Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kertecskék farönkben

Nem is hittem volna, hogy farönkökből, tuskókból effére csodák is megvalósíthtók. Ha egy fa megbetegszik, kiöregszik, bizony előfordul, hogy nincs más lehetőség, és ki kell vágni. Viszont ebben a megközelítésben még újabb hosszú éveken át örömünket lelhetjük benne! Nézzétek csak!

kert nyár újrahasznosítás kertészkedés ültetés farönk

kert nyár újrahasznosítás kertészkedés ültetés farönk

0
Tovább

Fűszeroszlop a teraszra

Ha nincs kerted, vagy csak egészen picike hely áll a rendelkezésedre, ugyanakkor szeretnél a saját magad termeszteni fűszereket, és még kézügyes is vagy, akkor ez a mai poszt bizony neked szól!

fűszerkert nyár erkély

0
Tovább

Nyári girland tengerparti kincsekből

A cím persze picit csalóka, hiszen nem kell feltétlenül a tengerpartig menni az alapanyagokért, hasonlókat bármelyik dekorkellékesnél is találhatunk. Viszont ha olyan szerencsések vagyunk, hogy a tengerpartról hozott kincsekkel dolgozhatunk, ez igazán méltó felhasználása az emlékbe gyűjtött daraboknak.

nyár ajtódísz fűzér girland tengerpart kagyló csiga

1
Tovább

Nyári ajtódíszek

Végre valahára kisütött a nap, úgy tűnik, vége a júliusi ősznek. A napsugarak meghozták a kedvemet egy csinos nyári ajtódísz elkészítéséhez, készítettem is gyorsan egy inspiráló gyűjteményt, ha ti is kedvet kapnátok!

nyár ajtódísz

0
Tovább

Faragjunk dinnyét!

Dinnyeszezon van! Nem is lehet ellenállni a hűsítő és finom szeleteknek, nálunk egész nyáron mindennapos vendég az asztalon. Egy-egy összejövetel alkalmával cifrázhatjuk is a találást, mutatom a jobbnál jobb ötleteket hozzá!

dinnye nyár faragás

0
Tovább

Csináld magad: kartondobozból fantasztikus játékok

A kartondoboz remek újrahasznosításra váró alapanyag, pompás szezonális gyermekjátékokat fabrikálhatunk belőle. Tapasztalataim alapján a tervezgetésben és a munkálatokban is örömmel veszik ki a részüket a srácok, tehát hajrá!

nyár karton kartondoboz újrahasznosítás

0
Tovább

Mini akvárium befőttesüvegben

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma igazi tengerparti hangulatot teremtünk néhány megunt játékfigura és egy kis fantázia segítségével!

pritt nyár

0
Tovább

Szemet gyönyörködtető alkotások kavicsból

A kavicsfestős ötletek egyszerűsége és látványossága igencsak vonzó, a magunkfajta kreatív szemléletű emberek lelkében rögtön kitárja az alkotókedv kapuit. A kavicsokat persze nem csak festeni lehet, hanem mintha csak kirakós kockák lennének, nekiállhatunk vidám kompozíciók megalkotásának is. A mai inspiráló galériám erről fog szólni, fogadjátok szeretettel.

kavics kavicsfestés nyár kavicsművészet

0
Tovább

Kedvenc formabontó kertjeim

Az elmúlt években megszokhattátok már, hogy a tavaszi és nyári időszakban sokféle kertszépítős kreatív ötletet bemutatok itt a blog felületén. A mai alkalom különleges, mert egy olyan gyűjteményt állítottam össze, amelyben az én kedvenceim mellett az elmúlt évek legsikeresebb, kis költségvetésű ötletei is helyet kaptak.

nyár kert kertészkedés újrahasznosítás

0
Tovább

Szivárványos horgolt táska nyárra

Itt a nyár, szárnyalnak a színek, ilyenkor bátrabban választunk élénk, színpompás darabokat az öltözködés és a kiegészítők terén. Miért is ne tárnánk ki a szívünket és lelkünket a nyár minden árnyalata felé?

horgolás kézimunka nyári táska

horgolás kézimunka nyári táska

0
Tovább

Csupa halacskás ötlet gyermekeknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Most már tényleg nem kell sokat várnunk a vakációra, ennek örömére mára igazi vízparti hangulatot teremtünk itt a blogon. Jöjjenek a halacskák minden mennyiségben!

pritt nyár vakáció hal halacska

0
Tovább

Raklapbútorok gyerekeknek

Raklapból számtalan, elképesztően ötletes bútort, használati tárgyat mutattam már nektek, a mai gyűjteményem -már csak a vakáció közeledte okán is- a gyermekekre fókuszál.

raklap raklapbútor nyár homokozó pad

0
Tovább

Emeletes virágtartók gyűjteménye

Pompás, szikrázó májusbúcsúztató időnk van, csalogat a természet, a balzsamos koranyári napsugarak, a csicsergő madarak. Bár picike kertem van, de imádok kertészedni, virágokkal borítani a környezetemet. A kreatív, szokatlan, merész ötleteket pedig egyenesen imádom, jöjjenek hát a formabontó, kreatív virágtartók!

kert nyár tavasz ültetés kertészkedés

0
Tovább

Nyárköszöntő kreatív játékok

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Már nem sokat kell várnunk a vakációra, ideje kreatív ötletekkel is is feltöltekeznünk a nyári napokra!

nyár kreatív játék DIY

0
Tovább

Tündéri horgolt kalapok nyárra

Egy saját kezűleg készített nyári kalap egyedi és megismételhetetlen, igazán különleges viselet gyermekünknek/unokánknak, emellett a nyári napsütésben nélkülözhetetlen kellék is.

FabArtDIY Crochet Summer Sun Hat Free Pattern

1
Tovább

Kerti pad gyerekeknek

Ebbe a gyönyörűségbe első pillantásra beleszerettem. Maga a forma is megkapó, emellett sok lehetőség rejlik benne. Egyrészt persze pad, de mellette lehet rá pakolni (nassolnivalót, játékot stb.), a tetejére pedig kerühet ponyva is, ha nagyon süt a nap. Ó, igen, és virágot is futtathatunk rá! Ajánlom minden apuka figyelmébe, az ülőkés homokozó mellé még pont elfér!

0
Tovább

Csináld magad: kánikularuhák (szabásmintával)

Ez a kis ruhácska idális strandoláshoz, kánikulában mászkáláshoz vagy egyszerű otthoni rohangálós viseletnek is. 

A forrásoldalon találtok részletesebb, portugál nyelvű leírást is a készítéshez, de csak a szabásminta alapján is elkészíthető. Elég sokféle anyagból kiszabható, de a szűkebb vállrész miatt a felső rész anyagához érdemes enyhén elasztikus, rugalmas anyagot választani. Az alsó rész szinte bármilyen típusú anyagból megalósítható.

Forrás: Moldes moda

Itt egy másik, még egyszerűbb megoldás a szellős, kényelmes, mégis csinos ruhadarabok kedvelőinek. A szegésen és a két pánt felvarrásán kívül más dolgunk nincs is, kivéve persze, ha megbolondítanánk némi fodorral.

Forrás: Pattern review

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.


0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek