Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sünikék és más állatkák falevélből

Ebben a késő őszi dőszakban már bizony bokáig gázolunk a tarka, zizegő falevelekben, öröm ilyentájt a természetben gyönyörködni. Persze gyűjtögethetünk is szebb darabokat egy kis kreatívkodásra. A sünike talán a legtündéribb minta, amelyet a gyermekek is könnyedén elkészíthetnek.

ősz falevél állatfigura

3
Tovább

Virágcsokrok falevéllel

Az őszi színkavalkádban nem győzök gyönyörködni a meseszép, tarkabarka falevelekben. Alkalmi dekorációkhoz kitűnő, természetes alapanyag, akár virágcsokrot is köthetünk belőlük. Nézzétek csak!

ősz falevél koszorú

0
Tovább

Falaveles papírdíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten bájos almamotívumos papírdíszeket mutattunk nektek, ma a falaveleken a sor!

Autumn paper leaves

0
Tovább

Mandalák őszi levelekekből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös, illetve falaveleves dekorációkat. A múlt héten dekupázsolt tökdekorációkat készítettünk, ezúttal a falevelek kreatív felhasználhatóságát mutatjuk be.

0
Tovább

Origami falevél

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben gyönyörű origami faleveleket készíthettek az ősz mesés színárnyalataiban, amelyekből akár koszorút is készíthettek!

0
Tovább

Termésfigurák az ősz kincseiből

Kedves, vidám teremtényeket fabrikálhatunk az ősz és a természet ajándékaiból. Az őszi séták alkalmával gyűjtögethetünk gesztenyét, diót, különféle leveleket, bogyókat, terméseket, bármit, ami az utunkba akad. A maihoz hasonló, esős, borongós, hideg napokon pedig gyermekünkkel összefogva feldolgozhatjuk az összegyűjtött kincseket. Erre mutatok ma néhány ötletet!

1.jpg

0
Tovább

Ősztündérkék falévelből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal tüneményes tündérkéket készítünk!

117.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek