Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ceruzatartó szívószálból

pritt ceruzatartó

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma ismét egy kicsit az iskolakezésre fókuszálunk, egy játékosan elkészíthető ceruzatartó erejéig.

pritt ceruzatartó

0
Tovább

Könyvek, füzetek bekötése írisz technikával

A mai ötletünk az éppen aktuális iskolakezdéshez renekül hasznosítható, ismerkedjetek meg ti is ezzel a különleges technikával.

csináld_magad csomagolás dekoráció iskolakezdés papír pritt

2
Tovább

Pillangódekoráció a falra

Legyen akár a gyermekek birodalma, akár a saját hálószobánk vagy nappalink a helyszín, ez az egyszerű pillangós dekoráció fantasztikusan mutat otthonunk bármelyik helyiségében.

pritt faldekoráció gyermekszoba

0
Tovább

Hajó parafa dugóból

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal egy klassz hajót bocsátunk vízre! Tengerre fel!

pritt hajó parafa dugó

0
Tovább

Mókás papírdíszek nyárra

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal egyszerűen elkészíthető papírdíszeket mutatunk!

Almakoszorú

pritt papírdísz

0
Tovább

Játékok forró napokra: pancsoló teknősök

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a forró nyári napok ihlette, saját kezűleg elkészíthető pancsolójátékot mutatunk be!

játék PET-palack újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Mini akvárium befőttesüvegben

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma igazi tengerparti hangulatot teremtünk néhány megunt játékfigura és egy kis fantázia segítségével!

pritt nyár

0
Tovább

Zseniális ötlet nyomdázáshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy elképesztően egyszerű, ugyanakkor zseniális ötletet hoztunk nektek!

pritt nyomdázás

Az anyagszükségletként egy egyszerű habszivacs/hungarocell tálcára lesz szükségetek, amely egy nagyobb főzés után bizonyára megmarad, mint csomagolási hulladék. Ezután én sem ebbe pucolom majd a zöldéget (nálunk ez a sorsa általában). 

Erre a tálcára rajzoljuk fel a mintát (filctoll a legjobb, mert mély nyomot hagy, de nem lyukasztja át), majd jöhet is a festék és a nyomdázás. A henger azért praktikus a festés felvitelére, mert egyszerre több színnel is dolgozhatunk és egyenletes is lesz a festékrétegünk.

Az ötlet forrása: pinterest

Kellemes szórakozást kíván a Pritt!

0
Tovább

A legkreatívabb kerti gombák 

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A gombamotívum egyszerű, jól értelmezhető, vidámságok sugall gyermekeinknek, egy nyári hétvégén miért is ne gombázhatnánk egy nagyot?

pritt gomba

1
Tovább

Tenyér- és talplenyomatok apró művészeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Nem is hinnénk, hogy mekkora lehetőség, kreativitás rejlik egy kis nyomdázásban. Persze most nem a hagyományos lehetőségekre gondolunk, hiszen gyermekeink használhatják pecsételésre a tenyerüket, vagy épp a talpacskájukat. És persze a gazdag gyermeki fantáziavilágukat.

pritt kézlenyomat nyomdázás ujjfesték ujjfestés

0
Tovább

Csupa halacskás ötlet gyermekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a vakációra, ennek örömére mára igazi vízparti hangulatot teremtünk itt a blogon. Jöjjenek a halacskák minden mennyiségben!

pritt nyár vakáció hal halacska

0
Tovább

DIY pünkösdi rózsák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A pünkösdi ünnepkör kapcsán ma a május egyik legszebb ajándékával, a pünkösdi rózsával fogunk foglalkozni természetes kreatív megközelítésben.

pünkösdi rózsa papírvirág pritt DIY

0
Tovább

Tavaszi zsongás: papírdíszek gyereknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavaszt ünnepelvén a mai alkalommal az évszakhoz kapcsolódó papírdíszeket mutatunk nektek!

pritt tavasz papírdísz hajtogatás vágás ragasztás

0
Tovább

A Föld napja - ünnepeljünk együtt kreatívan!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Április 22-e a Föld napja. Ez alkalomból különféle eseményeket szerveznek világszerte, felhívva a figyelmet a Föld természeti környezetének a megóvására.

Föld napja pritt csináld magad

0
Tovább

Partidekorációk gyerekzsúrokhoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy nagy csokornyi gyerekzsúrokon bevethető dekorötletet gyűjtöttünk össze, de igyekeztünk olyanokat keresni, amelyek készítésében a gyermekek is aktívan kivehetik a részüket!

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

dekoráció gyerekzsúr partidekoráció girland lampion füzér papír pritt

0
Tovább

Csodálatos virággömb papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ebben a kissé borongós időben is megidézhetjük a tavaszt, méghozzá a gyönyörű viráglabda formájában.

papír virág papírvirág pritt

papír virág papírvirág pritt

0
Tovább

Ötletek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük, de az ötletelést időben el kell kezdeni, hogy a megvalósításra is jusson elegendő idő. A mai posztban ilyen ötleteket gyűjtöttünk csokorba, szeretettel ajánljuk pedagógus olvasóink figyelmébe is!

pritt anyák napja ötletek anyák napjára

0
Tovább

Játékok tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletcsokorban tojástartóból készíthető játékokat mutatunk.

dekoráció festés ragasztás recycle tojástartó újrahasznosítás pritt

0
Tovább

Tojásfestés gyerekekkel

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő húsvét kapcsán nem is lehetne más témánk, mint a tojásfestés!húsvét tojásfestés pritt

0
Tovább

Tavaszvárás: készítsünk gólyát!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavasz kezdetének egyik biztos jele, amikor megérkeznek a gólyák, már mi is izgatottan kukukcsálunk reggelente a gólyafészek irányába. Amíg pedig ideérnek a kelepelők, készíthetünk néhány kedves figurát!

pritt tavasz gólya

0
Tovább

Tavaszcsalogató krókuszok krepp-papírból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő tavasz jegyében a mai alkalommal igazi évszakcsalogató szépeségeket készítünk.pritt tavasz papírvirág papírkrókusz

0
Tovább

Kreatív megoldások gyermekszobai tároláshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal kissé rendhagyó posztot hoztunk nektek, ezúttal nem a gyermekeknek szállítunk megvalósításra váró kreatív ötletet, hanem inkább az anyukáknak, apukáknak szeretnénk kedveskedni.

pritt gyermekszoba tárolás rendszerezés

0
Tovább

Szalvétabalerina készítése

papír papírdísz pritt

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy csodálatos papírbalerinát készítünk!

papír papírdísz pritt

1
Tovább

Kreatív ötletek tojástartóból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tojástartó egy nagyon sokoldalúan felhasználható, minden háztartásban megtalálható alapanyag. Nem is hinnétek, mennyi kreatív ötletet megvalósíthattok a felhasználásával. Ma ehhez mutatunk ötleteket.

0
Tovább

Pillangós falidíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mutattunk már régebben nektek pillangós díszeket, és bizony, igen népszerű téma volt. Ezzel a roppantul egyszerű technikával elképesztően látványos lakásdíszeket készíthetünk, nézzük csak!

dekoráció pillangó pritt faldísz papírdekoráció pillangós dekoráció

0
Tovább
«
12345

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek