Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pillangódekoráció a falra

Legyen akár a gyermekek birodalma, akár a saját hálószobánk vagy nappalink a helyszín, ez az egyszerű pillangós dekoráció fantasztikusan mutat otthonunk bármelyik helyiségében.

pritt faldekoráció gyermekszoba

0
Tovább

Kreatív megoldások gyermekszobai tároláshoz

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal kissé rendhagyó posztot hoztunk nektek, ezúttal nem a gyermekeknek szállítunk megvalósításra váró kreatív ötletet, hanem inkább az anyukáknak, apukáknak szeretnénk kedveskedni.

pritt gyermekszoba tárolás rendszerezés

0
Tovább

Papírdíszek gyermekszobába

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Manapság nagyon divatosak a különféle falmatricák, amelyekkel pillanatok alatt csodálatossá varázsolhatjuk otthonunkat, így gyermekünk szobáját is. Ezeket, mikor meguntuk, általában nyom nélkül eltávolíthatjuk. Ezekhez a matricákhoz hasonló motívumokat papírból vagy különféle tapétákból is készíthetünk, s ez esetben a közös alkotás örömét is átélhetjük.

idea8.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek