Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kreatív ötletek a Madarak és Fák napja alkalmából

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. Ezen a héten e jeles nap apropóján válogattuk a kreatív ötleteket!

Virágzó, rügyező fát papírhulladékból is készíthetünk. Gyúrjuk-gyűrjük formára a papírzacskót, majd ragasszunk rá virágokat, levélkéket.

216.jpg

0
Tovább

Megcsináltuk: dupla füzérrekord a Madarak és Fák Napja alkalmából

Izgalmas hetek állnak mögöttünk. Ahogy tudjátok, az elmúlt bő hónap többek között a Madarak és Fák napjáról szólt, illetve a várva várt rekordkísérletről (azaz sikerül-e körbekeríteni a beküldött füzérekkel a Feneketlen-tavat). Amikor a Cser Kiadóban volt dolgom, együtt vártam a lányokkal a postást, segítettem nekik mérni (több mint 400 méter füzérre volt szükség), válogatni és rendszerezni a beérkezett műveket. Nem volt egyszerű feladat, le a kalappal előttük. Na de, lássuk, mi is történt a tó körül.

IMG_7411.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek