Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vintage stílusú tavaszi kaspók

A tavasz beköszönte nekem is új lendületet adott az alkotóvágyaim kiteljesítéséhez. Első nekifutásra összeválogattam egy csomó olyasmit, amit már régóta szeretnék felújítani, átvarázsolni vagy csak befejezni. Ezek a kis kerámiakaspók már legalább 10 éve megvannak, annak idején nagyon megtetszett a formájuk, azonban a színűk miatt soha elő sem szedtem őket. Most előkerültek, hogy igazi üde tavaszi külsőt adjak nekik.

húsvét vintage dekorfesték dekor paint soft

1
Tovább

A nagy íróasztal-felújítás

A kislányom (leendő) íróasztalát még az ősszel kezdtük el felújítani, de csak mostanra sikerült blogbejegyzésbe önteni az eseményeket. Tulajdonképpen ez az első olyan igazi bútorfelújítós vállalkozásom, úgyhogy nagy várakozások és izgalmak előzték meg a munkálatokat. De lássuk is akkor szép sorjában...

0
Tovább

Bloggertalálkozón jártam, csodákat láttam....

A hétvégén egy különleges bloggertalálkozóra voltam hivatalos a Pentart termékek főhadiszállására. Nagy izgalommal készültem az eseményre, főképp, mert ilyen megtiszteltetés még sosem ért, és nem is igazán tudtam, hogy mire számítsak... Aztán ami történt, azt minden várakozásomat felülmúlta. Tényleg olyan volt az egész, mintha Tibi bácsi pöttyös labdája ezúttal nálam landolt volna.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek