Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tökös díszek beltérre

Tökdíszeket a kertbe, a teraszra, a lépcsőre, de persze a lakásba is készíthetünk. Az idei tökszezont bent kezdem, aztán kimerészkedünk a szabadba is...

225743000041454779_nUS0eAZC_c.jpg

0
Tovább

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Vérprofi pofák

Hetente egyszer szoktam megnézni a hírleveles-körleveles-továbbított üzenetes postafiókomat, ekkor találtam ezeket a zseniális tökfaragványokat. Aki esetleg nem kapta volna meg, kiválogattam a nekem legjobban tetszőket.

0
Tovább

Tökfejek

Mai történetem három tökfejről szól. Két jókora takarmánytökről és rólam.

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek