Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Itt a farsang, áll bál!

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhetődik, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon. És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek beszererzéséről nem is szólva. Tehát időben el kell kezdenünk a felkészülést, ehhez gyűjtöttem most remek ötleteket.

farsang jelmez

0
Tovább

Így készült a polipjelmezünk

Már a korábbi, farsangi jelmezes posztomban is említettem nektek, hogy mi idén polipjelmezt fogunk készíteni. Nem nagyon kapkodtunk, ráadásul az utolsó pillanatig kétséges volt, hogy a tapadókorongokat például hogyan fogjuk elkészíteni. De kezdjük csak az elején...

farsang jelmez jelmezkészítés

0
Tovább

Jelmezötletek 2016

A farsangi időszak az ügyes kezű anyukák egyik nagy kihívása. Nálam magától érhetődik, hogy saját kezűleg készítek jelmezt, el sem tudnám képzelni, hogy ne álljak neki a jelmezbarkácsolásnak. És mi tagadás, jól szeretnénk teljesíteni ezen a fronton, hisz a dicsérő szavakból azért az anyukáknak is jut majd a farsangi mulatságon. És az idő szűkét sem szabad figyelmen kívül hagyni, hiszen a tuti jelmez elkészítéséhez idő kell, az anyagok és kellékek beszererzéséről nem is szólva. Tehát időben el kell kezdenünk a felkészülést, ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani.

jelmez farsang jelmezkészítés

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek