Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad: fessünk falat seprűvel

Imádom az ilyen ötleteket, amelyekkel ilyen egyszerűen tehetjük otthonosabbá, egyedibbé lakókörnyezetünket. Ilyenkor nyáron sokan kezdünk bele a falfestésbe saját magunk, és aki rendelkezik már némi rutinnal ezen a téren, könnyedén veszi is akadályt. Érdemes kísérletezni, bátornak lenni, az alábbi képsor is remek példa erre. Egy hagyományos cirokseprű segítségével ilyen különleges falfelületet varázsolhatunk otthonunkba! Hajrá!

Forrás: icreativeideas

Falfestős posztsorozatom korábbi részei:

Gyermekszobák festése

Famotívumok a falon

Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket. Megrendelhetők a Színes Ötletek webáruházból (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

15 famotívumos ötlet szobafestéshez

A nyár közeledtével egyre többen szövögetünk otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan olyan munka, amelyet mi magunk is elvégezhetünk (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. A famotívumot rendkívül népszerűek, hiszen közelebb hozzák a természetet, melegséget sugároznak, és nagyon sok lehetőséget adnak a kreativitásunk kibontakoztatására!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek