Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kreatív ötletek plüssfigurák tárolásához

Gyermekeink szobájában idővel bizony áthevetik a hatalmat a plüssfigurák. Rengeteget mi is ajándékba kaptunk, de persze sok darabot a gyermek könyörgött ki, és egyre csak gyűlnek. Egy-egy szűk polcra, hálós tárolóba bezsúfolás helyett kreatív ötletkeben is gondolkodhatunk.

20+ Creative DIY Ways to Organize and Store Stuffed Animal Toys

0
Tovább

Sulikezdés - inspiráló ötletek gyermekszobákhoz

Hamarosan újra kinyílnak az iskolák és óvodák kapui, búcsúzik nyár. Nálunk ez az utolsó egy-két hét általában a kinőtt ruhák szortírozásáról (és újak beszerzéséről), és persze a gyerekszoba kisebb-nagyobb átrendezéséről, alakítagásáról szól. Játékok, könyvek, tárgyak jönnek, majd mennek, mindig kell a hely valami újnak. Szóval ilyenkor én is bújom a netet, valami használható, látványos, praktikus és kivitelezhető megoldást keresve. Ma ehhez hoztam inspirációkat, korsztályt tekintve pedig az ovis, kisiskolásokra fókuszálva.

0
Tovább

Gyermekszoba dekoráció sötétben világító festékkel

Már a neve is izgalmasan hangzik, igaz? A sötétben világítós akrilfesték nem csak nappal színesíti a vele lekent tárgyakat, felületeket, hanem foszforeszkáló hatásának köszönhetően éjszaka is megmutatja magát!

1
Tovább

Ötletek falfestéshez: gyermekszobák

A tavasz közeledtével egyre többen szövögetünk nagyon léptékű otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is.A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi magunk is elvégezhetjük (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. Sokan közületek pedig már meg is valósították az álmaikat és felkerült egy-két motívum az üres felületekre. A gyermekünk szobája talán a legjobb terep ambícióink kiélésére, hiszen mindig akad egy falra kívánkozó mesehős. Ma is a ti alkotásaitokból válogattam.

Dollyéknál Aprajafalva díszíti a szobát.

dolly.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek