Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kristálycsillár fillérekből

Bár kifejezetten taszítanak, otthonom nemélyik helyiségében a mai napig ufó-lámpa fantázianévre keresztelt burák gondoskodnak a világításról. Utálom, de akkoriban kompromisszumos megoldásnak megfeleltek. A praktikus barkácsötletekért, az értelmes újrahasznosításokért viszont rajongok, most pedig találtam is egy igazán zseniális ötletet elegáns csillár saját kezű megvalósítására. Nézzétek csak!

diy csináld magad csillár lámpabura

0
Tovább

Tuningoljunk lámpaburát romantikus stílusban!

Én sokszor érzem úgy, hogy kissé unalmassá vált a környezetem, valamivel fel kéne dobni, vagy talán csak elkelne egy apró változatás. Ilyenkor nem kell feltételnül nagy átalakításokra, vagy netán bútorok cseréjére gondolni, elég egy új, látványos kiegészítő, hogy mindent más színben lássunk. Egy átlagos kinézetű, vagy éppen megunt, megkopott lámpaburát néhány látványos ötlettel teljesen újjávarázsolhatunk. Igy pedig ismét otthonunk meghatározó darabjává válhat. Ehhez gyűjtöttem ma ötleteket! (korábbi összeállításom e témában ITT találjátok).

0
Tovább

50 kreatív lámpabura

A hagyományos, egyszerű lámpaburákat némi kreativitással egyedi stílusúvá tuningolhatjuk, sőt olyan alapanyagokat is újrahasznosíthatunk, amik először talán eszünkbe sem jutnának. A korszerű, energiatakarékos izzók korában pedig nem kell tartanunk a túlmelegedéstől sem, így bátran nyúlhatunk a papírhoz, műanyaghoz is. Hiszen dolgozhatunk

1. Diafilmekkel

205051_348395225258264_17481209_n.jpg

1
Tovább

Pillangós függődíszek tavaszi hangulatban

Az időjósok szerint már nem várat magára sokáig az igazi tavasz, de már most is pompáznak a kerti virágok, pattannak a rügyek a fákon, csicseregnek a madarak, tehát kétségtelenül itt kopogtat a tavasz. Az otthonunkba pihekönnyű tavaszi fuvallatként repdeső pillangókkal csempészhetjük be e simogató évszak varázsos hangulatát.

0
Tovább

Extravagáns ananászlámpa kanalakból

Hétvégre egy vidám és nagyon kreatív ötletet hoztam, a vagány ananászlámpát bevallalósoknak!

1
Tovább

Csináld magad: zsinóros lámpabura

A zsinórtekerős technikának már több bejegyzést is szenteltem, hiszen egy csomó dolog elkészítésére használható, nagyon olcsó, ugyanakkor rendkívül látványos. Készülhet így füzér, óriás tojás húsvétra, vagy épp karácsonyi díszvilágítás is. A mai alkalommal óriási lámpaburákhoz kerestem ötleteket.

111.jpg

0
Tovább

Csináld magad - lámpabura csipkéből

Egyik olvasóm, Zsuzsanna érdeklődött, hogy hogyan készülnek ezek a nagyméretű, látványos csipkeburák. A technika nem különösebben bonyolult, inkább csak türelem kérdése. Lássuk!

doilyLamp_DIY_MDP másolata.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek