Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adventi koszorúk saját kezűleg

Idén is elérkeztünk az év legizgalmasabb, alkotótevékenységben talán a legtermékenyebb, várakozással és csillogással teli időszakához. Mától az ünnepi készülődésé a főszerep, én szállítom nektek az inspiráló ötleteket a karácsonyi ünnepkör minden témájában, nektek pedig nincs más dolgotok, mint felhasználni őket. Én minden évben az ajtódísz és az adventi koszorú elkészítésével kezdem a dekorálást, úgyhogy itt az online felületen is ezt a gyakorlatot követjük most. Tegnap megnéztük az ajtódíszeket, ma az adventi koszorúkon a sor.

advent adventi koszorú karácsony koszorúkészítés

0
Tovább

Ünnepi ajtódíszek gyűjteménye

Idén is elérkeztünk az év legizgalmasabb, alkotótevékenységben talán a legtermékenyebb, várakozással és csillogással teli időszakához. Mától az ünnepi készülődésé a főszerep, én szállítom nektek az inspiráló ötleteket a karácsonyi ünnepkör minden témájában, nektek pedig nincs más dolgotok, mint felhasználni őket. Én minden évben az ajtódísz és az adventi koszorú elkészítésével kezdem a dekorálást, úgyhogy itt az online felületen is ezt a gyakorlatot követjük most.

karácsony ajtódísz koszorú tél koszorúkészítés ünnep advent

1
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek 2016

Lassan véget ér a február, és megállíthatatlanul közeledik a tavasz. A régóta várt, szívet és lelket egyaránt melengető, madárcsicsergős, rügyfakasztó évszak. Ebben a várakozással teli időszakban bizony nagyon jól esik tavaszi hangulatot hangulatot teremteni az otthonunkban is. Ma az ajtódíszekből hoztam egy csodaszép inspirációs galériát.

tavasz ajtódísz koszorú tavaszi ajtódísz koszorúkészítés

0
Tovább

Kicsit őszi, kicsit téli ajtódísz

Most van az az időszak, amikor már olykor belekukkantok a télies ötletekbe, amikor már előszedtem néhány téli alapanyagot is, bár a szívemet még az ősz gyönyörűsége tölti ki. Most találtam ez a gyönyörű ajtódíszt, amely tökéletes átmenet a színpompás ősz, és a kopogós téli időszak között. Nézzétek!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek