztam ötleteket!

0
Tovább

Kreatív ötletek kindertojásból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a kindertojás műanyag részének kreatív felhasználásához mutatunk néhány fantasztikus ötletet! Látni fogjátok, hogy a kis sárga kelyheket bizony érdemes gyűjtögetni, mert nagyszerű játékok és látványos díszek alapanyagául szolgál.

Csibekoszorú

Corona decorativa con huevos Kinder / vía Un Mundo de Manualidades

0
Tovább

Nyereményjáték kreatív könyvekért!

A mai naptól az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódóan egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek