Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hópehelyfüzér papírból

Nagyon szeretem a papíros ötleteket, főleg így az ünnepek táján. Annyi különleges dolgot készíthetünk ebből az egyszerű alapanyagból, nekem pedig sok-sok szép emléket is visszaidéz a papíros tevékenység. Gyermekkoromban újságpapírból, illetve a szaloncukros papírokból hajtogattunk mindenféle szépségeket a nagymamámnál. S bár tényleg csak tévéújságból alkottunk, mégis minden évben imádtuk előszedni a dobozból a megsárgult papírcsillagokat és díszeket... Ma már sokkal több lehetőségünk van alapanyagok terén is kiteljesedni, de egyszerű fénymásolópapírból is fantasztikus dolgokat készíthetünk.

karácsony hópehely füzér papírfüzér hópehelyfüzér

0
Tovább

A legnagyobb hópehelyminta-gyűjtemény

Papírhópelyhet nagyon egyszerű készíteni, nem igényel különösebb kézügyességet, elegendő, ha kellő mennyiségű papír és egy hegyes, éles papírvágó olló áll a rendelkezésre. Tapasztalatból mondom, hogy az első sikerek után nagyon nehéz abbahagyni, az ember legszívesebben a lakás minden pontjára szemet gyönyörködtető hópihéket akasztana...

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

0
Tovább

Hópelyhek muffinpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy gyönyörű és egyszerűen elkészíthető hópihés ötletet hoztunk!

0
Tovább

Hópiheminták papírból

Többen kértetek tőlem papírból kivágható hópehelymintákat, persze a kicsit bonyolultabb és látványosabb fajtából. Sikerült egy egész szép gyűjteményt összeállítanom, remélem, hasznosnak találjátok!

snowflake collage.jpg

Kép forrása: Bon temps beignet

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek