Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi tobozdíszek

A toboz az egyik legelterjedtebb természetes dekorációs anyag, sokszor gondolunk rá ünnepi szimbólumként. Az ünnepi készülődés számomra elképzelhetetlen üde naracs-, fűszeres fahéj és persze az elengedhetetlen fenyő/tobozillat nélkül. Mindezeket a fantasztikus alapanyagokat mind-mind felhasználhatjuk dekoráláshoz is. Mindháromhoz hozok nektek ötleteket, a mai napon a tobozok kerülnek terítékre.

karácsony

0
Tovább

Apró karácsonyfák tobozból

A fenyőtoboz a karácsonyi ünnepkör legjellegzetesebb természetes díszítőalapanyaga. Köthetjük koszorúra, készülhet belőle füzér, karácsonyfadísz és még megannyi apróság. Például aprócska karácsonyfa is, amelynek elkészítésében a gyerekek is kivehetik a részüket és kiélhetik alkotóvágyukat.

karácsony karácsonyfa toboz csináld magad

0
Tovább

Ünnepi díszek tobozból

A fenyőtoboz a karácsonyi ünnepkör legjellegzetesebb természetes díszítőalapanyaga. Köthetjük koszorúra, készülhet belőle füzér, karácsonyfadísz és még megannyi apróság. Ma ilyen ötletekből szemezgetek.

0
Tovább

Alkossunk együtt a természet kincseiből!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, hiszen a természet ajándékai ilyentájt a lábunk előtt hevernek. A gyerekeknek a legizgalmasabb talán a gesztenyegyűjtögetés, de azért mutatok ám mást is.

DIY-chestnut-animations-1

1
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek