Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban!

Egy új programsorozatot indított a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyisson. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

Immár második alkalommal nyitja meg kapuit a PÖTTÖMKERT a gyermekek és szüleik előtt július 6-án, vasárnap 10.00 és 17.00 között, amikor egy napra a Budapest Park a gyerekeké lesz.

0
Tovább

Pöttömkert - Milyen programok lesznek vasárnap?

Most vasárnap, június elsején debütál a Budapest Park családi rendezvénye, a Pöttömkert. Kreatív foglalkozások, meseolvasás, játszóház, gyerekjóga és más izgalmas programok várják a látogatókat délelőtt 10 órától. A Pöttömkert 18 éven aluliak számára ingyenes, felnőtteknek 500,-Ft. A felnőttbelépőkből befolyt összeg egyben jótékonysági adomány a Bátor Tábor részére. A következőkben néhány Pöttömkertes programot ajánlunk figyelmetekbe.

0
Tovább

Pöttömkert – Családi nap a Budapest Parkban

Egy új programsorozatot indít a Budapest Park azzal a szándékkal, hogy egy új, szélesebb közönség felé nyissa ki kapuit. Színes, izgalmas, kreatív gyermekfoglalkozásokkal, a szülőket is bevonva szeretnénk érdekes és aktív pihenést biztosítani a családosok számára.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek