Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újrahasznosítás: képkeret tojástartóból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. 

A tojástartó dekorációs szempontból egy rendkívül jól újrahasznosítható alapanyag, hiszen egy csomó jópofa dolgot ki lehet hozni belőle, és a legtöbbször még akad is itthon néhány darab. Ez a tükör- vagy képkeret is egy ilyen remek ötlet, érdemes hát gyűjteni a tojástartókat. 

egg-cartons-decorative-mirror-collage.jpg

Bármilyen osztású tojástartót használhattok, elég sok forma van forgalomban, de ez csak szerencse, mert ahány forma, annyi eredmény, érdemes kísérletezni. Ollóval vagy sniccerrel is vágható, a virágfej szirmait papírragasztóval egyszerűen össze tudjátok ragasztani. A kész virágokat ragasztópisztollyal rögzítsétek a keretre.

Tipp: egy-egy ilyen ötletnél sokat szoktatok morgolódni, hogy: "jó-jó, de fogja ez portalanítani, törölgetni, tisztítani...". Bennem egy jó ötlet, egy szép tárgy láttán a legritkább esetben merül fel ez a gondolat, de nem vagyunk egyformák, tudom, hogy nem vagyok egy gyakorlatias egyén. De a lényegre térve, megkönnyíti majd a tisztítást, ha akrilfestékkel lefestitek és/vagy lakkozzátok a virágokat. Így vízálló felületet kaptok, amely egyrészt jobban taszítja a port, másrészt akár nedves ruhával is át lehet majd törölgetni.

Forrás: handimania

Szavazz rám a Goldenblogon!

Idén is elindult a Goldenblog szavazás, és ahogy eddig minden évben, idén is részt veszek rajta. Kérlek titeket kedves olvasóim, ha érdemesnek találtok, szavazzatok rám! Minden szavazatért és megosztásért hálás vagyok! 

A szavazáshoz ide kattints: ÉLETMÓD KATEGÓRIA --> szines otletek
Ja, a szavazáshoz Facebook tagság szükséges, de nyugi, a Goldenblog normális oldal, nem fog a nevedben spam-elni, üzeneteket írni!

 

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub!

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

  
0
Tovább

Tükör fillérekből

Néhány hétköznapi alapanyag felhasználásával elkészíthetitek ezt az elegáns hatású tükörkeretet. Maradék kartonpapír vagy WC-papír guriga (Hórusz, köszi a tippet!) meg egy maréknyi flitter kell csupán, és íme!

sun1.JPG

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek