Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

10 egyedi ötlet parafa dugó kreatív felhasználásához

Egy kedves olvasóm, Judit írta pár perce a Facebookon, hogy van egy kádnyi parafa dugója. De mihez is kezdjen velük, szüksége lenne néhány kreatív, de mégsem sablonos ötletre ehhez. Azonnal beindult a fantáziám, és annyi szuper ötletet találtam, hogy egyszerűbbnek láttam, mindjárt egész blogbejegyzést szentelni a témának.

174936766745155606_F2u3xw6P_f.jpg

0
Tovább

Programajánló:The Human Body kiállítás

Újra nálunk a nagy port kavaró, de méltán világhírű The Human Body című kiállítás, amely testünk csodáit mutatja be - plasztikus formában. A kiállítás 2012. február 24-én nyílik a belváros szívében a Váci 1 Üzletházban (Váci utca - Vörösmarty tér sarok) a volt Budapesti Értéktőzsde épületében.

Ez a kiállítás a hírével ellentétben nem elborzasztani akar, vagy szenzációt kelteni. Sokkal inkább az embert akarja bemutatni, magának az embernek, megdöntve számos tévhitet, hangsúlyozva több fontos tudnivalót. Egyszer úgy istenigazából, nézzünk magunkba!

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, vidám holmi, ez még egy igazán fárasztó nap végén is mosolyt csal az arcomra.

0
Tovább

2000 rajongó - nyereményjáték

Eljött végre a játék ideje, és tudom, hogy már egy kis ideje ígérgetem, de van mentségem a pár nap csúszásra. Tehát, eredetileg "havas" játékot szerettem volna, mert a múlt héten még térdig gázoltunk benne. Aztán ahogy elértünk a 2000 rajongót egyik napról a másikra tavasz lett. Szóval emiatt át kellett gondolnom az egészet, így gyorsan gyártottam még egy nyereményt.

0
Tovább

Mire jó egy rozsdás rugó?

Nem gondolom, hogy bárkinél is hegyekben állnak otthon a rozsdásodó ágyrugók, viszont lenyűgöz ez a fajta újragondolás, hogy sokan még egy ilyen valóban kacatnak tartott tárgyban is meglátják a fantáziát. Hiszen ki őrizgetne efféle lomokat, és minek? Pedig nagyszerű dolog meglátni benne a szépséget, új funkcióval felvértezni, és ismét használatba venni.

0
Tovább

Mágneses sminktartó tábla

Ez az ötlet azért tetszett meg annyira, mert én állandóan rendezgetem a sminkszereimet, de még nem találtam fel a számomra ideális tárolási rendszert. Vagy nem elég átlátható, vagy túl sok helyet foglal el, egyszóval sehogyan sem jó. Ha ti is szerencsétlenkedtek olykor sminkelés közben (sosincs kéznél a megfelelő szín vagy folyton felborul valamelyik flakon stb.), akkor ez az ötlet nektek szól!

0
Tovább

Lábszárvédő hideg téli napokra

Újra esik a hó, nem is akárhogy, itt felénk szinte már vízszintesen. Ezért valami szív- és lábmelengető ötletet hoztam nektek mára. Nekem ez most annyira bejött, hogy még a bejegyzés megírása előtt felforgattam a szekrényt régi pulcsikat kutatva.

0
Tovább

Valentin-nap: szerelmes üzenetek 365 napra

Tudom, hogy nagyon sokan fanyalognak a Valentin-nap hallatán, és sokszor hallom azt is: "az évnek ne csak ezen az egy napján szeressük egymást", meg hogy "én ugyan nem tartok semmilyen amcsiktól importált ünnepet". Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy megismerjem más nemzetek kultúráját és szokásait, és ettől még nem szorítom háttérbe a mi létező, saját hagyományainkat sem. Ez a bejegyzés fanyalgóknak is szól, talán pont ma enyhül meg a szívük.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/2.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni. Ezúttal a második ötletcsokor következik gasztro ötletekkel, az elsőt itt találjátok.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/1.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni.

0
Tovább

Szív küldi szívnek...

Nagyon giccses lett a cím? Nem tehetek róla, engem egyszerűen beszippantott a romantika, és nem tudok ellenállni az ilyen cuki ötleteknek...

0
Tovább

Valentin-nap behavazva

Ezt a mesés havas időjárást, a varázslatos fehérbe öltözött várost és a mindent beborító porcukortakarót nem tudom kilapátolni a gondoltaimból (csak a járdáról sikerült) .

Valentin-napi ötlet következik behavazott hangulatban!

0
Tovább

Játék a szemmaszkért - sorsolás

 Elérkezett az ideje, hogy kihirdessük a Színes Ötletek webáruházzal közösen szervezett a szemmaszkos nyereményjátékunk nyertesét.

A nyeremény:

 

...és a sorsolás képekben:

 

 

 

A szerencsés nyertes tehát Heszler Máté, sok szeretettel gratulálunk!

A nyertessel email-ben vesszük fel a kapcsolatot.

0
Tovább

Elegancia újságpapírból

Aki rendszeresen olvassa a blogot, az tudja, mennyire rajongok az újrahasznosított dolgokért. Farsangi témában is találtam egy lenyűgöző ötletet. Egyébként annyira egyszerű, hogy nem is értem, miért nem jutott eddig eszembe?

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek