Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Függeszthető virágtartók a teraszra

Ma egy egyszerű, kedves, olcsó és szerethető ötletet mutatok nektek. Saját kezűleg készíthető, függeszthető virágtartót készítünk.

DIY újrahasznosítás csináld magad virágtartó

1
Tovább

Kertünk díszei: virágtartó favonat

Néhány régi, kopott zöldséges ládából vagy éppen farönkökből különleges, egyedi virágtartót készíthetünk. E látványos, kreativitással megfűszerezett ötlet mindent udvar ékéve válik.

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

DIY Wooden Train For Your Garden tutorial

0
Tovább

Csempésszünk tavaszi hangulatot az otthonunkba!

Nem vagyok egyedül azon véleményemmel, hogy a január a legdöcögösebb, leghosszabb, legszürkébb hónap az évben, és néha bizony ilyenkor az embernek nehéz átlendülni a holtponton. Vége a karácsonyi, újévi vigalomnak, és a tavasz még olyan távolnak tűnik. Vagy mégsem? Nekem szinte már természetes, hogy januárban egyszerűen átállok tavaszváró üzemmódba, és a környezetembe is igyekszem egy kis vidámságot, színt, életet varázsolni. Az egyik legegyszerűbb és leginkább szívet melengető módszer, ha néhány virághagymát hajtatunk az ablakban. Pár hétig gyönyörködhetünk a pompájában, illatukkal pedig máris egy kis tavasz költözik hozzánk.

0
Tovább

Virágtartó régi felniből

Gondoltátok volna, hogy ez a mozaikberakással díszített gyönyörű virágtartó valójában egy rozsdás felni? Pont ez a legcsodásabb az újrahasznosításban/újragondolásban, hogy egy-egy kidobásta szánt, ütött-kopott, haszontalannak tűnő tárgyba új életet lehelhetünk saját kezünk munkájával. Ne is vesztegessük az időt, nézzük, hogyan készül!

0
Tovább

Virágláda kartondobozból

Indítsuk a hetet egy szuper újrahasznosítós ötlettel. Készítsünk kartondobozból látványos és praktikus viragtartó ládát.

0
Tovább

Emeletes virágtartó a teraszra is!

Az igencsak népszerű emeletesünk kicsinyített változatát akár a teraszra is elkészíthetjük.

IMG_2375-1024x630.jpg

0
Tovább

Emeletes virágtartó idén is!

Tavaly tavasszal már bemutattam egy hasonló projektet, bár az lényegesen letisztultabb, szabályosabb elrendezésű volt. Ez pont a kicsit bohókás, burjánzó mivolta miatt tetszett meg.

tipsy-pot-planter.jpg

0
Tovább

Retró virágtartó pólóból

A múlt héten utánajártunk, hogyan készül a pólófonal, és mi minden készíthető belőle. Az alapanyag most is elnyűtt póló lesz, de ezúttal csomózásos technikával retró stílusú virágtartót készítünk.

vy.jpg

0
Tovább

Csináld magad: virágtartó torony

Emeletes virágtartót már készítettünk, most találtam egy egyszerűbben elkészíthető, de hasonlóan látványos megoldást. Ha már idén nem is, de jövő tavasszal megvalósítható. Addig viszont nem tudok várni a blogbejegyzéssel, most azonnal teszem közkinccsé teszem.

427331_343904775695948_1349674999_n.jpg

0
Tovább

Mozaikozás: PVC-csőből virágtartó

Ebben a projektben szinte minden benne van, ami közel áll a szívemhez: újrahasznosítás, mozaikozás, kert. A tárgyak különleges hangulatot sugallnak, részletgazdag kidolgozásukból árad, hogy simogató nyári napfénnyel vannak feltöltve.

IMG_6172.jpg

0
Tovább

Csináld magad: Kerti virágtartó állvány

Egy vidám barkácsötlet a hosszú hétvégére, lépésről lépésre, fázisfotókkal.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek