Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Makramé karkötő halszálka mintával

Mostanában többször is téma volt a blogon a makramé technika, és többen is kértetek útmutatót a technika elsajátításához. Manapság már nem csak nagyanyáink porosodó virágtartóira kell gondolnunk, ha makraméról, beszélünk, hiszen reneszánszát éli a csomózás, ékszerek terén különösen tetszetős darabokat találhatunk az interneten. Ma egy igazán különleges darabot hoztam nektek, nézzétek csak!

makramé csomózás

Kapcsolódó ötletek:

Még több Shamballa karkötő

Nyári karkötők csomózással

Mintagyűjtemény csomózáshoz, fonáshoz

Mindent a makraméról

Fonott karkötő kelta motívummal

Makramé összes

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

5 újabb fantasztikus ötlet csomózáshoz, fonáshoz

A csomózós, fonós ötleteket -különösen nyáron- nagyon szeretitek, ezért készítettem egy újabb válogatást a téma rajongóinak. Mindenféle ötletet találtok benne, fogadjátok szeretettel!

1. Nyolcszálas fonat

fonás csomózás ékszerkészítés kézimunka makramé

0
Tovább

Makramé karkötő lépésről lépésre

Napjainkban a makramézás ismét igen népszerű elfoglaltság, s túllépve a 70-es évek virágtartóin egészen új dimenziókat tár az alkotókedvűek elé. A praktikus tárgyakon túl gyönyörű ékszereket is készíthetünk magunknak!

makraméForrás: pinterest

Ha szeretnél kicsit bővebben is megismerkedni ezzel (és más) a technikával, szeretettel várunk alkotóműhelyünkbe, ahol sokféle kézügyes technikát sajátíthatsz el. A progamok ingyenesek, ITT találod a részleteket.

Ha tetszett a bejegyzés és hasznosnak találtad, kérlek, oszd meg az ismerőseiddel is, megtisztelsz vele!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhezhogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

Iratkozz fel YouTube csatornámra, és nézd meg a legfrissebb videóimat is.

0
Tovább

Fonás hat szállal

Tapasztalatom szerint nagyon szeretitek a különféle fonós, makramézós és csomózós ötleteket, trükköket, pláne ilyenkor nyáron. Hiszen nem csupán használati tárgyakat, hanem gyönyörű ékszereket is készíthetünk a különféle technikák segítségével, ezért is igyekszem minél többféle ötletet, lehetőséget bemutatni. Ma a hatszálas fonás rejtelmeinek járunk utána.

fonás csomózás makramé karkötő ékszerkészítés ékszer csináld magad DIY

0
Tovább

Csináld magad: makramé baglyok

Mostanában többször is téma volt a blogon és a Facebook oldalon a makramé technika, és többen is kértetek útmutatót a technika elsajátításához. Manapság már nem csak nagyanyáink porosodó virágtartóira kell gondolnunk, ha makraméról beszélünk, hiszen reneszánszát éli a csomózás, ékszerek, kiegészítők, minták terén különösen tetszetős darabokat vadászhatunk a neten. Mára csupa baglyos ötletet válogattam össze!

How adorable are these macrame owls

0
Tovább

Mikro makramé karkötő készítése

A csomózós, fonós ötleteket -különösen nyáron- nagyon szeretitek, ezért most mutatok egy különleges makramés ötletet karkötőre. Színes, vidám, nyárias!

0
Tovább

Csodálatos makramé virág

A nyári öltözékeinkhez bátran viselhetünk vidám, színes kiegészítőket, és ez különösen igaz a saját kezűleg készített darabokra, amelyeknek nagy előnye, hogy színűket és stílusukat is tökéletesen a ruhánkhoz passzíthatjuk. A most bemutatásra kerülő gyönyörű virágot használhatjuk kitűzőként, medálként, táskadíszként vagy ahogy az eredeti forrás említi, poháralátétként is.

0
Tovább

A nyár 10 legjobb csináld magad karkötője

Ezt az ékszerválogatást a Small for big oldalán találtam, és igazi telitalálatnak tűnik! Hasonló ékszerötletek előkerültek már itt a blogon is, de ilyen szépen összegyűjtve még nem csemegézhettetek belőlük!

bracelets_DIY_10.jpg

0
Tovább

Shamballa karkötő készítése

Talán már hallottatok a Shamballa ékszerekről, amelyek most igen népszerűek. Hírességek, sportolók, zenészek is viselik, én is egyre többször találkozom ezzel az elnevezéssel. Kicsit csodálkoztam eleinte, hogy miért van ilyen furcsa neve, hiszen nekem első ránézésre egyszerű csomózott (makramézott) ékszernek tűnik.

how-to-make-a-shamballa-bracelet.WidePlayer.jpg

0
Tovább

Mintagyűjtemény csomózáshoz, fonáshoz

A két nappal ezelőtti kelta csomós blogbejegyzésem nagy sikert aratott körötökben, így ezen felbuzdulva gyűjtöttem még néhány hasznos mintát.

1. Barátság karkötő

DIY-Chevron-friendship-bracelet.jpg

0
Tovább

Egy régi kedves ismerős: újra hódít a makramétechnika

Mostanában többször is téma volt a blog Facebook oldalán a makramé technika, és többen is kértetek útmutatót a technika elsajátításához. Manapság már nem csak nagyanyáink porosodó virágtartóira kell gondolnunk, ha makraméról beszélünk, hiszen reneszánszát éli a csomózás, ékszerek terén különösen tetszetős darabokat vadászhatunk a neten. Én lőttem is néhány gyönyörű példányt, de persze útmutatókat is kerestem, hogy el is tudjuk készíteni.

186547609534536156_yco9T4Xj_c.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek