Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Papírdíszek húsvétra

Papírból alkotni az egyik legegyszerűbb kreatív elfoglaltság, különösen úgy, hogy ebből a tevékenységből gyermekeink is örömmel kivehetik a részüket. Ez húsvét közeledtével sincs másképp, alkossunk valami vidám ünnepváró dekorációt családunk örömére. A posztot pedagógusoknak, óvó- és tanítónéniknek is szeretettel ajánlom az ünnepi felkészüléshez, szakkörökhöz, kézműves foglalkozásokhoz.

húsvét papírdísz

0
Tovább

Bájos papírfenyők sablonnal

A saját kezünk által létrehozott dolgoknak mindig van egy sajátos bája, ezért is szeretek annyira ilyesmivel foglalkozni. A papír egy nagyon általánosnak mondható alapanyag, azonban valódi csodákat alkothatunk belőle. Ezekkel a mesés 3D-s fenyőfákkal különleges ünnepi hangulatot teremthetünk otthonunkban.

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

karácsony papírdísz papírfenyő ablakdísz

3
Tovább

Mókás papírdíszek nyárra

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal egyszerűen elkészíthető papírdíszeket mutatunk!

Almakoszorú

pritt papírdísz

0
Tovább

Katicabogárkák facsipeszből

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mára egy frappáns tavaszi dekorációs ötletet mutatunk, amellyel vidámabbá tehetjük a hátköznapjainkat, de egy gyerekzsúr díszítésében is helyet kaphat!

papír papírdísz katicabogár

0
Tovább

Szívmintás faldekoráció

Ez az ötlet annyira megkapó, látványos, csak úgy vonzza a szememet! Először írtó bonyolultnak tűnt, de ahogy jobban szemügyre vettem, kiderült, hogy közel sem olyan nehéz elkészíteni. Bakancslistás ötlet következik!

papírdísz fali dísz

0
Tovább

Tavaszi zsongás: papírdíszek gyereknek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A tavaszt ünnepelvén a mai alkalommal az évszakhoz kapcsolódó papírdíszeket mutatunk nektek!

pritt tavasz papírdísz hajtogatás vágás ragasztás

0
Tovább

Szalvétabalerina készítése

papír papírdísz pritt

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy csodálatos papírbalerinát készítünk!

papír papírdísz pritt

1
Tovább

Hópihés balerinák

Ez az igazán egyszerűen elkészíthető, elbűvölő kis balerina garantáltan a kislányok kedvence lesz. Készítsétek el minél többféle színben, sőt a szoknya mintája is változhat, és fűzzétek össze egy gyönyörű girlanddá! Az ötletet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlom!

papír papírdísz papírgirland girland

0
Tovább

Mesebeli csipkefák

Ma szeretném nektek megmutatni az egyik legbájosabb asztaldíszt (ami szuperül mutat ablakpárkányon is), amivel mostanában találkoztam. Filléres büdzséből megvalósítható, és tényleg mesebeli hangulatot áraszt!

papírdísz

0
Tovább

Karácsonyi girland és angyalka muffinpapírból

Muffinpapírból már készítettünk hópelyheket, de még sok más dologra is használhatjuk dekorációk terén. Ez a kis apróság párszáz forintos kiadás csupán, sokféle színben és mintával beszezerhető, és a sütésen kívül bizony kreatív ötletekhez is nagyon jól használható!

karácsony papírdísz girland muffinpapír

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teheti otthonunk ünnepi dekorációját, pláne, ha a gyermekeink is segíthetnek az elkészítésében.

pritt karácsony ablakdísz papírdísz

0
Tovább

Mikulásos papírdíszek sablonokkal

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Hamarosan kopogtat az ajtókon a Mikulás, néhány remekbe szabott dísz elkészítésével hangolódhatunk az ünnepre, aztán várhatjuk közös izgalommal a nagyszakállút.


karácsony mikulás télapó DIY papír papírdísz

0
Tovább

Papírdíszek a karácsonyfára

Gyermekkoromban nagy hagyománya volt a papírdíszkészítésnek. A szaloncukor csillogó papírjából, régi tévéújságokból gazdálkodtunk a mama instrukciói alapján, mégis óriási élmény volt. A díszeket persze eltettük, és évről-évre elővettük (a ti szüleitek is konzum szaloncukros dobozban tárolták?), ez pedig varázslatosan izgalmas volt. Ma már csodaszép alapanyagok és ötletek tömege áll a rendelkezésre, csak győzzünk válogatni. Ma egy csokornyi papírdíszes ötletet hoztam nektek.

karácsony papírdísz DIY papírcsillag

1
Tovább

Falaveles papírdíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten bájos almamotívumos papírdíszeket mutattunk nektek, ma a falaveleken a sor!

Autumn paper leaves

0
Tovább

Lótuszvirág mécsestartó

Borongós, esős napok szomorítanak minket a héten, ilyenkor különösen jól esik a szemnek, s a léleknek egy kis melengető fénysugár. Gyújthatunk gyertyát, kortyolhatunk forró teát egy plédbe burkolózva, és persze mindezt összeköthetjük egy kis kreativitással is.

DIY Paper Lotus Candlestick

0
Tovább

Virágzó papírgömbök

Egy nagyon kedvelt technikát mutatok be ma nektek, virágzó papírgömböt készítünk. Többféle méretben elkészíthetitek, alkalmi dekorációként, otthondíszként, ajándékként is pazar!

0
Tovább

Mondd LOVE!

Akik szeretik az aprólékos, ugyanakkor szemet gyönyörködtető alkotásokat, azoknak most nagy örömet szerzek ezzel a poszttal. Nem bonyolult, ám időigényes, pepecselős mutatvány, de a VÉGEREMÉNY, na az mindenért kárpótol.

0
Tovább

Nyár van! Halacskák papírfonással

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára vidám nyári papírjátékokat hoztunk!

2

1
Tovább

Szívecskés papírdíszek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő anyák napja alkalmából mutatunk egy remek ötletet, amelyet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlunk, hiszen könnyen elkészíthetők csoportos foglalkozás keretein belül is!

A folded paper heart

1
Tovább

25 szuper ötlet a sokoldalú krepp-papírhoz

A krepp-papír sokoldalúan felhasználható, olcsó, szinte bárhol hozzáférhető, egyszerű alapanyag a kézműves világban, és nem is gondolnád, hogy mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek