Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdettek: keresik az ország legjobb női bloggerét! 

543.png

 Erre a nagyszabású megmérettetésre némi barátnői unszolás után (puszi Évi!) én is beneveztem, azaz beneveztem a blogot. És ahhoz, hogy jó helyezést érjek el, csupán a ti bizalmatokra és szavazatotokra van szükségem! Ezért kérlek titeket, tiszteljetek meg a szavazatotokkal, és mutassuk meg a világnak, hogy milyen sokan vagyunk mi kézügyesek!

Kedves alkotni szerető olvasóim, csupán egyetlen szavazatot kérek! Cserébe én továbbra is szállítom nektek a színes ötleteket, a kreatív praktikákat és az otthonszépítő tippeket! Sőt, egy kis meglepetéssel is készülök, de pszt! Erről még nem mondhatok többet!

Szavazni nagyon egyszerűen lehet. Nem kell semmilyen hozzá külön regisztráció, csak facebook tagság szükséges, és egyetlen gombnyomás

A szavazáshoz KATTINTSATOK IDE, majd egyszerűen csak a szavazok gombra!

Hálásan köszönök minden szavazatot!