Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepváró díszek parafa dugóból

A múlt héten elkezdtük a karácsonyi, ünnepi ötletelést, mutattam nektek adventi koszorúkat, ajtódíszeket, üvegbe zárt dekorációkat. A mai napra igazi különlegességeket hoztam, méghozzá parafa dugóból megvalósítható ötleteket. Nem is hinnétek, mennyi látványos és egyedi dísztárgy készíthető ebből a hétköznapi alapanyagból, figyeljetek csak:

karácsony dísz karácsonyi dísz parafa dugó

0
Tovább

Hajó parafa dugóból

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai alkalommal egy klassz hajót bocsátunk vízre! Tengerre fel!

pritt hajó parafa dugó

0
Tovább

Zseniális ötletek parafa dugókból

A parafa dugó, mint kreatív alapanyag, már számtalanszor bizonyított. Ma egy igazán különleges ötleteket tartalmazó válogatással készületem.

parafa parafa dugó

0
Tovább

Lélegzetelállító koszorú parafa dugóból - lépésről lépésre

Tegnap is a parafa dugóké volt a főszerep, de mivel rengeteg visszajelzés érkezett a csodaszép koszorúval kapcsolatban, úgy döntöttem, érdemes még egy bejegyzést szánni erre a témára.

Christmas DIY wreath ideas cork wreaths christmas decorations

Unique christmas wreath ideas cork wreath cranberries

0
Tovább

Karácsonyi díszek parafa dugókból

Sokszor szóba került már a parafa dugó, mint kreatív alapanyag, mutattam is már nektek elég sokféle felhasználási lehetőséget, hogy miért is érdemes gyűjtögetni. Ma az ünnepi dekorációk aspektusából nézzük meg, hogy mihez is kezdhetünk velük.

20 Brilliant DIY Wine Cork Craft Projects for Christmas Decoration

0
Tovább

Minikertek parafa dugóban

A parafa dugós ötletek rendszeres vendégei a blogomnak, hiszen ezek az apróságok számos dologra használhatók. Ma egy bájos kis ötletet mutatok a felhasználásukra.

cool-diy-mini-magnet-garden-5.jpg

0
Tovább

Nyomdakészlet parafa dugóból

Parafa dugóból megvalósítható ötleteket már korábban is mutattam (ide kattintva 10 szuper tippet olvashattok), most egy olyat hoztam, aminek a gyerkőcök is örülni fognak. Saját kezűleg elkészíthető nyomdák a srácok kedvenc motívumaival.

Cork-Stamps-.1b.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek