Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Dekoratív váza régi üvegpalackból

A különlegesebb formájú üvegeket (jellemzően olívaolajos, szószos) én rendszerint elteszem kreatív célú felhasználásra. Amikor hirtelen támad egy jó ötletem, mindig jó ezekből csemegézni. Ez az egyszerű, ám igen dekoratív váza is egy ilyen üvegből készült, amiben valaha talán valamilyen különleges olaj csillogott.

0
Tovább

3D-minta cérnából

A decoupage-t azaz a szalvétatechnikát alkalmazhatjuk önmagában, de remek kiegészítése lehet más egyéb technikáknak is (festés, repesztés, antikolás stb.), ahol nem kifejezetten a szalvétamotívumon van a hangsúly, az inkább csak felteszi az íre a pontot. Na, ez a hasas váza épp ilyen, ráadásul az alkotó tökéletes arányérzékét dicséri, hogy milyen egyensúlyban van a rózsaminta a cérnás motívummal. Egyikkel sem esett túlzásba, pedig a rózsamintával nem nehéz, szóval ezért is piros pontot érdemel.

DIY-How-to-Paint-a-Glass-Jar1.jpg

0
Tovább

Csináld magad: faragjunk tökvázát!

Sokféle tökös ötlettel találkozhattatok már itt a blogon az elmúlt években, de kifejezetten tökös vázák még nem voltak. Az elmúlt napokban pedig egyre többen érdeklődtetek, hogyan készülnek ezek csodák, úgyhogy ideje utánajárni!

1380307_604527182923131_1722730626_n.jpg

0
Tovább

Egyedi váza sprayfestéssel

Hányszor mondtuk már a blog indulása óta, hogy "egyszerű de nagyszerű ötlet"? Sokszor bizony. És mai is ebbe a kategóriába tartozik.

diy-opaque-striped-vases.jpg

0
Tovább

Tavaszi váza felturbózva

Egyszerű, kidobásra szánt alapanyagokból és egy kevés felszeletelt faágból is készíthettek különleges tavaszi vázát. Igazán üde látvány!

NH-JA09-wood-slice-two-close-up-alt.jpg

0
Tovább

Váza és óralap üvegfestéssel

Az üvegfestés a legjobb példa arra, hogy egy kis gyakorlással elképesztően jó dolgokat lehet alkotni.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek