Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Okostokok saját kezűleg

Napjainkban már sokunk életének szerves részévé váltak a különféle okoskütyük (telefonok, tabletek, eBook olvasók), amelyek persze mindenhová velünk is jönnek. Miért is ne készítenénk mi magunk, saját kezűleg egyedi, személyiségünket tükröző tokot nekik?

varrás mobiltok telefontok filcanyag

0
Tovább

Mikulásváró ötletek

Már csak néhány nap, és kopogtat a nagyszakállú! Néhány igazán mókás ötletet hoztam erre az alkalomra!

karácsony mikulás télapó

0
Tovább

Adventi koszorúk - második felvonás

Idén már bemutattam nektek az éves adventi koszorús gyűjteményemet, de azóta is jobbnál jobb ötletekbe botlok böngészés közben. Mivel láthatóan a legnépszerűbb adventi témakörről van szó, készítettem nektek egy második válogatást is. Tartsatok, inspirálódjatok velem ma is!

advent adventi koszorú karácsony tél DIY csináld magad

0
Tovább

Ünnepi ajtódíszek gyűjteménye

Idén is elérkeztünk az év legizgalmasabb, alkotótevékenységben talán a legtermékenyebb, várakozással és csillogással teli időszakához. Mától az ünnepi készülődésé a főszerep, én szállítom nektek az inspiráló ötleteket a karácsonyi ünnepkör minden témájában, nektek pedig nincs más dolgotok, mint felhasználni őket. Én minden évben az ajtódísz és az adventi koszorú elkészítésével kezdem a dekorálást, úgyhogy itt az online felületen is ezt a gyakorlatot követjük most.

karácsony ajtódísz koszorú tél koszorúkészítés ünnep advent

1
Tovább

Varázslatos narancsok, édeskés fahéjrudak, illatozó lakásdíszek

Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, s szerencsés esetben akár hóesésben is gyönyörködhettünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s ehhez az én fejemben elválaszthatatlanul társulnak ezek a jellegzetes illatok. Ezek az illatok kézzel foghatók, otthonunk pompás díszei lehetnek. Tegyünk róla!

A narancshéj és a szegfűszeg jó barátságot ápolnak!

advent csináld_magad dekoráció karácsony lakásdekoráció narancs tél illatgyertya

0
Tovább

Mikulásos papírdíszek sablonokkal

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Hamarosan kopogtat az ajtókon a Mikulás, néhány remekbe szabott dísz elkészítésével hangolódhatunk az ünnepre, aztán várhatjuk közös izgalommal a nagyszakállút.


karácsony mikulás télapó DIY papír papírdísz

0
Tovább

Mikulássapkás mobiltok

Akár okos, akár nem, ha egy használati tárgy annyira szerves része az életünknek, mint a mobiltelefon, akkor megérdemli, hogy ünneplőruhát kapjon. Segédletünkkel készítsd el te is ezt a vidám mikimobiltokot Barka Malom fonalunkból, garantáltan mosolyt csalsz vele mindenki arcára az ünnepek alatt.

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Ingyenes mintaívek, foglalkoztatók gyermekeknek az ünnepi időszakra

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra összegyűjtöttünk egy csokornyi színezőt, mintaívet, amelyeknek nagy hasznát vehetitek az elkövetkezendő hetekben.

0
Tovább

Lámpások narancshéjból

Bizony derekasan az őszben járunk, ilyenkor már jólesik a meleg tea/kakaó, vágyunk egy kicsit pokrócba burkolózni, és élvezzük a melengetőn pislákoló fényeket. Gyújtunk gyertyát, mécsest, és miert ne fűszereznénk meg mindent egy kis aromaterápiával is?

0
Tovább

Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár és kinőtt kesztyűcskék felhasználására. Ezt a cuki hóemberkét választottuk kifli és levendulától!

0
Tovább

Kicsit őszi, kicsit téli ajtódísz

Most van az az időszak, amikor már olykor belekukkantok a télies ötletekbe, amikor már előszedtem néhány téli alapanyagot is, bár a szívemet még az ősz gyönyörűsége tölti ki. Most találtam ez a gyönyörű ajtódíszt, amely tökéletes átmenet a színpompás ősz, és a kopogós téli időszak között. Nézzétek!

0
Tovább

Pecsét dekorgumiból

A dekorgumi az egyszerű külseje ellenére egy igen sokoldalúan felhasználható alapanyag, hisz könnyen vágható, ragasztható, hővel hajlítható és gyerekek is kedvükre alkothatnak belőle. Most egy nagyon jópofa felhasználás módját osztjuk meg veletek, megmutatjuk, hogyan készítsünk belőle nyomdát! Nyáron nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek elfoglaltság pólóra, strandruhára, terítőre stb. nyomdázni néhány vidám mintát, szóval ne hagyjátok ki!

0
Tovább

Csodaszép karácsonyi gömbök régi izzókból

Egyik legkedvesebb témám így karácsony környékén a régi izzók újrahasznosítása. Egyrészt mert híve vagyok az újrahasznosításnak, másrészt ezek igazán szépen, igényesen kivitelezett tárgyak, amelyeket büszkén akaszthatunk fel a karácsonyfára.

1425362_447439322045392_1399818899_o.jpg

0
Tovább

Bájos só-liszt gyurma angyalkák

Épp valami teljesen más után kutattam, amikor szembe jött ez a tüneményes angyalsereg a Pinteresten. A formájuk nagyon el van találva, nem az a cukorhabos, csillámporos csicsamicsa, mégis olyan kedves, bájos imádnivaló mind. Minimális költségvetéssel is egy egész halom ilyen angyalkát készíthettek, amelyeket aztán lehet ajándékba is adni, de persze a dekoráláshoz is jól jönnek, akaszthatjátok a fára is (ha nem túl nehezek). Nézzük, hogy készülnek!

angels.jpg

0
Tovább

20+ lélegzetelállító ünnepi ablakdísz

Szerintem, az adventi koszorú elkészítésén kívül a legtöbben örömmel gyártunk több-kevesebb ajtó- és ablakdíszt is. Hiszen annyira látványos, mosolyt csak a saját és a kintről befelé kíváncsiskodók arcára is. Ezért mára ablakdíszítéshez gyűjtöttem nektek ötleteket. Remélem, mindenki talál kedvére valót!

14.jpg

0
Tovább

Sablongyűjtemény az ünnepi időszakra

A mai bejegyzésemben mindenféle ünnepi sablonokat gyűjtöttem össze. Hétvégén már meggyújtjuk az első adventi gyertyát, így bizonyára hasznát veszitek. De elő lehet venni őket egy héttel később Télapó érkezése kapcsán, de az egész ünnepi készülődés alatt jól fognak jönni. Kellemes csemegézést!

papai noel (12a) 2.JPG

0
Tovább

Készítsünk Télapót!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mostantól a bejegyzéseinkben is az ünnepi készülődésé lesz a főszerep, első alkalommal muris Télapókat készítünk. E kedves figurákat használhatjuk ajtó- vagy ablakdíszként, pár héttel később pedig akaszthatjuk a karácsonyfára, sőt a belsejükbe apró ajándékot is rejthetünk.

1425352_691919504151588_654577232_o.jpg

0
Tovább

Illatgyertyák a konyhából

A zord, nyirkos, hűvös, szeles novembernek van néhány nagyon szerethető sajátossága. Ilyen például egy erőt adó gyömölcstea, egy csésze forró kakaó, vagy gyertyák melengető fénye. Mert ugye a novemberrel beköszönt a gyertyagyújtogatós szezon is. Egy átdidergett, utálatos nap végén nekem az egyik legmegnyugtatóbb dolog gyertyát gyújtani, s kicsit megpihenni melengető fényénél. Ilyenkor végre kikapcsol a lüktető, rohanó külvilág, s minden olyan nyugodt, harmonikus. Illatgyertyákkal fokozható az élmény, s nem is kell messzire menni, ha magunk készítenénk el.

574b29b1-cd9a-4e26-b6e9-3b1b050a8b1b.jpg

0
Tovább

Madáretetők PET-palackból

Közeleg a tél - s bár a szakemberek véleménye megoszlik a madáretetés helyességéről -, ilyenkor sokan várjuk finom csemegével kertünk/ablakunk/erkélyünk szárnyas látogatóit. Ha nem is szélsőségesen hideg az időjárás (ilyenkor lehet indokolt madáretetéssel beavatkozni a természet rendjébe), egy fontos szabályt mindenképpen tartsatok be: ha elkezditek, tavaszig etessétek is szorgalmasan a kis vendégeket! S persze mi kézügyesek a madáretetőt is magunk készítjük! Ezúttal PET-palackos ötleteket hoztam!

külön-díj-pet-678x1024.jpeg

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek